tisdag kväll

Hejsan
Nu är jag hemma från gym träningen. Var jätte skönt och träna igen, har inte gjort det på ett tag. Efter träningen tog jag och helena en litet promenad i regnet, hehe eller vi satt vid ett dagis och lodade.
Men imorgon börjar jag 10 över 9 , så kan sova till 8 imorgon iallafall. Börjar med idrott så behöver inte stå vid spegeln och fixa mig så mkt, det gör jag där borta ;)

Men nu ska jag ner och kolla på the hills jag spelade in igår.
puss

träning

Nu ska jag gå över till Helena, vi ska på gym träning i vinsta.
Vi hörs när jag kommer hem
puss


vår känsla





F*n vilket skönt väder det har varit idag. Riktigt vår känsla, har gått runt i bara tröja idag ;)
Om det kommer snö igen så tar jag och åker till mina kusiner i spanien. Men det finns nog ingen större risk för det nu eller ? hoppas inte det i allafall. Bilderna ovan tog jag med Jennifer för ett år sen, var kanske i april- maj nångång. Längtar till alla utekvällar vid klipporna, så jävla mysigt! :)

Har ni något härligt vår minne från förra året ?
puss

vällingby

Hejsan
Klara kom hit efter att hon hade slutat skolan, vi chillade lite hos mig och kollade på tv och sen kom helena. Vi åkte till vällingby, men klara åkte hem. I vällingby träffade vi massa killkompisar och dom höll på och jävlas med alla vakter så tillslut fick vi inte vara kvar i vällingby centrum så vi fick åka hem. Jag och Helena gick hem till mig men blev godis sugna så vi drog till knallen och köpte godis. Så nu har vi suttit och tjockat oss, Chrille kom hit och vi jävlades lite med honom. Hehe sorry chrille (a) ;)

Men kvart över 7 har vi gym träning och efter vet jag inte vad som händer.
puss

godmorgon

Vaknade av massa smsa och kunde inte somna om, men det är väll bra det. Ska inte sova bort hela dagen. Nu sitter jag bara vid datan och tar det lungt. Klara har halv studie dag idag så hon ska jag träffa när jag är klar. Och helena ville vara med och leka också ;) Men nu ska jag ner och äta för jag är sjukt hungrig. Vi hörs puss

måndag



Hejsan
Nu är jag hemma från core träningen. jennifer stannade på spinning men jag orkade inte det, så jag drog hem. Men ikväll ska jag träffa sofie helena och jennifer. Jag vet inte vad vi ska göra men vi får se. Imorgon har vi studiedag, sååå jävla skönt. Kommer bara ta det lugnt pallar nog inte göra så mkt då. Hehe det blir min chilldag. Men nu ska jag snart äta så ska hoppa in i en dusch och sen ska jag äta.
puss

träning

hejhej
nur är jag hemma, har ganska bråttom för ska upp till vällingby och träna core med jennifer.
Vi ska möta upp helena innan och hon är påväg dit nu så vi måste åka nu ,
puss

minnen

hittar ju massa gamla bilder på min data som jag tänkte dela med mig av lite ;)
Enjoy




Göteborg 08 med lisa



Valborg 08 med tjejerna



Ett äventyr inne i stan, med käk på restaurang 08 


hemma



Hejhej
nu är jag hemma från patrik, Richard Ogge och Jeppe var också där. Vi kollade på en film och dom höll på och flumma en massa. Jag var så himla trött så jag drog hem. Ska sitta vid datan en tag och sen ska jag dra ner och kolla på one tree hill och Gossip girl. Ett måste på en söndag ;)

Igår så ställde jag om min klocka på min mobil innan jag la mig, men min mobil hade automat grej men det visste inte jag så min mobil ställde om 2 timmar fram istället för 1 så imorse ringde min väckarklocka en timme tidigare -.- Och jag visste ju inte var klockan var, så jag vågade ju inte somna om. Så nu är jag fett sliten, sov typ 4 timmar inatt.

menmen, good natt

ut



Hejsan
Nu har jag bara suttit och latat mig så ska ringa nån och försöka komma ut.
Måste bara byta om från mina mjukis kläder.

stannade



I thailand, ser du hur bruuuun jag är!

Jag och Helena bestämde oss för att stanna hemma.
Så nu sitter jag i mitt rum och dunkar musik på högsta volym och bara tar det lugnt.
Ska kanske ut senare och träffa lite pöjkar om jag orkar :)
Men vi hörs puss

stanna hemma elr träna ?


Mitt gamla lag. ( 2 års sen på gothia tror jag )

Nu har jag träning med nya laget hehe.
Jag och helena är helt döda från i morse så vi vet inte om vi ska gå. Men träningen börjar om en halvtimme och vi sitter och snackar om hur vi ska göra. Men jag är riktigt trött, skulle bara vilja ta en dusch och sen lägga mig och vila en stund.

domare

Hejsan
Igår så åkte vi ända bort till saltsjöbaden, där träffade vi isolde på nån restaurang där hennes andra kompisar också var. dom hade fått vänta på oss för vi blev lite sena -.- Men runt 9 åkte vi til hässelby igen, träffade några av mina kompisar och sen drog vi hem vid 12. Jennifer och Isolde sov hos mig, men skulle upp tidigt idag för att döma 7manna. Så vi vid 9 gick vi upp och så åkte jag till grimsta.

Det var kul att döma men alla jävla föräldrar asså, dom har attityds problem! Dom stod och garva åt mig och sa till en i mitt lag "pipan är till för att blåsa i" och alla bara skrek och klaga. Mamma berättade nyss att min lillebror slutade pga av det. Om jag ska börja döma ska jag fan säga att dom som klagar får gå därifrån ! Pallar inte med några sjuka föräldrar på sidan..

TJEJMIDDAG IGEN

Halloj
Nu har jag och jennifer varit i vällingby och köpt lite grejer till isolde tillsammans med amanda och helena. Vi åkte förbi sofie och hämtade mina grejer på hem vägen. Har inte varit hos lisa än men måste dra dit snart om jag ska hinna in till stan. Men hon svarar inte.  PANIK! ;P Hehe, men vi ska möta helena och amanda kl 5 i vällingby och därifrån åker vi till slussen och byter tunnelbana mot saltsjöbaden. Senare ikväll vet jag inte vi ska göra men vi kommer antagligen åka in till hässelby igen ;)

men vi hörs senare ikväll puss

godmorgon

Nu har jag precis vaknat, dum som jag var igår så somnade jag i soffan och vaknade halv 6 och då gick jag upp och la mig i min säng. Men idag ska jag hem till lisa och hämta lite grejer och sen ska jag till sofie och hämta lite grejer. Efter det ska jag och jennifer dra til vällingby föratt hitta nåt fint till isolde (hon har tjejmiddag idag) Och efter det drar vi till saltsjöbaden för att möta upp henne. Åter igen ska vi käka på en restaurang men den här gången blir det thailänskt inte spanskt :)

Puss

en seriös bild på mig (?) :P

lisa tjejmiddag

Hejsan
Nu är jag hemma från ett äventyr med tjejerna i stan.
Vi möttes i vällingby för att åka limousine in ( det var iallafall tanken) Men det blev massa strul så vi fick ta tunnelbanan dit, men vi var på toppen humör så det var inge fel med det. Vi kom fram till restaurangen 6 ungefär, och vi åt massa god mat och 2 timmar senare åkte vi hem.
Vi skulle åkt limousine hem men dom vi skulle åka med först var uppbokade och sen hittade vi en annan. Men dom ville ha 1500 per bil och vi behövde 2, plus att dom bara åkte i 20 minuter i stan så vi skulle bara åkt i 20 min och sen skulle vi ta tunnelbanan hem sen. Så vi kände att det var onödigt och sparade pengarna.

Men vi hade skit kul och lisa fick massa söta presenter.
Jag tog inga bilder men dom andra gjorde det, så när jag får bilderna kommer jag lägga in dom ;)

Pusss


Grattis älskling och ta för en underbar kväll! <3


FREDAG

Nu när jag har min data på rummet kommer jag hinna skriva varje morgon ;)
Men den här dagen har jag sätt i fram emot det är nämligen Lisas tjejmiddag, vi kommer åka in med två limousiner in till en restaurang och där kommer hon bjuda oss :) Kommer bli sjukt jävla kul! Så efter skolan kommer jag åka hem till Sofie och så ska vi fixa oss lite. Så är inte helt säker om jag kommer kunna skriva i bloggen innan jag åker, men annars så blir det massa bilder ikväll ;)

puss

godnatt



Nu ska jag sova,
godnatt
IMORGON ÄR DET FREEEEDAG! :D

hemma

hejsan
Idag efter skolan så åkte jag upp till vällingby med jennifer sara och sofie. vi köpte presenter till lisa och sen var jag tvungen att skynda mig hem, för att alla i mitt lag var tvungen och gå på en domar utbildning idag. Det gick väll sådär , killen gillar mig inte så mycket. Han kallade mitt bort " det pratiga bordet". Satt ju med helena så är lite svårt och vara tyst då ;P Men nu är jag hemma och sitter vid min dator som är lagad!!!! :D
Är uuuuuber glad! Känns skit härligt.

Men nu ska jag städa lite i mitt rum och kanske möta lisa en snabbis (?) <333


en bild från min dator, gick i sjuan! :)

Hos lisa

Hejsan
Nu är jag hemma hos lisa, har lunch rast nu och sen håltimme till 2. Så vi drog hit.
Jag fick en data för 2 år sen, men det pajjade när jag var i spanien för ett år sen. Men nu har äntligen mamma lämnat in den och han fixade det på 3 min :P Så nu är mamma hemma och kollar om den funkar. Hoppas det, kommer kännas skönt och få tillbaka datan i rummet. Så slipper jag bråka om datan med mamma hela tiden ;)

Men nu ska vi bara ta det lugnt och sen kommer vi gå tillbaka till skolan, då har vi ett litet test i matte. Wish us good luck ;)

about me



Du som liten
1. Vad hette din första bästa vän?  Kristina
2. Vad hette din första kärlek? Love
3. Vilken var din favorit rätt? pannkakor
4. Vilken var din favorit färg? blå
5. Vart bodde du? hässelby strand och åkermyntan
6. Vad tyckte du var det bästa som hänt? När man var på tivoli (?) :P
7. Vad tyckte du var det värsta som hänt? Om barbie dockan gick sönder ;P
8. Ville du bli när du blev stor?  ingen aning
9. Vilket godis tyckte du bäst om? allt haha

Nu
1. Vad heter din bästa vän? Jennifer
2. Vad heter/hette din senaste kärlek? Jacob
3. Vilken är din favorit rätt?  vet inte
4. Vilken är din favorit färg? har ingen speciel, gillar det mest
5. Vart bor du nu? backlura
6. Vad tycker du är det bästa som hänt? Att jag har mina underbara vänner
7. Vad tycker du är det värsta som hänt? att bli sårad
8. Vad vill du bli? frisör eller jobba i en klädaffär
9. Vilket godis tycker du bäst om? sura grejer ;)

Coola skor

Jag är med och tävlar om att vinna dom här skorna.
Hon som gör tävlingen är www.wzp.blogg.se 
Ni kan ju kika in och tävla om dom med, om ni gillar dom såklart ;)



bäst i väst



Hejsan
Nu är jag hemma, jobbade på mina rosa shorts idag. Nu är det inte alls mycket kvar och göra :)
Men efter skolan så gick vi till trollboda för dom hade bäst i väst där idag. Några som jag känner ska spela så jag och några till gick dit. Men när vi kom dit fick vi inte gå in. Så blev lite kaos och vi fick lite skit. Men jag pallade inte försöka komma in tillslut så jag drog hem. Har egentligen träning idag men har världens huvudvärk så tror inte jag pallar.. 

onsdag


nu är det snart helg (?) hehe känns som att den är nära när det är onsdag :)
Igår så åkte jag och helena hem till lisa där jennifer också var, där kollade vi på desperate housewifes och den rätte för rosing. Jag och helena hade lite chiips med oss så det blev en myssig tv kväll med tjejerna.

Men idag börjar jag 10 i 9 och första lektionen är gympa så sitter ombytt här och väntar på jennifer

snow

Hejsan
Nu är det ju snö på marken igen. har typ varit storm här i hässelby. Hur är det hos er?
Här blåser man nästan bort asså, och snön blåser hårt i ansiktet. När jag skulle gå på bussen från skolan så var det jätte stormigt. Sen när jag gick av bussen vid mig blåste det inte alls. Tyckte det var lite skumt ;) Hehe intressant va, men nu sitter jag hemma. Gick hem till lisa efter skolan och vi gjorde lite kokosbollar. Chrille och Jennifer kom efter ett tag också, men sen skulle lisa och jennifer till vällingby så åkte hem

Imorse var jag hos tandläkaren, var jätte nervös. gillar inte att gå till tandläkaren....
Men det gick bra, inga hål och inga problem! :)

omdöme

Hejsan
Nu när pappa kom in hade han posten med sig och där log mina omdömen från skolan.
Det ser väll bra ut, står att jag jobbar bra och är duktig men i vissa ämnen kan jag mer säger dom. Och i spanska riskerar jag att få ig. Han säger att jag måste lära mig och säga en samanhängande text. Om jag inte gör det och säger det till han kommer jag få ig. Jag vill helst inte gå ut med något ig efter 8an, så ska försöka plugga in det här och iallafall få g.

Men nu ska jag äta, så skriver i kväll..

Måndag


Här är en bild på en av tröjorna jag köpte och skärpet. Dom andra kommer senare :)

Hejsan
Nu är det måndag igen, nu början väntan till fredagen igen.
Men idag fick jag mitt engelska prov som jag gjorde för ett tag sen.
Var ett oförberätt prov, men jag fick g iallafall. Hade hoppats på bättre men g är ju inte ig iallafall ;) Hade ingen lust och hitta på något idag, så ska bara ta det lugnt till middagen och efter det kommer jag träffa Jennifer. Om vi inte hittar något och göra så snacka vi om att dra till gården.

Vad har du gjort idag? :)

söndag

hejsan
Imorse hade jag match i älta. Domaren var försenad typ 40min elr något så matchen började senare än tänkt. Men det blev 1-1 i matchen. Blev sur på en tjej och kasta snö på henne så fick gult kort :P Efter när jag hör det så garvar jag bara, men för fan vad sur jag va på henne då. Men jag åkte hem och jag och helena dushcade och sen åkte vi till vällingby. Jag köpte en söt axelrems väska från glitter för 200kr.
Senare möte vi sara och vi åkte till järfällas ishall och kollade på nån killes träning som sara känner. Vi hann bara se typ 15 min och sen slutade den.
Men nu sitter jag hemma, börjar 20 över 9 imorgon, Ska försöka se gossip girl innan jag går och lägger mig. Men tror inte det kommer gå, pappa och min lillebror kollar på wipe out :P

Lördag

Hejsan
Har inte skrivit något idag för jag har knappt varit hemma. 
Imorse åkte vi till statshagen och spelade match mot djurgården. vi vann med 7-1 och jag gjorde ett mål :D  Sen åkte jag hem, duschade och sen möte jag jennifer och helena och vi åkte in till stan. Jag köpte en sjal, 2 tröjor och ett skärp. Lägger in bilder sen :) Om en halvtimme ska jag åka till kista med mamma och vi ska kolla på bio.
Men vi hörs
puss

fredag kväll

Hejsan
Idag träffade jag helena efter att jag ätit, vi åkte och träffade sebbe och några till. Men vi båda skulle hem vid 10 för vi har match tidigt imorgon, kvart över 9 i statshagen -.- Men det ska bli kul, var länge sen jag spelade match. Men nu sitter jag och kollar på lets dance hehe. Har skit tråkigt, så om nån är sugen så smsa gärna och underhåll mih ;)

puss

hemma från vällingby

Heejsan
Nu är jag hemma från vällingby, jag och jennifer kollade bara runt. Nu vet vi lite vad vi ska köpa imorgon i stan hehe. Påvägen dit på tunnelbanan så träffade vi lisa och lisa ;P Båda dom ska iväg i helgen, så dom hade stora väskor med sig. Så Lisa F ställde sin väska vid gången så folk kom knappt förbi. och så kom det två små killar och dom ramlade på väskan så vi började av garva. Dom lekte lite balla och började säga " vad skrattar ni åt!?" och så började han säga att vi var 1-3-5 och vidare. Sen kom vi fram till Vällingby så jag och jennifer reste sig upp och killarna skulle också av. Då skriker en gammal gubbe "SÄTT ER NER" han lätt skit sur, vi ba kollade på honom. Hans fru skämndes och sa "men tore...." då säger han bara "men jag vill inte ha något bråk hära"
Seriöst vad tror gubben, att vi ska slå små pojkar? :S Dom var kanske 7-8 år...hahah


fredag! :D

Hejsan
Dagen gick snabbt som vanligt som det alltid gör på fredagar.
Nu ska jag och Jennifer till vällingby, men vi ska först till åkermyntan för att lämna pengar till klara. Hon slutar halv 4 så vi ska åka snart. När jag kommer hem ska jag bara vara hemma men imorgon har jag massa planerat. Har först match på morgonen, sen ska jag och jennifer till stan och shoppa och senare på kvällen ska jag på bio med mamma. Vi har inte umgåts på länge och det är inte så bra mellan oss just nu.
Men nu ska jag och jennifer åka, vi hörs
puss

torsdag


söööta jennifer på est:n ;)


Sen har vi då johan hahhaah (lägger bara in den för att jäävlas)

Hejsan
Idag har jag knappt varit hemma, men åkte till skolan runt 8.
Var en kämpig dag idag, bara jobbiga lektioner och en skit lång so lektion. Men efter skolan drog jag och jennifer till mig. Vi käkade, byte om och sen gick vi till bussen. Vi möte Erika och jossan och sen åkte vi till vällingby för att träna Step up, Core och Spinning. Var skit skönt. Nu är jag ny duschad och så har jag smörjt in mig med lite brun utan sol. Är så himla blek nu. Men nu ska jag kolla på tv och slappa lite.
Kommer få sova lite längre imorgon för min mentor är sjuk så blir ingen mentorstid på morgonen! :D

Men kommer inte skriva något mer ikväll så God natt <3

godmorgon

Nu har jag fixat mig och ätit frukost.
Har en dålig dag idag, håret vill inte lägga sig som jag vill och jag har bytt kläder minst 10 gr -.-
Menmen, nu ska jag snart gå till bussen. börjar kl 8 idag. Jennifer kommer inte åka med mig idag så kommer åka själv. Idag ska jag nog träna med jennifer och sara efter skolan. Men vi hörs
puss


Bäst i väst

Hejsan.
Idag har det varit en fett härlig dag. För det första har det varit skit skönt väder. visst? och sen har jag ju varit med på bäst i väst. inte varit med då men varit jury. Har varit skit roligt, först kom vi ditt och vi fick våra pass vi skulle ha runt halsen. Vi kände oss värsta vip när vi satt där haha. Vi var där vid 11 då berättade dom vad vi skulle göra sen fick vi rast en 40 min till 10 i 1. När vi kom tillbaka började dom fixa med allt ljud, lampor och kameror ( Där här skulle tydligen visas på kanal 1 om jag fattade rätt) Vi fick se dom nummer från våran skola. Vi fick också lappar där vi skulle skriva poäng. Vi skulle skriva från 1-5. Vid 2 kom massa från våran skola för att kolla och det startade. Alla var skit duktiga. Jonte jonas och daniel spelade och dom var grymma! ;) men dom kom tyvärr 3a. Men hon som vann gick i 9an och hon hade gjort låten heelt själv med en kompis. 
Men nu kommer det var final i kfem i vällingby den 14 april tror jag, det får ni ju inte missa ;)



yes, har tråkigt

gjort det ett test om vilken pokemon figur jag är , och här fick jag svaret ;)                                                                  
                                                                                         
Charmander is a fire pokemon. It depends on the power of warmth and fire. This means that you are a warm person and you are able to make people beside you feel happy. You can easily get angry, but you have your own ways to overcome your anger. You are a bad enemy when someone tries to come over your safety. You can make your enemy feel as if he is in the hell! But from the deep inside, you are a good and sensitive person who can't hide his feelings easily 


pengar på ingång

Jag kommer snart få mina 1200 för att jag jobbade hos pappa på lovet, och jag har massor jag vill ha. Måste iallafall köpa en söt väska, leggins och skor. Det är ett måste ;) haha sen är det ju massa smått jag vill ha, men ska inte shoppa upp allt på en gång. Men lite av det här skulle jag vilja ha nu. hahaha
När jag har pengar så går det inte och stoppa mig asså :P


tisdag


Hej
Nu sitter jag hemma, har ätit lite och nu sitter jag och kollar på en film.
Var väldigt seg i skolan idag, kände bara för att gå hem och sova...
Men imorgon är det tävlingen "bäst i vest" så jag lisa och sara ska vara jury med massa andra. Vi kommer gå dit vid 11. Så kommer bli en skit skön dag. Jag och sara snacka om att käka på pizzerian innan så får inte glömma pengar. Men imorgon börjar jag 10 över 9 så kommer gå  på första lektionen som är idrott och sen dra vi :)

Men nu kom pappa hem så nu blir det väll snart mat. Ska ner till knallen också och ta ut pengar. :)

skola

Godmorgon
Sov lite längre idag så nu har jag lite bråttom. Har mentorstid så måste komma i tid.
Men nu ska jag bara äta mina mackor och sen ska jag gå till bussen
Ha en bra dag allihopa ! :)
<3

säng dags


Hejsan
Nu ska jag gå och lägga mig, börjar 20 i 9 imorgon och kommer åka själv för jennifer är hos sin pappa den här veckan. Men nu ska jag upp bortsa tänderna och tvätta av sminket. Sov gott allihopa :)<3

statslaget




Jag har ett beslut och göra om statslaget, men jag är inte riktigt säker om jag vill fortsätta. När jag blev uttagen från första början var vi runt 100 tjejer. Nu är det 34 tjejer kvar och jag är en av dom. Det här är min tredje uttagning och den 29mars är nästa träning. Jag kommer ihåg när jag först blev uttagen, jag sa jag kör bara, det blir kul. Jag förvöntade mig inte att få vidare och trodde verkligen inte att jag skulle gå vidare efter det. Och jag är inte säker om jag vill ta fotbollen så seriöst längre.

Hur ska jag göra, några råd ?

-.-

Jag skrev ett inläg imorse som tydligen inte kommit fram och jag skrev ett när jag kom hem och det är borta också. Får väll se om det här går...

Kom hem från skolan vid halv 4, sen dess har jag bara suttit hemma och tråkat. 
Vi har en ny lärare i matte och no:n känns skit bra för hon verkar väldigt duktig. 
Men nu ska jag kolla på the hills. puss

träningen slut

Hejsan
Nu är jag hemma från fotbollen, på slutet sprang vi runt stora mossen och jag helena och sofie "råkade" springa fel väg ^^ Så vi fick en liten utskällning hehe. Men nu ska jag äta , skriver senare puss :)

träning


Hejsan
om en timme har jag träning, men är verkligen inte sugen på det.
Sov inte så mkt inatt och det har varit en seg morgon.
Men nu sitter jag och kollar på the hills, alla drog för en timme sen ungefär.
Efter träningen måste jag fixa en bilduppgift som ska vara klar till imorgon.
puss

galen dag/natt

Hejsan
Igår så skrev jag att killarna drog vid 8 , vid 11 kom dom tillbaka. Vi kollade på en film och vid halv 2 åkte dom hem. Jag jennifer och sara var fett trötta så vi tvättade bort sminket och så och så gick vi och la oss. Halv 5 ringer killarna igen och säger att dom inte kan dra hem, så dom kommer tillbaka och sov här. Så nu ligger vi allihopa i mitt rum, vi har precis käkat frukost

senare har jag träning vid 4, men vi hörs senare
puss

hemma hos mig

Har inte hunnit skriva idag men jag och jennifer åkte till åkermyntan för att lämna filmerna och sen drog vi hem och åt och väntade på sara och 3 killar, vid 8 gick vi och möte dom och vi gick hem till mig. Killarna drog nyss så nu sitter vi i mitt rum och har fett tråkigt.
Men min bror vill ha sin data nu så måste gå in och lämna den. så det blir nog inget mer skrivnade idag,
puss


morgon

Godmorgon
Vaknade precis , sov skit skönt inatt. 
Idag vet jag inte vad jag ska göra, har jag utegångsförbud men tror jag får gå ut på dagen. Har inte frågat. Men om jag får gå ut ska jag nog träffa Jennifer och Sara, men vi får se. Annars får jag väll deppa och sitta i mitt rum och äta upp mitt godis från igår ;P

Men nu ska jag göra lite frukost..
vi hörs


Varför är föräldrar strängare mot tjejer?

Jag har kommit fram till att det är svårare och vara tonårs tjej än en tonårs kille.
Många av mina kompisar som har blivit busted för dricka elr något liknande (killar då) har knappt fått något straff. Dom får lixom gå ut dagen efter. Medans vi tjejer få ta massa stryk och sitta hemma i 2 veckor elr en månad.

Och så som att sova över hos killar, min mamma och pappa säger alltid nej. och om det går så är det i sånnafall hos jonte om mina tjejpolare sover där också, men då måste hon ha snackat med allas föräldrar -.-
Och nu så ligger jag och helena och kollar på film och så kommer mamma upp, var är andreas? (min lillebror) Då har han tydligen gått ut utan att mamma ringer. Sen ringer han upp vid 12 och säger jag sover hos bella och mamma säger bara ok! Jag visste ju inte det, så nu vid halv 1 så skulle helena gå, så jag följde henne till dörren och så satt mamma i soffan så jag frågade,
emelie- Vart är adde?
Mamma- han ska sova hos bella
emelie- okej ? och du menar allvar
mamma- men han ska inte sova där själv
emelie- okej så du har snackat med deras föräldrar elr?
mamma- nä
emelie- okej , det här ska jag inte glömma

och så går jag upp på mitt rum , väääldigt sur!
Ibland är det tufft att vara tjej! ;P

filmkvällen är slut

Nu har vi kollat klart på picture this.
Men ska berätta lite om broken english, den var ganska seg i början men sen blev den bra. Lite jobbigt slut man ville lixom se hur det gick. Men jag tycker den var bra. En tjej film helt enkelt ! :D



Sen såg vi picture this, jag tycker den var skit bra. Sånna filmer är verkligen jag, elr jag gillar dom iallafall. Handlar om en tjej som är impopulär och skolans snyggaste kille. Och han var ju riktigt snygg så vi hade ju lite ögongodis och kolla på ;)
Så ni som gillar riktiga tjejfilmer. se den här ;)






Är han inte riktigt snygg?! :D
Mee like!


film

Hejsan
Blev filmkväll hos mig istället, vi drog till lidl och köpte godis och sen åkte vi till mig. Vi hyrde två filmer Broken english och Picture This, vi såg precsi broken english och ska se den andra nu. Men skriver senare
puss

Fredag

Hejsan
Idag efter skolan drog jag till vällingby med Sara och jennifer. Jag köpte ett puder, en foundation, örhängen och ett par trosor :) Vi träffade Helena och Amanda och sen gick vi till bussen, påväg hem till mig för sara plötsligt en snöboll i huvudet. Och bakom oss gick en gammal gubbe med stavar, vi vänder oss om och kollar på honom och han ba " Det var inte jag iallafall" Sen ser vi en kille i kanske 16 år ålder helt själv och han kollar bak och bara garvar, så sara får damp och skriker och pekar finger och han pekar bara tillbaka och kastar igen. hahahah Sara blev tokig, vi gick hem till mig och hon lugnade ner sig lite  ;) Dom gick precis hem till jennifer. Jag ska äta snart sen ska jag och helena hyra film och gå hem till henne.
Men skriver kanske hemma hos henne.
puss

hemma

uuuuusch vad jag är sliten !
Jag har tränat tis ons och tors nu, och ska kanske träna imorgon med helena också. Så kommer känna mig fett sliten. Men det är skönt ändå, jag ska fortsätta träna men kanske inte så ofta ;) Nu ska jag kanske möta sara en stund och sen kommer jag väll hem för att sova hehe.
Imorgon är det äntligen fredag och jag ska träffa helena och vi ska ha en liten myskväll. Kommer bli skit kul och mysigt
<3

nytt tränings kort

Hejsan
Nu är jag hemma. Var en ganska lång dag idag, 8 till kvart över 3 -.-
Men nu är jag bara hemma en snabbis för att hämta träningskläder och äta. Ska köpa ett träningskort i vällingby. Men idag ska vi köra step up och spinning. Jennifer och Sara ska köra core också , men jag kan inte göra det pga av min navelpiercing. Men nu ska jag börja packa lite, skriver när jag kommer hem
puss

trötter

Hejj
Kom hem vid 8, jag och helena tog bussen till träningen. Vi var lite sena trodde vi men nä det var vi inte. När vi kom dit så stog vi och knackade på dörren men ingen öppnade, och då kom en tjej som jobbade som släppte in oss. Men när vi kommer in var ingen där, så vi trodde träningen var inställd elr något. Men efter 5-10 min kom dom, men det var bara Niklas (tränaren) och 4 i laget. Så vi var alltså 6 st på träningen av 21 ;P

Men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig , börjar 8 imorgon -.-
puss

som ni inte vet om mig




- Jag är lätt att göra upprörd
- Jag blir lätt kär nu förtiden
- Vill ha en pojkvän
- Vill alltid shoppa men har aldrig pengar
- Hatar verkligen mina ben och armar
- Har aldrig färgat hela håret, bara slingor
- Gillar att killar är mkt längre än mig ;)
- Jag är kort, 157
- Har storlek 36 i skor
- Har spelat fotboll i ungefär 6 år
- Har gått på judo och dans




onsdag


Hejsan
Nu är jag hemma efter en skoldag -.-
Idag hade vi syslöjd och jag kom ganska långt på mina shorts, dom ser fortfarande ganska stora ut men lite mindre har dom blivit. Skulle ju tränat med Helena innan våran fotbollsträning. Men vi ville inte köra på power yoga så imorgon ska vi träna istället. Amanda hennes kompis och jennifer och sara ska nog träna så vi kommer väll träna tillsammans. :)
Nu ska jag kolla lite på tv och bara ta det lungt till träningen börjar.

Hur har eran dag varit ? :)

Träningen slut



Hejsan
nu är jag hemma, var skit skönt och träna. Det var olika maskiner i en ring, och i mitten var det en lampa och varje gång den blev röd så bytte man maskin. Det var skit härligt och jag har bestämt mig för att träna mkt mer :) Har frågat pappa om han kan betalla ett träningskort i vällingby. Han sa att han ska tänka på det men jag hoppas jag får det.
Men imorgon börjar jag 10 över 9 så får lite sovmorgon. Skulle spinna med helena innan våran fotbollsträning imorgon men det ända som fanns innan 6 var power yoga, Så vi får ta det nån annan gång. :)

städ dag

Hejsan
när jag kom hem tog jag tag i mitt rum som såg ut som ett bombnedslag, det var riktigt stökigt.. Men nu är det rent och fint. Ska snart över till helena för att dra till gymmet med laget. Varje tisdag åker vi dit men det här är första gången för mig, får se hur det blir, Blir säkert skit kul ;)
<3

vilken ?

Jag är väldigt dålig på och göra headers och den som jag har nu gillar jag inte så mkt, så har gjort två nya men vet inte vilken elr om dom ens är bra. Så ni får hjälpa mig, ska jag ha nån av dom ? :)





csi ny


Hejsan
Hela kvällen har jag pluggat och pluggat, kommer kanske precis klara mig men är inte helt säker. Men har precis duschat och nu sitter jag och målar naglarna ljus rosa medans jag kollar på csi ny. Är ganska trött för jag sov inte alls bra inatt. Halv sov och vaknade varje halvtimme elr något, vaknade av magvärk och skuldkänslor.. somnade kanske helt vid 7 men skulle upp 8 så har inte varit så mkt sömn för mig. hoppas jag sover bättre ikväll

puss

måndag -.-


Ser det inte mysigt ut?
Vill bara tillbaka till thailand och komma ifrån allt här hemma just nu

Men idag hade vi halvstudie dag, så började 20 över 9 och slutade 10 över 11. Jag jennifer och sara drog hem till sara och pluggade på no engelska och så gjorde vi halft en bild uppgift vi fick. Åkte hem vid 2 och nu har jag bara kollat på one tree hill men ska plugga lite mer senare, så kommer inte bli så mkt skrivande.
puss

söndag

Hejsan
Har inte skrivit så mkt idag för jag har varit i grimsta och kollat på hockay match med sofie richard ogge och chrille. Det var 2 killar i min klass som spelade och dom vann med 11-3, alltså ägde dom typ hela matchen! ;) Nu sitter jag hemma och har precis ätit. Har knappt ätit nåt idag så var skit hungrig.
Har haft världens mensk värk hela dagen också, suuger -.-

Hur har eran dag varit ? :)

skor och väska


3 par skor och 1 väska jag skulle vilja ha till vår/sommaren.
Sjukt snygga! :)
Vad tycker ni ?

lördag

Hejsan
Nu är jag hemma, gick direkt och möte klara för hon hade mitt busskort ! :D
Nu sitter jag i soffan med pappa och mamma, vi har köpt massa gott och läsk och nu sitter vi och tittar på melodifestivalen, fyfan vad dåligt det har blivit. Kollade ganska mkt när jag var mindre, nu var det himla länge sen jag kollade. Men det här är ju pinsamt :S Vet inte vad hon heter nu men hon som är riktigt ful och sjunger snälla snälla. Den låten var riktigt pinsam ;P haha men nu ska jag kolla vidare och tjocka sönder och tycka synd om mig själv att jag tvingas sitta hemma på en lördagkväll
Vad har ni gjort denna kväll ?

hos farmor

Hejsan
är fortfarande hos farmor och farfar. (inte min riktiga farfar då)
Har inte haft så kul, har typ sovit mest ;P vi har precis beställt pizza som vi har käkat. farfar håller oss kvar här nu, han säger att vi inte hälsar på så ofta. Så kommer väll hem runt 7-8, jag skulle vilja åka hem nu ....

lördag

Hejsan
Sitter hemma nu , igår var jag ju hos sofie. 
Vi drack lite och jag blev busted, så nu har jag utegångsförbud, tappade mitt busskort igår också -.- Och jag som precis har fått ett nytt. Men nu ska jag åka till farmor, var länge sen jag träffade henne så vi ska dit och fika. Resten av dagen kommer jag bara vara hemma. Vet inte hur mitt straff kommer se ut, men jag bryr mig inte. Jag får stå mitt kast, förstår om mamma och pappa är besvikna på mig nu....

puss

torsdag

Hej
Fredag imorgon! Skit skönt, har bestämt med sofie att vi ska hem till henne och några killkompisar följer med också, ska bli kul. Börjar halv 9 och fredagar går alltid så snabbt så det är nice. ska upp till vällingby och köpa en ny foundation. Min är hel slut! Så det är ett måste, ska upp dit med Sofie och kanske ogge och chrille.

Men idag så byte jag och helena lite kläder haha. Så nu har jag massa sköna koftor och snygga tröjor. hon ville typ ha sånt som jag knappt använder och jag tog typ sånt som inte hon använder så det var toppen. Men nu ska jag upp och packa lite gympakläder till imorgon så jag kan sova lite längre imorgon ;)
godnatt då<3

sunshine



Hejsan
Hur är det mer er ? Jag mår bra, lite trött bara. Skulle egentligen åka och träna idag, men orkade bara inte åka iväg. Har lite ångest men får träna nästa vecka. Måste börja träna lite, snart kommer ju sommaren, haha kanske inte snart men inte långt kvar :) Idag har jag haft värsta ångesten, längtar efter värmen och när man kan gå i shorts och några söta skor!

Måste bara berätta en grej, vi har en tävling i vår skola (och några andra skolor) som heter bäst i vest elr något. Man ställer upp och sjunger elr något liknande och så är det en jury som ger poäng och sen är det final i hässelby gymnasium. Och igår på syslöjden kom 2 söta killar in och behövde 3 st till juryn som gick i 8an. Så jag Lisa och Sara ställde upp! :) Så snart ska vi bedömma folk som ställer upp, kommer bli fett kul :)

trött.

Godmorgon
Hade ganska svårt och sova igår, så nu är jag riktigt trött, ställde klockan halv 7 men kom inte upp förns 7. Nu ligger jag i soffan och degar men måste upp snart och byta om och fixa mig. Idag så är jennifers hos sin pappa så åker själv till skolan. Ska kolla upp busse nu och sen ska jag upp.
Men ha en bra dag
puss

ny duschad


Hejsan
Nu är jag hemma , är ny duschad och fräsch. Har smörjt in mig med lite brun utan sol så man inte är så blek längre ;) Träningen idag gick bra, var ganska få på träningen men det var kul. Vi sprang på slutet och fyfan vad jobbigt  det var. Vi sprang runt hela jävla vinsta. Jag helena och ewe sprang på 15 min. Dom andra sprang förre oss och dom sprang på typ 12 ;P haha men jag skyller på att jag inte har tränat på år. 

Imorgon börjar jag kl8 så ska nog börja göra mig iordning så jag orkar upp imorgon. så god natt och sov gott


fotboll!

Hejsan
Nu ska jag dra på träning , åker dit med helena. Ska vara hos henne halv så ska börja gå snart. Det tar 1 min och gå till henne (om inte mindre, vi bor 3 hus ifrån varandra) Efter träningen ska vi springa också, kommer nog vara död när jag kommer hem. Har ju inte tränat på sjukt länge!

gammal bild på mig när jag gick i mitt andra lag :)(lite fjortis haha)

Onsdagen

Hejsan
Sitter hemma nu , gjorde lite våfflor med min bror för en stund sen.
Idag gick dagen ganska snabbt, hade syslöjd idag så fick jobba på mina rosa shorts som snart är klara nu :) Fast dom ser gigantiska ut haha! Men min lärare säger att dom kommer bli mindre så litar på henne.
Förut så berättade jag att jag hade köpt en ny tröja och lite innan har jag köpt 2 par skor. Nu har jag fixat bilder på dom som jag tänker lämna ut, + på min navelpiercing jag lovade ;)
puss

Tröjan jag köpte på hm :)


Och fickan som är vid bröstet .

 Och min navelpiercing, är fortfarande lite rött...


Och mina två par skor



onsdag

Nu sitter jag i soffan med jennifer, vi ska ta bussen 56 till skolan. Första lektionen är idrott så vi kommer åka lite tidigare för att bytte om ( Elr jag har redan gjort det men om jennifer ska vara med ) Efter skolan har jag träning med helenas lag somsagt, hoppas det blir kul för jag saknar fotbollen skit mkt ! :)

pusss

home

En himla gammal bild, är tagen för ungefär ett år sen ;)

Kom nyss hem från ett äventyr med chrille och patrik, vi satt och snacka om massa och vid 10 drog alla hem. Imorgon börjar jag 10 över 9! Så skönt, nu får jag sovmorgon till 8. 

Jag känner att jag måste träna mer, så på torsdag följer jag med Jennifer och tränar. Har första träningen med mitt nya lag imorgon också, ska bli kul :)

no life

Har uber tråkigt nu!

Gör såhär:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvän/flickvän var otrogen mot dig?  Mm vi kanske kan träffas senare ? <3

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis? Ah när slutar du ? <33

3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss? Soft :P <3

4. Vilket sms blev du mest berörd av? ..<3

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig? Inte jag ;)

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor? Jag bryr mig inte ;) <3

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom? Onsdag tror jag :) <3

8. Vad vill du höra mest av allt?  Skulle gärna vilja vara vid dig :) <3

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen? Var är du ? :)

10. Din romantiska replik? Utanför skolan :)<3

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen? :)

Jamie scott

Som ni vet så följer jag ju One tree hill, det är galet bra och jag bara älskar lilla Jamie. Han är alltis så jävla gullig!
Vad tycker ni , är James "Jamie" Scott inte världens sötaste unge! <3


För bättring i skolan

idag fick jag min vecko rapport och jag hade 6 st F, jag brukar aldrig ha det. Kanske några minuter sen men inte 6 st F. Men veckan innan lovet var jag riktigt skol trött, orkade inte med nånting. Men nu har jag bestämt mig att jag ska bättra mig i skolan. Plugga mycket oftare, just nu säger jag att jag ska göra det men slutar med att jag går ut elr nåt liknande. När första termin tog slut så hade jag 4 VG och resten G. Och jag känner på mig att jag inte har dom kvar, så nu ska jag bättra mig (och mamma och pappa om ni ser det här, bli inte sura. Jag ska förbättra mig ;) )

Juste min blogg kanske är lite tråkigt nu, men min mobil är på lagning så kan ju inte ta så mycket bilder.
Just nu har jag en riktigt keff mobil ;P

puss

Morgon


Godmorgon allihopa
Jag börjar halv 9 idag och jag känner mig helt död -.-
Har prov idag i spanska men jag kan ingenting , och alla säger att det är skit svårt så aah. IG here i come! Men nu måste jag gå för min buss går om 7 min :)
puss

har tråkigt

Ditt äldsta hångel? - 3 år äldre
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? -  Har nog aldrig varit det...
Vad tycker du om kärlek? - Om man har någon som man verkligen gillar så är det skit härligt.
När kramade du någon sist? - För 20 mintuer sen
Kramade du någon speciell person? -  richard ;P
Har du svårt för att bli kär? - Kär och kär, börjar gilla folk jävligt lätt och det är negativt slutar alltid illa
När kysste/hånglade du med någon sist? -  I lördags
Är du singel? - Ja
När fick du senast en komplimang? - Igår

HAR DU NÅGONSIN:

Playat? - Playat låter fel men ja det har väl hänt
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? -  Ja
Gjort något riktigt dumt?  - Ja
Gjort något du verkligen ångrar? -  Ja
Varit nykter på nyårsafton? - Ja
Åkt ambulans? - Nej
Gjort nåt olagligt?  - Ja
Blivit polisanmäld? - Nej
Fått din mamma att gråta? - Ja
Slagit ner någon?  - Nej. Bara bror min
Skämts över dina föräldrar? -  Ja
Skämts över dig själv? - Ja
Sagt jag älskar dig och menat det? -  Ja
Tar du droger? -  Aldrig och kommer aldrig hända
Vad har du på dig när du sover? - Trosor
Vad hatar du verkligen? - Falska människor -.-
Varit kär? - Njaa, har varit nära
Är du ensam nu? - Mamma och pappa sitter i vardagsrummet (om det gills) ;P
Vill du gifta dig? -  Ja absolut
Vill du ha barn? - Ja

SENASTE PERSONEN SOM:
Såg dig gråta?
- Ingen aning
Fick dig att gråta? - Minns inte
Du gick på bio med? - Lisa klara och sofie
Skällde på dig? - Pappa, plockade inte undan efter maten:P

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

Gråtit? - nej
Kramat någon? - ja 
Pussat någon? - ja
Köpt någonting?  - ja
Sjungit? - ja
Saknat någon? - ja 

skola och vällingby

Tjuu
Idag så slutade vi 1, våran bild var inställd så jag och sara drog hem till mig. Och så gick vi till backlura skolan där jag ska paroa vecka 16-17. Dom skrev på praolappen och sen gick vi, alla små barn var typ galna. En liten kille typ skrek och peka på mig och sa " Hon ska praoa här!!" Alla barn typ rusar fram till mig och en liten kille börjar krama mig, sen skriker en kille "ta henne på pattarna" så en lite kille börjar dra i min tröja och ta mig på brösten. Haha! så jävla sjuka. Några barn blev typ skit glada över att jag skulle vara i deras klass ;P

Men sen drog vi till vällingby och jag köpte en liten söt tröja, den är blå och vit randig med en liten ficka vid bröstet. Den är jätte söt till leggins ;) Men nu ska jag kolla på the hills och sen ska jag väll äta.
puss

chill dag

Igår sov jag som sagt hos lisa, vi sov till typ halv2 sen efter frukosten drog jag hem. 
Helena och jag åkte upp till vällingby och käka på donken. Efter det åkte vi hem till mig , vi har bara suttit framför datan och kollat på roliga videos på youtube. Hon skulle hem och plugga så nu är jag ensam.

Men nu ska jag bara ta det lungt, orkar inte gå ut ikväll.
puss

RSS 2.0