shoot me

'


jag har haft värsta oturen dom här sista dagarna. Har hamnat i massa problem och hoppas bara att allt ordnar sig ! Men efter vårat tv tittande blev det mer tv tittande när ogge och jonte kom. Vi gjorde inte så mkt. Lite senare drog vi ut och träffade Hendrik och nu sitter jag pch Sofie hemma hos mig , vi ska snart äta :)

men Sofie ska sova här ikväll (igen) hihi, ska bli kul, men skriver ikväll :)

puss

one tree hill

Hejsan
lite dåligt upptadering här , men inatt sov jag hos Sofie i Hässelby Strand. Vi chillade och kollade på massa filmer till halv 3 sen gav vi upp och la oss. Runt 1 så drog vi hem till mig och vi möte Ogge och Jonte på bussen så dom följde med :) men dom drog för någon timma sen men dom kommer snart tror jag (?) hehe Ogge skulle packa upp, ( han har flyttat till ett nytt hus ) så för honom kanske dom kommer ta ett tag. Men jonte borde komma snart tkr jag ;P

nu har jag och sofie precis kollat på ett avsnitt av one tree hill, som jag spelade in , så det var avsnittet från igår ;) men nu ska vi väll hitta på något hoppas jag för jag är uttråkad haha ! :D

<3

hemma

Hejsan
sitter hemma med jennifer sofie jocke jonte ogge och hendrik. Vi kollar på one tree hill som jag har spelat in. Idag åkte ju jag och sofie till vällingby, ogge käkade och jag och sofie gick till donken och köpte en varsin cheese burgare ;)
sen åkte vi hem till Jonte för det skulle komma nån som skulle kolla nån elektrisitet grej så vi var tvugna och vara där. sen när han drog, drog vi hit :)

men nu ska jag se vidare vi ses<3


torsdag

Godmorgon.
Vaknade av att Ogge ringde och frågade om jag och S ville följa med till Vällingby och käka och sen dra hem till honom kanske :) Så nu har jag och S fixat oss och käkat.

Igår så gjorde vi inte så mycket, vi mötte dom i vällingby och sen drog vi till mig, sen skulle alla äta och vi träffades senare. Hehe . men här kmr lite bilder från igår och förregår :)


vällingby

Nu ska jag och sofie till vällingby och träffa Ogge och Jonte.
det där med och vänta och se verkar funka , hihih
skriver sen . puss


onsdag (?)

känner mig lite dagar vild idag, trodde det var tisdag idag men det är ju onsdag.. dagarna går snabbt ^
Vi struntade i att hjälpa Hendrik, han ska gå av varanan tågstation och ta massa tider från vällingby till t-centralen och han ska kolla på gröna, röda och blåa linjeln. Så det kommer ju typ ta hela dagen. haha asså egentligen vadfan är det för läxa ! :S jag fattade nada när han berättade, jag tror inte nån av oss förstog haha!
men nu sitter jag hos s, hon är inne och duschar och snart ska vi väll träffa Ogge och Jonte. Elr om det nu blir så jag vet inte. Kan ju bara säga att dagen inte är så planerad, vi får bara vänta och se vad som händer ;)

men nu har s kommit ut och står och fönar håret så ska gå ut till henne nu.
puss

max payne

hejsan :)
igår så kollade vi på bio med adam jocke jonte ogge och hendrik. Vi såg max payne, den var från 15 år så vi hade lite svårt och komma in. men till slut kom alla in ;) Själv tycker jag inte att den var så bra, var lite skum! :S
Efter drog jag sofie ogge och hendrik till Jontes pappa.

Men nu har jag och sofie precis vaknat, idag ska vi kanske hjälpa hendrik med nån weird läxa i stan. Men vi får se, han sa att den var väääldigt booring ;D
hehe men nu ska vi kolla på one tree hill som jag spelade in från igår
puss <3

mnu har ni en ny blogg att spana in ;D

hihi nu har jag fixat en blogg till mig kompis Sofie,
så ni kan väll kolla in den lite, hon har precis börjat så den finns inte så många inlägg men om ni kollar in den varje dag så kommer det ju ;) haha

http://sofiesteinwall.blogg.se

hos s .

Hejsan
skrev inget när jag kom hem igår, men vi var ute med några grabbar och sen drog vi hem. S. sov hos mig, vi var skit trötta när vi kom hem så vi somnade ganska snabbt.
Idag ska vi kolla på bio med grabbarna från igår i kista. Vi tjejer är Jennifer Sofie och jag. vi ska kanske se på vicky christina barcelona. Men vi får se, dom var inte så förtjust i den ;P

men nu har vi tjejer suttit hemma hos s och kollat på desperate housewifes. Sitter här med kurrande mage så ska fråga som lite mat nu , hihi
puss

är med s&j <3

Hejsan
jag Sofie och Jennifer har varit i vällingby idag, Jennifer köpte ett par jätte myssiga mjukisbyxor och en mössa. Jag och Sofie hade inga pengar så vi kollade mest. Men nu sitter vi hemma hos mig och kollar på gossip girls, vi har precis ätit nudlar också.
men här kommer massa bilder på oss idag ;)


måndag



lite bilder från helgen, inte så många då menmen.
godmorgon föresten, trodde jag gick upp halv 12 men sen kom jag på att jag inte hade ställt om min klocka där uppe. men eftersom att jag inte pallade duscha igårkväll så ska jag hoppa in i en dusch nu..

mår fortfarande illa, why?!


test

haha har ju lite tråkigt, så tänkte göra det här knäppa testet innan jag ska duscha ;D

Vem ringde dig senast? jonathan
Vem kramde dej senast? jennifer
Vad har du för bh på dig just nu? den är vit
Vad har du för trosor på dej just nu? pinsam fråga, men string
Vad står det i ditt sjätte sms och vem är det ifrån? hej emelie :) hur är det? <3 // tobbe dahlström
Vad brukar folk få för intryck av dig? jag hoppas det är bra ;D
Har du någon gång klätt dig horigt? inte vad jag själv tkr ...
Men inte på allvar har folk kallat dig slampa? sääkert
Har du kallat någon för slampa? jaa, elr inte sagt det till den men tyckt det iallafall...
Har du slagit någon riktig hårt? Ja
Använder du parfym? självklart
Vilka slags killar faller du för? sånna som bryr sig om mig och är söta ^hihi
Hemlighet om dig? ojoj
Vill du ut och festa nu? inte nu , men gärna senare på lovet, hah
Så ja, vad är klockan? 23.39
Vilken färg har din mobil? röd och guld
Vad ska du göra nu? duscha och sen sova
Är du social?  självklart ;)
Känner du att du orkar en fråga till? jaa
Vad tänker du när du vaknar? ååh lite till .. ZzzZzzzZzz

mår illa

just nu har jag skit tråkigt och mår skit illa...
vet inte vad det är , med funderar på och ta en dusch och sen gå och lägga mig.
så ja, vi hörs imorgon <3

är med J :) <3

Hejsan
sitter hemma hos mig med Jennifer. Idag har vi tagit det lungt, Jonte Ogge och Hendrik hade hyrt en film "hostel" som vi såg hemma hos Hendrik. Jontes brud Kristina kom vid halva filmen, så vi pausade och möte henne vid knallen.. Lite senare drog alla för Hendrik skulle äta middag hos sin farmor. Så nu väntar vi på Sara och sen ska vi åka till Jonas och träffa han och Simon.

men skriver ikväll. puss


Sååååå jävla snygg :D


söndag

hallojj :)
igår var det väll en lyckad kväll. Var hemma hos Ogge och där var det massa folk. Bråkade med en polare men jag tor det är okej mellan oss nu, han och jag snackade lite ... men vid 12 drog vi hem. Jennifer skulle ju sova hos mig, vi var skit trötta så vi somnade precis när vi la huvudet på kudden ;D hihi

glöm inte att vrida tillbaka klockan allihopa <3

löööööördag :)

Hej
sitter här med Jennifer nu.
Jag och Klara vaknade vid halv 11, klockan 11 var det korv och sockerkaka utanför mig med området. Jag och Klara käkade en korv och sen drog vi in. Runt 12 skulle Klara hem och då kom Jennifer, snart ska Helena komma också. Idag händer inte så mycket, vi ska hem till Ogge ett tag sen vet jag inte .
men vi hörs senare. puss


kväll

god kväll kanske man ska säga,  har varit en konstig kväll men nu är jag hemma, klara ska sova hos mi och imorogn är det höst städnin i mitt område. men skulle bara säga godnatt för nu går ja och klara och lägger oss puss <3


IQ?

Hur pass IQ befriad är du?
Har du?...

( )
låst in dina skåpnycklar i skåpet?
(X) har sprayat hårspray i ögat?
(X) trasslat in ditt hår i hårborsten?
(X) gått in i en lyktstolpe?
(X) fått tuggumi i håret?
( ) fastnat med tungan i ett räcke på vintern?
( ) slagit sönder ett glas när du ska hålla tal?
( ) missat blomkrukan när du ska vattna blommorna?
( ) trampat barfota på en igelkott?
(X) tagit på vänsterskon på höger fot och tvärtom?
(X) slagit dig på fingret med en hammare?
(X) råkat trycka på stänga av knappen på datorn?
(X) snubblat på en fotboll?
( ) gett kattmat til ldin hund?
(X) kallat en lärare för mamma eller pappa?
(X) stoppat in en cigarett på fel håll i munnen?
( ) fått ig på mer än fem prov i rad?
(x) sprungit på ett litet barn
(X) gått i en vattenpöl med hål i skosulan?
(X) tryckt in din nyckel i fel skåp i skolan?

Totalt: 13
Multiplicera nu ditt resultat med fem

13x5=65 %

0-24% Du är rena geniet
25-49% Du kunde vara smartare
50-74% Du kanske ska gå om skolan ett år
75-100% Omg, sök hjälp

fredag

Hejsan
började halv 9 idag, efter skolan gick jag ner till syslöjden och gjorde klart min mössa. Blev inte direkt som jag tänkt mig, den blev skit stor och lång , men ska fixa det efter höstlovet..
efter skolan träffade jag och jennifer, klara elin och jennie. Så nu sitter vi hemma hos mig och kollar på the hills. Jennifer skulle hem och äta men hon kommer sen :)

äntligen höstlov ! nån som håller med, hoppas bara att det blir lyckat och inte som förra året, hihih
om nån inte minns vad som hände så fick jag utegångsförbud hela lovet -.-


puss


im home

tjue :)
nu är jag hemma, jag Lisa Chrille Gurra Richard och Jeppe drog till vällingby. Vi köpte lite godis och så och sen åkte vi hem. Runt 9 så drog jag hem, tänkte smörja in mig med lite bus och sen ska jag gå och lägga mig :)

men vi hörs imorgon gullisar <3

torsdag


(gammal bild på mig)

Hejsan
Efter skolan idag drog jag sofie och jennifer till vällingby. Vi var där en snabbis och sen drog vi till Lisa. Hemma hos Lisa gjorde vi inte så mycket, vi åt lite och kollade på one tree hill. Snart ska jag träffa Richard, men först ska jag äta.


Skriver senare , <3

ovanligt pigg

Godmorgon
idag så snozeade jag 1 gång i stället för 5, och jag känner mig skit pigg. Haha vet inte varför men det är väll bra. Men jag tror att jag kommer bli trött när jag kommer till skolan. För det är jävligt uttråkande och sitta och lyssna på lärare ;P visst ? idag tänkte jag vara med lisa om hon kunde, smsade henne för ett tag sen men lovar att hon har försovit sig, det är hon bäst på när det är tidiga morgonar.
Men nu kom Jennifer så vi ska börja gå mot bussen.
Ha en bra dag allihopa :) <3

god natt

Hejsan
Har varit en ganska lugn och rolig kväll med tjejerna. Vi kollade klart på one tree hill, jennifer drog hem och käkade och jag och sofie åt hos mig. Lite senare drog vi ut med jennifer, vi flummade och hade lite löv krig ;) Efter ett tag drog vi hem till mig och kollade på film, runt halv 9 drog jennifer och lite senare följde jag sofie till knallen och där hämtade sofies mamma henne. Nu sitter jag och kollar klart på den här filmen. När den är slut ska jag gå och lägga mig, blir en tidig morgon imorgon. Börjar klockan 8 -.-

men nu ska jag kolla klart, hörs imorgon gullisar ;)

bjuder på en liten bild från i sommras :)
det är Jennifer Sara och Jag


onsdag

hej,
började med idrott första lektionen, spelade innebandy som inte var kul alls ... haha
efter skolan drog vi hem till sofie och var där en stund och sen åkte vi till mig. så nu sitter jag sofie och jennifer och  kollar på one tree hill, jag spelar in varje avsnitt så nu kollar vi på det avsnittet från igår och efter ska vi kolla på det som är idag ;)

men jag skriver mer ikväll

äntligen hemma

hej,
träningen gick ganska bra tkr jag, var jätte nervös i början med det gick bort när man började prata med alla och så :) var lite jobbigt i början bara när jag fick passa med högerfoten hela tiden. (jag är ju vänsterfotat) så dom klagade lite på mig att jag måste ta i och då sa jag att jag var vänster fotat dom ba aaha då förstår jag, då får vi byta håll så du får visa vad du kan ;P så då gick det mkt bättre ;) men efter träningen så åkte jag och pappa och käkade och sen kom jag hem tog en lååång varm dusch och nu sitter jag här, känner mig helt sliten i hela kroppen men sånt får man ju räkna med hihi

imorgon börjar jag 10 över 9 kommer säkert inte hinna med nåt inlägg på morgonen så skriver sen när jag kommer hem :)

puss

statslag


hej
datan funkade inte imorse så blev inget inlägg
idag så fick vi sluta efter spanskan istället, så vi slapp so:n och est, jätte skönt för då får jag lite mer tid för att förbereda mig för träningen med statslaget idag ;) är ganska nervös, hoppas bara att det går bra. nu kollar jag lite på tv men tänkte gå och göra lite käk. men jag skriver när jag kommer hem. om ja orkar...

puss

måndag






hej! var på en promenad med shaggy efter skolan med lisa sara jennifer och sofie. shaggy var på lite bus humör och sprang runt med en pinne i munnen. hehe du ser ju på dom två sista att jennifer försöker fånga shaggy och ta pinnen men ni ser ju själva att det inte gick så bra, hihi (a)

idag var vi i vällingby och kollade på bio med alla 8or i skolan, vi kollade på flyga drake. den var lite smått tråkig. efter bion var vi tvugna och åka tillbaka till skolan och ha hemkunskapsprov. kan ju säga att det gick skit dåligt..
hade pluggat på heeelt fel grejer -.- får antagligen göra omprov efter höstlovet..

andra plats

hejj. blev inget disco för oss. vi fick stanna på hotellet, men vi hittade några finskar haha! :) första matchen alltså kvartsfinalen så vann vi med 1-0, i semin vann vi på straffar, då la jag en straff, sen finalen förlorade vi på straffar. alla hade verkligen inga krafter kvar. vi hade inga avbytare så vi fick spela 6 matcher, 2 gånger 20 i 2 dagar utan några byten. och planerna var verkligen sämst, det var riktigt gräs så det hade blivit jätte geggigt. så man blev jätte skitig och det var skit jobbigt och springa där. menmen, jag tyckte vi kämpade hårt föratt vara så få spelare ;)
här är lite bilder på hur jag såg ut efter och en på nicole och en på hanna och julia


data på hotellet

hejj, vi vann våran grupp ! :)
vi har spelat 3 matcher, 2 vann vi och 1 spelade vi lika. i tredje matchen vann vi med 4-0 då gjorde jag mål ;)

men nu ska vi dra och käka snart och sen blir det kanske disco,
dom är lite osäkra på om vi får dra dit, men skulle vara kul för marcus anderssons lag är där  ;)

puss

godmorgon

nu är klockan halv 8 och jag är helt död, 10 i 8 kommer bengt och hämtar mig så bär vi av till mcdonalds cup i västerås. kommer vara där hela helgen, vi kommer på på scnadic hotell så kommer bli skit najs :) men jag kommer nog inte kunna skriva så mkt. vi får se om det finns någon dator där ;)

men nu måste jag käka fruskot,
önska mig lycka till ;) <3


hemma..




Vi var i vällingby 20 i 11, på farfars begravning var det jag och min familj, farmor och farfar, min kusin hanna, farbror pelle, farbror david och pelles tjej anne och hennes dotter..
begravningen var jätte vacker men det var ett av det värsta jag har gjort, när jag skulle lämna en ros på kistan så brast jag, det var hemskt att se alla gråta också. riktigt hemskt...
det där vill jag aldrig göra om.

efter begravningen drog vi till palats och fikade, min bror tog nån rolig bakelse som såg ut som en groda ^^



dags att åka

så.. nu ska vi åka snart
känns som att pappa är helt skakis.
jag hade jätte svårt att hitta på att ha på mig , men det blev ett par jeans med ett svart linne, och under bysten har jag knutit ett siden band. kan kanske lägga in bilder mera sen.

men ja , nu måste jag åka, även fast jag inte vill ....

torsdag


hej

idag hade jag ett spanska test (?) jag hade ingen aning om det, hade missat det när jag var sjuk så var tvungen och göra det idag.. och det gick inte bra!  jag kunde verkligen ingenting. efter lektionen sa han att jag jonte och jennifer skulle stanna kvar. han satt bara och diskutera med jennifer varför hon fick stanna sen fick vi gå. när jennifer och jonte gick så sa jag - hehe sorry om jag är dålig men det är svårt. han ba - emelie du är inte dålig du är heeeemsk!
jag ba stog där som ett frågetecken! URSÄKTA? lixom, men efter träffade jag honom i korridoren och då sa han att han inte menade det men att jag måste vara med på genomgångarna..

på matte provet gick det sådär, kunde väll de det mesta.
imorgon är jag ledig från skolan för min farfars begravning är imorgon, känns riktigt tufft har aldrig varit där och det känns som att jag inte kommer klara det..
pappa är helt förstörd han vill inte ta med kameran för att få bilder och vill inte att folk ska komma till mig imorgon. men jag förstår honom.

men jag skriver imorgon innan jag åker,
puss

fått mina betyg

hej, när jag kom hem från min jobbiga träning, så låg mina betyg i brev lådan. jag tycker dom var okej, hade godkänt på allt, men ... jag känner att jag kommer halka efter, för just nu har jag omprov på matte diagnosen, sen missade jag no provet så den måste jag också göra på omprovstiden och samma dag som jag ska göra omproven har jag hemkunskap prov. och alla som har haft det säger att det är riktigt svårt + att jag har matte prov imorgon
och sanningen är att jag har inte pluggat till nåt av dom där. känner mig verkligen stressad, måste skärpa mig när det gäller skolan.

men nu tänkte jag börja med att ta matten, dom gick igenom potens när jag var borta så måste gå igenom det så jag fattar det imorgon..

godnatt så länge

fotboll

om en timme kmr pappa, och då åker jag på fotbollsträningen
skulle pluggat men kollade på tv istället.. måste verkligen skärpa mig när det gäller läxor. det var fan länge sen jag gjorde en läxa (?)

jaja nu ska jag byta om
ciiao :D


onsdag

hejhej :)
idag gick dagen ganska snabbt. har kommit skit långt på min mössa jag stickar. ni får se den när jag är klar med den ;) sista lektionen var det so, vi har jobbat med olika grejer runt revolutionen och idag skulle alla redovisa. jag jobbade tsm med lisa och sofie men vi har inte delat upp texten elr tränat elr så, så vi ska göra det imorgon. men innan alla skulle redovisa sa kicki. "om någon skrattar elr pekar medans den andra pratar får ni en uppskrivning och om det är riktigt taskigt blir det hem ringning" när första gruppen hade läst upp fick jag och sofie värsta skratt attacken. hon höll på och löjla sig med hörluren, (vi delade och lyssnade på musik) sen drar jag ut den för kicki sa till oss att vi inte fick lyssna då säger sofie men vi har inge musik och skulle sätta på musiken men jag hade ju dragit ut den så musiken spelas högt, vi började as garva med det var inte lika kul när kicki tog min mobil.. hehe men sen satt vi och flumma sönder hela lektionen. alla var inte så glada på oss ^

lång historia där ;)
nu har jag precis ätit köttbullar och makaroner ska snart på träning om några timmar. måste plugga massa innan
kisses

idag går jag till skolan

godmorgon :)
gick upp vid 8 och nu är jag klar, jennifer är här och snart ska vi gå till bussen. vi börjar 10 över 9 men vi har idrott så vi drar lite tidigare så man hinner byta om ;) efter skolan har jag träning, den börjar halv 7. idag ska micke träna oss, han är riktigt bra..

men nu ska jag dra mig till skolicsh ;)
vi hörs
puss

ingen fantasi? :S

sofie kunde inte komma hit pga av sin pappa, hon fick inte gå ut eftersom hon var "sjuk". men när klara slutade kom hon över till mig, vi kollade lite tv gick ut med shaggy och sen runt 5 gick hon hem..

just nu känner jag mig bara trött på livet, tar fel beslut hela tiden ...
kanske inte kmr skriva mer idag, är inte på humör <3


tisdag


godmorgon

vaknade för nån timme sen, lite skönt att vara sjuk pga av sovmorgonen , hihi ^
sofie är också sjuk så hon är påväg hit nu, vi kommer inte göra så mkt. kanske baka!? :D min brur är tydligen också sjuk men nu ska han åka på io? :S jag förstår mig inte på mamma&pappa när jag sa att jag var sjuk och ville stanna hemma vad det första dom sa va : emelie har du nåt prov du vill hoppa? och ändå har dom märkt under helgen att jag har varit sjuk :P och när jag vaknar och går ner så berättar brur att han sa att han hade ont i halsen och dom sa bara okej men stanna hemma då..

skumt? jaa! orättvist? jaa! haha

jaja nu kommer snart sofie så ska dra
kisses

uttråkad

har kollat in massa gamla inlägg, var lite kul och se vad man skrev innan ;)
ju st nu har jag skit tråkigt och min data är cpe, när jag ska ladda upp en bild trycker jag på den jag vill ha sen när jag laddar upp den så kommer en annan bild  (?) :S skit irreterande....


men imorgon ska jag stanna hemma igen, men på onsdag måste jag till skolan igen..
men vi hörs
kisses

..

I wake up in the mornin, put on my face. The one that's gonna get me through another day
Doesn't really matter how I feel inside
This life is like a game sometimes

pictures


här kommer massa bilder som jag har gjort olika effekter på ;)
enjoy people ! <3

autumn


godmorgon
gick precis upp, skit skönt att jag slipper skolan idag ;)
ligger och kollar på tv och segar mig, sofie och jennifer vill komma hit sen. men vet inte om det kommer gå. ;) men nu måste jag gå ut med min hund sen tänker jag lägga mig i soffan och sova ... ååh läängtar! (a)

nu har ju hösten kommit alla löv/blad är röda gula och gröna, själv tkr jag inte om hösten. den kan vara okej i början men sen inser man att vintern kommer efter -.-
vad tkr ni om hösten då ? ^^


im bored..

hej
fick gå ut en stund för pappa för att träffa jocke och adam.
vi var i backlura skolan och satt, adam hade sin diskution och solider boy -.- haha nu har jag precis kollat på ensam mamma söker och ätit glass :) har stickat lite på min mössa som jag vill bli klar med. (det är ett skol arbete så det är inte så att jag sitter och stickar självmant)


just nu känner jag mig skit förvirrad..
vet inte riktigt vad jag ska göra med allt som händer omkring mig. så därför är jag glad att jag har träffat sofie.
du får mig alltid på glatt humör även om jag är på mitt sämsta <3



en förkyld emelie

imorse låg jag sofie helena och jennifer i min soffa och kolla på idol hela morgonen,
sen skulle sofie hem så jag och vi andra drog till sara och vi åkte till hässelby strand, va där en stund och sen åkte vi hem. vid 5 åkte jag och jennifer till hässelby strand igen för att mötta sofie, vi gjorde inte så mkt, köpte godis på hollywood sen åkte jag och jennifer hem..

jag känner mig jätte dålig så jag stannar hemma ikväll och ska vara hemma från skolan imorgon också..

tänkte lägga in lite bilder fårn dagen med det funkar inte "/....


tagen av malun

Gör såhär:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
okej mys
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
 haha om jag fick :)
3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
vaken? :) <3
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
vart på ekerö :)
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
är du vaken nu elr ? :) <3
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
soft
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
hehe, vad gjorde du igår ? :)
8. Vad vill du höra mest av allt?
vi spelade gh och kollade tv och drack vin självdå ? :)
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
typ hela kvällen :)
10. Din romantiska replik?
vaken ?:)<3
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
kan vi komma ? :) <3

söndag -.-



godmorgon , vaknade för nån halvtimme sen av att jennifer ringde. hon skulle tydligen väcka mig hade helena sagt ;)
idag händer väll inte så mkt , vill träffa en kompis och snacka men vet inte om det blir av ...

men nu ska jag och sofie äta, pusshej


hej

kom hem för ett tag sen, var med sara sofie och adam , evelina var med en stund också men hon drog sen. vi var hos adam och chilla lite sen skulle sara hem. men idag ska sofie sova hos mig också, vi ska väll gå och lägga oss snart. händer inte så mkt nu.

men vi hörs imorgon
<3



learn from your mistakes but never regret


lördag



tjueeee,
har verkligen inte hunnit skriva , som vanligt -.-
igår var vi lite i hässelby strand med några, blev massa tjaffs och skit med mamma & pappa. men det är bra nu, jag och sofie fick ta bussen 10 över 12 från kg så vi var hemma runt halv :)

idag vaknade vi runt 10, käkade lite och träffade jennifer, sen var jennifer tvungen och gå hem för hon ska flytta snart så hon måste fixa lite hemma . så jag och sofie åkte till komethallen och solade :)
nu ska vi gå och möta sara
vad har/ska ni göra idag?


hemma hos sofie

hej alla glada :)
imorse missade jag alla bussar så jag fick skjuss till skolan av pappa istället.
efter skolan drog jag och sofie till mig en snabbis sen drog vi till vällingby med lisa, nu har vi precis kommit till sofie. vi har ätit lite och ska snart dra ut igen. ikväll ska vi inte göra så mkt, träffa några kompisar kanske (?) ^^ idag ska sofie sova hos mig, imorgon vet jag inte vad vi ska göra. får väll hitta på något :)
men nu ska jag dra , skriver ikväll kanske när jag kommer hem

puss

torsdag

heejj, har knappt varit hemma idag.
försov mig imorse fick fixa mig på 10 min och sen gå till bussen med jennifer. idag efter skolan gick jag och sofie till åkis och hämtade pengar av lisa. sen åkte vi till henne i hässelby strand käkade hennes älskade choklad kulor och sen tog vi tunnelbanan till vällingby, jag köpte en glass och ett par leggins. mina är trasiga så var tvungen och köpa nya. efter vällingby åkte vi till mig och käkade sen åkte vi och solade med mamma ! :D
alla blev ganska bruna , hihi sofie var så söt. hon har inte solat förut så hon satt och skrek på mig och hade massa frågor om vad hon skulle göra. den dummaste frågan var " ska du vända på dig sen och sola ryggen ?" haha så sööt ^^ nu har jag precis lämnat henne vid bussen.

men imorgon börjar jag halv 9, äntliiiigen fredag! :D

<3

en dag med klarus :)

heejjsan :)
jag mötte klara i åkermyntan efter skolan, vi åkte till hässelby strand med ogge en liten snabbis och sen åkte vi hem. hehe jag och klara glömde plinga när vi skulle av. så vi fick åka till slut stationen ( det är bara en station så så mkt är det inte ^) men iallafall vi kom hem till mig kollade på one tree hill, chillade och snackade och sen skulle jag på träning.

idag på träningen tränade micke oss, han har skit roliga övningar men man blir så jävla trött. sen kör han alltid en jobbig löpar grej på slutet -.- men vad ska man göra om man vill bli bättre...
nu ska jag snart ut med jennifer, kanske
om hon orkar ;)

puss

godmorgon

låg och snozeade i 1 timme, skit skönt. har gympa första lektionen så har redan bytt om. idag ska jag träffa klara efter skolan innan min träning, ska bli kul för det var ett tag bara vi 2 träffades. men nu ska jag dra mig till bussen, skriver när jag kmr hem
puss

tråk dag

hej, idag gjorde jag verkligen ingenting , skulle träffa lisa när hon kom hem från golfen. men hon var tvungen och plugga. träffade klara istället, vi gick runt litei baklura sen träffade vi ogge,adam och jonte. vi gjorde inte så mkt , gick runt lite och sen följde vi klara hem och jag gick också hem.

imorgon börjar jag 10 över 9, men skulle vilja stanna hemma. får se om jag lyckas haha
läängtar till helgen som fan, man måste alltid stå ut med 5 dagar i skolan, piss tråkigt
jaja, men nu ska jag kolla på tv. puss

älskling klara <3

tisdag

hejj
äntligen klar, har gjort spanska läxan, hemkunskaps läxan och pluggat på no provet vi har nästa tisdag :)
känns skit skönt för jag är alltid den som gör läxan i sista sekund elr glömmer att göra den. idag hade vi ju den där trafikssäkerhets grejen, gick skit snabbt, hon snackade i typ 5 min och sen fick vi skriva på nåt papper och efter det fick vi gå. efter det hade vi nutidsorienteringen. svarade på 12 frågor av 30 haha ;) idag var no:n och so:n inställd egentligen skulle jag ha est efter so:n men den slutar 14.35 så struntade i den. det gjorde typ alla. ;P

nu har jag precis gått ut med min hund shaggy, ska snart kolla på one tree hill.
puss


världens sötaste hund :)

tisdag

godmorgon.
gick upp för en halvtimme sen och är redan klar, har precis käkat och min buss går inte förns en halvtimme.
ska ringa jennifer och se om hon är klar, i såntfall kan vi åka nu ;)

puss


från saras blogg

BRUKAR DU:
Titta på dig själv i spegeln: Ja
Gnälla: ah ibland (a)
Skrika: om jag är sur hihi
Sova: något jag äälskar
Ha ångest: ja
Skada dig själv med flit: Nej
Ta mediciner du inte borde ta: Nej
Vilja dö: har hänt
Drömma mardrömmar: íbland
Drömma sexdrömmar: njaa
Ta droger: Nej
Försöka vara annorlunda: någon gång kanske, men det bästa är att var sig själv
Klä dig i svart: ibland
Gå till kyrkan: nää, men kmr det snart på min farfars begravning
Gå i skolan: 5 dagar i veckan
Röka: aa
Ljuga: Vita lögner.
Hata folk: finns några
Lita på folk: några få

VEM:

Saknar du:  aah det finns en
Vill du döda: ingen
Rörde dig sist: lisa
Vill du slå: ingen ^
Kysste dig sist: oliver
Kramade du sist: lisa
Vill du prata med: jennifer
Skrek du på sist: min lillebror han sköt en hård innebandyboll på mig nyss
Vill du vara som: Mig själv
Sårade dig sist: -
Vill du bli galet full med: sara jennifer och lisa
Gjorde dig riktigt glad senast: lisa
Fick du sms från senast: jeppe
Ringde dig senast: lisa
Är snyggast på jorden: ^^

HAR DU:
För många vänner:
de kan man aldrig få för mkt av :)
Förföljelsemani: -
Tvångstankar: ibland
Någon annan psykisk sjukdom: hoppas jag inte
Någon fysisk sjukdom: nopp
Någon skada: nää
Färgat håret: blonda slingor
Brutit några ben: nej
Några piercings: Öronen bara, ska ta i naveln
Egen dator: japp
Bra självförtroende: nää
Kysst någon: hihi japp
Sagt jag älskar dig till någon idag: nää faktiskt inte..
Bjudit ut någon: nepp
Varit kär: Ja
Dumpat någon: Ja
Stulit någonting: Ja
Lämnat landet: Semester
Tuttat eld på nått: Nej
Gjort något olagligt: ah


HUR:

Går du: ?
Svarar du i telefonen: Hallå?
Fördriver du tiden: som jag gör nu
Mycket pengar har du: nada
Tjänar du pengar: månadspeng
Ofta diskar du: aldrig
Ofta städar du:  när det behövs
Många stör du dig på: några
Ofta träffar du din familj: varje dag

TROR DU:

Att du kommer bli något: får väll se
På gud: Nej
På rymdvarelser: ne
Att folk tycker om dig: jadå
På ett liv efter detta:
Att fiskar kan tänka: ?
Att du kommer leva länge: jadå


en trött emelie som skriver -.-

träningen gick bra idag, tränade med 95orna idag och deras tränare tränade oss.
efter träningen duschade jag och åt och sen gick jag ut och träffade lisa. vi chillade runt i backlura och sen gick vi till mig och kolla på tv :) följde henne till bussen nyss

imorgon ska jag kanske träna boxning med sara jennifer och erika, men vet inte om jag pallar. annars börjar jag 20 i 9, kommer nån trafiksäkerhets grej till oss imorgon och ska snacka lite och sen har vi nutidsorientering ;)

men nu ska jag gå upp och tvätta mig och borsta tänderna
puss


måndag -.-

nu har vi en hel ny vecka framför oss -.- längtar redan till nästa helg.
idag började jag 20över9 hade en håltimme idag och sen var det hemkunskap. på hemkunskapen så gjorde vi apelsin saft, som vanligt jobbade jag med ludvig ;) vi delade kök med dennis och lisa, tog en massa kort på dom som jag ska lägga in hehe. dennis gjorde en liten tabbe, när han skulle sila saften för att få bort apelsin skalen hade han ingen burk under så han hällde ut all saft i diskon. hihi klant dennis! ;P

men nu är jag med lisa och vi kollade på gossip girl, halv 6 har jag träning är inte alls taggad skulle hellre vilja vara hemma och sova -.-

puss



1: min och luddes saft, fast den är inte klar haha ;)
2: här är hela klassen saft tillsammans
3: lisa och dennis
4:dennis och jennifer
5: dennis
6: lisa
7: dennis
8: och dennis igen


söndag

hej, jag och jennifer åkte till hässelby hallen och kollade på min lillebror vid halv 1. efter hans match hade sebbe och några 94or match också så vi kollade på den också :) efter ett tag kom kg och jeppe. senare kom jennifers mamma och hämta henne och då gick jag kg och jeppe till kg. vi spelade guitar hero igen ^ och sen åkte jag hem vid 10.

nu ska jag bara äta och sen sova
hihi sovgott alla ! <3

söndag

jag hann aldrig skriva igår, hände ganska mkt :)
men först var jag ju i kista med pappa och andreas, jag köpte 2 tröjor men hittade inga skor. så vi åkte till nåt ställe i stan och där hittade jag ett par skor. när jag kom hem så kom jennifer över och vi åkte och kollade på bio i vällingby. vi kollade på patrik 1,5. den var okey, blev lite småt äcklad när bögarna höll på hihi
efter bion träffade vi kg och jeppe, vi åkte runt halva sverige och sen åkte jag och jennifer hem :)



1. mina nya skor ;)
2. t-shirt från hm
3. tröja från hm
4. samma
5. bio biljetter
6. min lillebror,  vi käkar kebab i vällingby rondellen
7. pappa handlar mat

godmorgon

godmorgon alla :)
vaknde för en stund sen, mamma håller på och göra äggröra till mig i köket. efter frukost ska jag och pappa till kista och hitta skor ( hoppas verkligen att jag kommer hitta något .)
men nu ska jag in och äta, :)
puss

hemma

åkte till preem i åkermyntan föratt möta charlie men han hade dragit. och medans jag stog där kom jeppe och kg så drog till gulan med dom. efter det gick vi hem till kg. kollade på lite film och sen blev det guitar hero. jag höll fan på och somna där asså, är skit trött. ska bli skönt och sova snart ^ imorgon ska jag kolla på bio med sara och jennifer. vi ska kolla på patrik 1,5. många säger att den är bra så ska bli kul ;)

men nu ska jag lägga mig , pappa tjattar om datan -.-
puss godnatt <3

VARFÖR SKA JAG VAR SÅ KRÄSEN?

jaa ni ser ju på rubriken, det blev inga skor... "/

jag har alltid varit så kräsen, när det gäller allt. vi var först i barkarby. där hittade jag ingenting, sen åkte vi till vällingby och där hittade jag ingenting heller. så imorgon kanske vi åker till kista och kollar. ska ha ett par nya skor !

men ikväll var planen att träffa jennifer, men hon åkte hem till sin pappa. så nu sitter jag här hemma och ingen kan gå ut. ska träffa charlie senare tror jag. men här kommer lite bilder från idag, 

juste fick brevet i dag om kallelsen från statslaget :)



1. bilden är lite suddig är tagen av min mobil, men det är brevet med kallelsen :)
2. en till bild på kallelsen
3. lisa som lipar åt mig när jag tar kort
4. hihi tedd, han och jag har våra fajter på engelskan och svenskan ! ;D

fredag morgon

godmorgon :)
ääntligen fredag ! ;D
idag efter skolan ska jag åka och handla skor med pappa, (yes) äntligen hahah ;D
men nu måste jag dra till bussen, skriver sen ( med ett par nya skor !! ) hihi
<3

finns för dig ..

gumman.. märkte att det var nåt fel idag. det var nåt annat än ont i halsen och trött, jag hoppas du berättar det för mig. för du får inte glömma att jag alltid finns för dig. och kommer alltid stötta dig som du gör med mig.


i will always be there for you bejb <3


ingen solning

det blev ingen solning , vi orkade inte så vi bestämde att vi ska göra det på lördag istället. så det blev en liten dag i vällingby med jennifer och lisa ;) vi kollade runt lite, sen åkte vi hem till mig och kollade på one tree hill, jag köpte ett par lösnaglar som jag satte på när vi kom hem också. blev ganska bra, har lite lim där och var men det försvinner, haha ;D

har lite kmr lite bilder från dagen och en på mina naglar ;)
enjoy



pusspuss

torsdag

jag gick upp en halvtimme innan bussen gick idag så hann inte skriva imorse (igen)

men visst har veckan gått fort, snart helg förfan ;)
idag gick väll dagen, kom ikapp lite i so:n med lisa och sofie. sen redovisade jag om rock i musiken som också gick något bra. sen hade vi prov i spanska idag och det gick väll sådär, kunde svara på hälften typ :S pluggade lite på det på est innan men allt gick in och ut igen, kan bero på att jag snackade med ali och patrik haha ;D

men nu ska jag till vällingby med lisa och sen ska vi sola solarium



haha blev lite mkt bilder på patrik, men försökte få en när han log och lyckades få en haha ! ;)


andra uttagningen

hejj, kommer ni ihåg att jag tränade med statslaget i sommar. jag var ju vald av 1 av 100. när jag var där sa dom att 60 st skulle gå vidare till nästa uttagning, och idag fick jag veta att jag gick vidare. jag trodde verkligen inte att jag skulle göra det. jag hade ställt in mig helt på att jag inte skulle gå vidare, så fick värsta chocken när janne berättade det för mig,  så 21oktober ska jag gå på andra träningen ska bli skit roligt :)  jag och jenny ska åka tillsammans, förra gången fick jag ju åka själv så det sög ju :P

men nu ska jag göra mig iordning och kolla på tv
puss


.

Första bokstaven i ditt förnamn:
A - korkad
B - blond
C - störd

D - porrig
E - sexig
F - het
G - rolig
H - underbar
I - söt
J - gullig
K - vacker
L - killaktig
M - bitchig
N - undersmart
O - gangster
P - fantastisk
Q - populär
R - puckad
S - översmart
T - söt
U - ful
V - tjejig
W - fräknig
X - smart
Y - dum
Z - osexig
Å - cool
Ä - social
Ö - osocial

Nu tar du första bokstaven i ditt efternamn:
A - bitchbabe
B - ödla
C - bitch
D - rövslickare
E - gud
F - gamling
G - katt
H - kille
I - tjej
J - emo
K - nörd
L - alkolist
M - tönt
N - spankare
O - idiot
P - sexgud
Q - fotbollsproffs
R - porrstjärna
S - sexmaskin
T - fittslickare
U - prinsessa
V - prins
W - punkare
X - rädd-katt
Y - hora
Z - chokladgalen
Å - tandborste
Ä - sötnos
Ö - snygging


Och nu vilken färg har tröjan du har på dig:
röd - som gör allt för att få knark
lila - som kollar på porr
orange - som har ett stort ass
gul - som vill ha sex med dig
grön - som vill rocka
rosa - som är bra med händerna

blå - som gillar att strippa
vit - som alla vill knulla
brun - som är väldigt ful
svart - som är porrig


hehe
sexig tönt som alla vill knulla ?
vad får ni för mening? :D

onsdag

hej, försov mig imorse så fick lite brottom till bussen.
men efter lunchen så gick jag hen från skolan, mådde inge bra var skit trött. så jag gick och sjukanmälde mig och åkte hem. senare vid halv 7 har jag träning. men innan jag drar måste jag kolla på one tree hill :)

måste bara säga att jag har dom bästa tjejerna vid min sida, kommer alltid finnas hos er tjejer  <3



RSS 2.0