lördag

Hejsan
Idag har jag haft en fett stressig dag, åkte till vällingby för att lämna in min mobil. Men det var nåt fel på siffrorna så vi kunde bara lämna in min brors telefon. Jag fick damp och min pappa också. Så vi var tvugna och åka hem och hämta lådan som mobilen log i och då gick det. Vi lämnade in mobil och åkte till barkarby och bytte storlek på skorna jag köpte igår. Dom var lite stora och det tänkte jag inte på i affären. Vi bytte skorna och åkte till willys och handla lite. Jag ville hem och pappa blev lite ireterad men jag hade ju ingen mobil och så fick panik. Vi åkte hem och jag hittade ingen mobil som funkade, så fick ännu mer panik och både mamma och pappa blev sura och började skrika , Fick tillslut mammas mobil, men dom är nog fortfarande sura så skaa gå ner och snacka med dom nu.

Ikväll sover jag hos lisa så blir nog inge mer inlägg
puss

backlura

Hejsan. 
Ikväll så träffade jag och jennifer massa tjejer och killar från backlura. Vi gjorde typ ingenting, vi åkte till statiol 24 för att köpa lite godis och grejer. Men fick vänta på nästa buss i 30 min -.- Jag höll på och frysa sönder för jag gick runt i högklackat! haha men nu sitter jag och jennifer i soffan och tjockar oss med läsk och chips och kollar på gamla big brother avsnitt ;P
puss

hemma

Hejsan
Idag så fick jag hålla på med massa papper igen, men blev klar ganska snabbt så tillslut hade hon inget kvar till mig. Fick typ göra om i hennes kontor och sätta lappar på pärmarna och fräscha upp i hennes kontor. Hehe, vid 3 så smsade jag jennifer. Så hon kom till pappas jobb och vi satt och fikade och fick göra om i deras föråd. Det stog karonger, pärmar och massa skit överallt så vi fräscha upp lite. Har tagit en bild på allt när vi var klara med tog ingen bild innan så ni ser inte före och efter men det blev stor skilland iallafall. 
Vid halv 5 så drog vi till skopunkten och där köpte jag två skor, fick inga bra bilder på dom så lägger in dom senare! ;)

Förådet vi rensade, nu kan man gå där inne iallafall ;)

Här är det störst skilland, kartongerna log över hela golvet.
'
lite skoj bilder på mig och jempan :D






lunch

Idag jobbar jag ju hos pappa igen, har varit mkt jobbigare idag. Har fått massa papper som jag ska sätta i alfabetsordnings och varje bokstav har en egen pärm! Fatta då hur mkt papper det är och jag måste hitta rätt ordning -.- Men den buten är klar nu, har suttit med den sen 9 kanske. Men nu sitter jag och äter lunch på pappas kontor. Han är iväg hos farbror rygg doktorn ( som vi kallar honom ) Pappa har problem med ryggen men han kommer tillbaka vid halv 2. Ska också tvinga med min pappa till skoaffären efter det här , han säger att det beror på. Men nej vi ska dit!

puss

torsdags kvällen


Bild från helgen! :)

Hej
Jennifer kom till mig och vi gick och mötte helena och drog till Sofie i hässelby strand. Där var lisa också, vi satt och kolla på tv och sen åkte vi till viadukten för att möta Sebbe och några, vi gjorde typ ingenting. Tog bussen till backlura och sen skulle patrik och sebbe hem så jag gick också. Ska jag upp tidigt imorgon (igen). Ska försöka få med pappa till outlet i barkarby efter så ska jag se om jag hittar några skor. Har ju fått massa pengar nu ! :)

<3

jobbig dag

Hej
Nu är jag hemma, pappa hade glömt bort att han hade ett möte idag vid 4 till halv 9. Så jobbade bara till 4, skulle varit kvar till 5 egentligen. Men det var skönt, jag var verkligen trött på alla papper. Jag rensade massor med papper och då menar jag massor! Jag har suttit med dom sen 8 tills 4. 

Här är alla papper jag satte in i pärmar. (pärmarna var tomma innan! )



Och den här bilden hittade jag i pappas kontor, det är jag och min lillebror. Vi måste varit 8-9 elr något ;)


Imorgon ska jag dit igen, men kommer jobba till 5 då. Idag fick jag 520 kr, så imorgon får jag väll runt 600. Jag tjänar bra på det här ! :D haha
puss

hos pappa

halloj
sitter i pappas kontor nu , vi har precis haft lunch. Vi käkade på en pizzeria, jag körde på en kebab tallrik ;) Nu ska jag jobba ännu mera, är bara massa papperarbete. Jag lägger in olika papper i pärmar. Men nu ska jag fortsätta
puss hejdå

jobb

Hej
Åker till pappas jobb om 5 min, komma vara där från 8 till 5.
Nu sitter jag och äter frukost, gcik upp lite sent så måste skynda mig nu vi hörs
puss

hos lisa

hejsan
Sitter hemma hos lisa nu. Vi har lust och hitta på något med det är fett dött typ. Så nu sitter vi här och fixar till oss lite. Kommer väll hamna i backlura sen igen, as always. Måste hem ganska tidigt idag för ska upp tidigt imorgon och jobba hos pappa. Får runt 80kr timmen och ska jobba från 8 till 5 ;)

pussar&kramar

onsdag

Godmorgon, 
Nu är jag vaken och idag ska jag träffa Helena tror jag. 
Är skit trött, gick och la mig vid 4 igår och sov inte så bra. För hur jag än la mig så gjorde det ont. Men jag tror det kommer läcka ganska snabbt. Ibland gör det inte alls ont :) 
Men nu ska jag äta lite frulle , duscha och fixa lite i mitt rum. puss



2008

Haha helena minns du ? :)

dagen

hejhej
Hela kvällen har jag varit med Jennifer och klara, vi drog till niklas där massa var. Vi såg en film ochsen drog jag och jennifer hem. Klara drog ganska tidigt för att möta ankan. 
Nu ligger jag bara i soffan och funderar på vad jag ska göra imorgon. Ska iallafall träffa Helena men jag vill hitta på något kul ! :)

nu är det gjort

jag var inte så jätte nervös när vi var påväg dit, men när jag såg studion och vi åkte runt och letade pakeringsplats blev jag skit nervös. Vi gick in och jag fick skriva på en lapp och pappa fick skriva sin underskrivt. Hon sa att jag skulle ta av mig skorna och jacka och komma in. Och jag ba " men mina kompisar" men dom fick inte komma in, då blev jag ännu mer nervös. Jag fick välja piercing och jag tog en silvrig. Jag la mig på sängen och hon rengjorde och ritade 2 prickar. Tog tongen och klämde åt, alla säger att det gjorde jätte ont men det var bara som att nån nöp mig i magen. Sen sa hon nu trycker jag in nålen. Jag kände ett stick och sen sa hon nu är det klart. Jag ba " Är det klart redan?! :O :S" Hon ba ah nu ska jag bara skruva på kulan.

Efter kändes det knappt något, när jag kom hem blödde jag lite och det dunkar lite som det brukar göra när man tar hål i örat. Men jag är skit nöjd. Så ni som funderar på att ta hål i naveln. Det går på 1 min och det gör inte alls så ont som jag trodde ;)

lägger in en bild senare om ni vill se?

piercing



Hejsan
Jag helena och jennifer bestämde oss för att sova länge idag, då slipper jag vänta så länge tills jag ska pierca mig. Vi kommer åka om ungefär en halvtimme. Är skit nervös, men lisa säger att det inte gör så ont.
Men nu ligger vi i min soffa, väntat bara på att tiden ska gå och att sara ska komma. alla tjejer vill följa med, helena ska filma så ni kanske kan se det sen haha ! :D

puss

måndag

Första dagen på lovet idag, jag spenderade den med Helena och Jennifer. Vi åkte upp till vällingby där jag och jennifer körde ett core pass. Var skit skönt, kommer lugnt göra om det. Efter coren så drog vi till simhallen. Där simmade vi och bastade. Vi duschade av oss och fixade oss och sen drog vi till jonte. Där var vi tills 11 ungefär. Båda ska sova hos mig och vi har gjort lite paj som vi sitter och äter nu ! :)

bedtime stories

Nu har jag och jennifer kollat klart på bedtime stories. Vi har käkat och så och vid 5 åker vi till vällingby för att träna. Känner mig skit seg men det kommer bli kul. Någon som vill träffa oss ikväll ? (a)
smsa elr ring i såfall :D

måndag

Godmorgon
När jag vaknade hade jag ett sms från jennifer. "smsa mig när du har vaknat , är massa flyttgubbar här ! :P" SÅ när jag vaknade så smsade jag så kom hon hit. Så nu sitter vi här i min soffa. Idag ska vi träna core och sen ska vi simma lite efter. Helena ska också med om hon kan. Jag har aldrig tränat core men jennifer säger att det är bra, så det ska bli kul. Men nu ska jag käka frulle. VI hörs puss

snö snö snö och snö -.-

Idag har det snöat precis hela dagen. Jag själv hatar snö jag vill ha vååår! Tänk när man kan gå runt i sin vår jacka, leggins och några söta skor. Nu får man gå i tjock jacka halsduk och bra skor. usch usch usch. jag vill ha vår. Någon som håller med ?!


nya örhängen

Tju
Kom hem för 20 min kanske, vi åkte till vällingby först. Där hittade jag ett par guldiga ringar (ganska stora) för 20 kr från ur&penn och helena köpte en söt topp från gina tricot. Vi käkade på donken och sen åkte vi till coop. När hon hade köpt sin brun utan sol så tog vi tunnelbanan till hässelby strand men vi missade 119 precis. Vi orkade inte vänta i en halvtimme på nästa buss så vi tog tunnelbanan tillbaka till vällingby och tog 541 hem ;)
Nu är helena hemma och pluggar, vi kanske kommer träffas senare ikväll, vi får se.

Jag har inte tagit kort på det jag fick igår än. Kommer kanske in ikväll :)

coop & vällingby



Hejsan
Jennifer och Helena har dragit nu. Dom sov hos mig inatt. Jag har precis duschat och nu väntar jag på helena. Hon skulle hem och duscha och fixa sig. Vi kommer åka till Coop i vinsta, hon ska köpa en brun utan sol, jag köpte en sån igår och den var skit bra så hon ska köpa en sån också. Efter det tänkte vi åka upp till vällingby och kolla runt lite, snart får jag ju pengar! ;)

puss

lyckad kväll

Hejsan
Igår blev kvällen riktigt lyckad, vi käkade mat, tårta och lyssnade på hög musik och dansade. Riktigt kul ! :) Fick en massa fina grejer. Har inte tagit kort på dom än men jag gör det senare. Jag fick smycken,kläder,navelpiercing och underkläder. Tack så mycket tjejer! <3









Så här har ni lite bilder,
puss


tjej middag

hejsan
Har inte hunnit skriva något idag , har varit fullt upp.
Jag pappa helena och jennifer åkte till coop, där handlade vi jätte mycket gott till ikväll. När vi kom hem började vi med tårtan, den blev skit lyckad. Ser skit gott ut ;) Så det gjorde det vi bra. Nu har jag duschat och jennifer och jag har fixat oss lite smått. Helena kommer hit snart också, hon ska fixa sig här med oss. Men jag ska ta massa bilder, lägger in dom ikväll elr imorgon :D

puss

lördag

Godmorgon
Ligger i min brors rum med jennifer nu, snart kommer helena och då ska vi dra till coop och handla lite mat och sånt till min lilla fest. Kommer inte åka till studion idag, pappa ska följa med på tisdag istället. Men idag ska jag väll bara fixa hemma laga mat och så. Vid 7 kommer alla, vi blir 7 tjejer. Denise kunde tyvärr inte komma, men det kan bli kul ändå. Men nu ska vi kolla runt lite, skriver senare ikväll puss

kvällen

Efter att jag hade ätit fixade jag till mig lite och drog till Klara och där var ankan också. Klaras föräldrar var inte hemma, så vi drog ner till knallen och köpte lite chips och gick tillbaka till henne och satte oss vid tvn. Efter ett tag kom elin och jennie också. Vi drog till gården där massa var, vi chillade lite och sen drog vi allihopa till klara igen. Hela hennes vardagsrum var typ proppat. Folk log på golvet på sidan av soffan och soffan var proppad. Runt 10 så fick alla gå, jag gick med killarna till knallen och så drog jag hem. Pallar inte vara på gården en fredag kväll, sitter hellre hemma och chillar lite.

Men imorgon ska jag upp ganska tidigt, för jag och pappa ska köpa lite grejer till min middag jag ska ha imorgon. Imorgon ska jag ha en liten 15 års fest. Kommer massa tjejkompisar hit, mamma och pappa ska dra ut så vi får huset för oss själva. Efter att jag har handlat kommer jag dra till piercing studion. Mamma vill snacka lite med henne och visa upp sig, för kommer kanske åka dit själv på tisdag för både mamma och pappa jobbar.
Men nu blev det här ett himla långt inlägg så ska sluta nu
puss


nya skor och en tid! :D

Hejsan
Efter skolan åkte jag till vällingby med Sara och Jennifer och där köpte jag mina skor. Är skit nöjd, men nu skiner dom typ vit men efter att ha använt dom lite kommer dom bli mer bekväma och så :) När jag kom hem ringde min mamma, hon har äntligen beställt en tid hos piercing studion. Har tid på tisdag kl 4. Skit nervös , men lisa har ju gjort det precis och hon säger att det inte gör så ont.



fredag!

Gick upp lite väl tidigt idag, så nu sitter jag på klädd och sminkad. Men jag börjar om en timme -.- Så ska ta något och äta och packa ihop gympakläderna, sen får jag väll bara sitta här och fördröja tiden. Men nu ska jag ut i köket. puss

från sarajohanssson.blogg.se

Hur svarar du i hemtelefonen?
"hej det är emelie"

Hur svarar du i mobiltelefonen?
"hallå"

Ringer det mycket till dig?
Ja

Ringer du mycket?
ah men smsar mer.

Vem ringde du senast?
Sara

Hur mycket pengar har du?
typ nada, men får månadspeng snart och ska jobba 2 dagar hos pappa och då får jag 80kr i timmen :)

Senast kramat och när?
Klara runt halv 9

Antal timmar sömn inatt?
8

Sov du ensam?
Ja

Vem sov du hos senast?
Sara

Vem sov hos dig senast?
Jennifer

Vem vet mest om dig? 
Jennifer och sara antar jag

Vem vet du mest om?
Jennifer och sara

Vad ser du fram emot?

navel piercingen :D

Vad vill du ha just nu?
En kille och mysa med ! (a)

Vem längtar du mest efter?
hmm?.....

Vem vill du helst slippa?
Inga namn

Vem stör du dig på?
****

Vem vill du sova bredvid inatt?
En gullig kille :)

Vilken buss åker du oftast?
541 , 119

Vilken årstid är det nu?
Vinter

Anser du dig själv snygg?


Har du varit kär?
ja

Är du kär nu?
Nej

Är du en bra partner?
jaa det är jag väll

Har någon varit otrogen mot dig?
Inte vad jag vet

Har någon varit otrogen mot någon, med dig?
Inget jag har varit medveten om

Har du varit otrogen?
nej

Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? 
uppraggad

Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?

Ja

Vad åt du senast?

kyckling

Är du polare med grannarna?
aah

Har du varit på ett party?
haha aah

Har du varit utomlands?
Ja

Var är dina syskon just nu?
Min lillebror sitter i köket och pratar med mamma om hur han är i skolan (han har tydligen fått klagomål från läraren)

Vilken tid gick du upp imorse?
07.20

Vad gjorde du kl 2 inatt?
sov

Vad är det första du gör på morgonen?
Trycker på snooze,

Vad ska du göra efter det här?
Packa mina kläder till imorgon och sen sova tror jag :)

it hurts sometimes



tju allihopa.
Sitter hemma nu, kom hem vid halv 9. Har varit med Klara hela kvällen typ, vi har snacka typ om allt. Skit skönt, hehe. Nu sitter mamma och syr mina byxor (äntligen!) jag är ju ganska kort så mina byxor är alltid för långa -.- Så nu syr hon upp dom, skit bra! Imorgon är det fredag, så jävla skönt. Veckan har gått skit snabbt men kan ju bero på att jag har gått 1 dag för jag har ju varit sjuk och idag gick jag hem efter lunch.  Ser ifram emot lovet iallafall. Kommer bli grymt skönt och roligt. Vi tjejer ska skaffa många minnen :P

puss

Nya skor

Hej
Jag och klara åkte ju upp till vällingby, hittade ett par skor som jag gärna vill ha. Kostar bara 300kr och dom ska jag upp och köpa imorgon. Finns i vitt och svart men tror jag kommer köpa vita. försökte lägga in en bild på dom men blogg.se kronglar lite verkar det som. Men nu ska jag äta och senare kommer jag gå ut och träffa klara.
puss




Nu funka det, här är dom! :)

lips



Darkness in the Night
I'll Find that Light for You
As Long as I got Eyes
I'll have a Sight for You
Long as I am Alive Baby I'd Die for You

You're Always On My Mind
Wish I could Keep You Much Longer

Akon - keep you much longer



hemma

Hejsan
Kände mig inte så bra så gick hem efter so:n. Hade ju prov idag som inte gick bra alls. Hoppas att jag får g iallafall. Lite senare ska jag träffa klara, vi ska åka upp till vällingby och kolla runt lite. Men hon slutar 4 så det är ett tag kvar. Så medans jag väntar på henne ska jag nog sova lite. Är grymt trött! :)

vad tycker ni ?

Gjorde en ny header, men vad tycker ni. Ska jag ta den här elr ha den som jag har nu ? :)



you´re always on my mind

                                       

Så nu har jag hunnit plugga lite och varit på gården ett tag. Kände att jag behövde en liten paus och jonte smsade och frågade om jag skulle med ut så självklart gick jag ut. Känner mig inte alls säker på so:n det är massa om kommunen och skit och jag hänger inte alls med. Men jennifer verkar väldigt säker på det här så ska möta henne lite tidigare i skolan imorgon, så kan hon hjälpa mig lite , Så aah vi får se hur det går. Men nu ska jag kolla på lite tv och sen ska jag lägga mig, börjar kl 8 och om jag ska komma tidigare måste jag upp tidigare också.
Så godnatt <3

plugg snart

Har inte börjat plugga än, men ska börja med det när pappa kommer hem. Han är nog ganska bra på det och jag tycker det är så tråkigt och bara sitta och läsa. Är lättare om nån förklarar för en.
 Så nu har jag kollar på The hills, är typ det jag kollar på nu istället för one tree hill. Haha nej jag är ingen nörd :P
puss

onsdag


Hej
Nu är jag hemma från skolan, fick fortsätta med mina babyrosa shorts som jag håller på med i syslöjden. Har ett jätte stort prov i morgon i so, jag har ju missat hur mycket som helst när jag var i thailand så jag måste läsa på dubbelt så mycket. Min lärare gick igenom massa för mig idag så känner mig lite säker på vissa delar.
puss

jag har

damp damp damp damp!
Haha, är riktigt sur. Jag skulle ju piercat navel för ett låångt tag sen. Men tjejen jag skulle pierca mig hos är helt knäpp. mamma ringer typ varje dag men hon svarar inte. Så mamma börjar tro att hon inte är så seriös på vad hon gör. Så jag gick in på internet för att hitta en ny studio, och jag hittade en bra vid odenplan. Så gav mamma numret, hon ringer dit men tjejen vägrar pierca mig om jag är förkyld! Så nu ligger dricker jag echinagard varje halvtimme.

Den skulle inte jag banga på att få ha i början ! :)


det här kommer jag knarka nu, ska dricka det varje timme!

Skit bra för förkyldning.

tisdag

Godmorgon, vaknade för 10 minuter sen. Kändes skit skönt och sova ut. Gick och la mig typ 3 igår kunde verkligen inte sova så tog min brors data och kollade på en film. Men nu är jag helt själv hemma, älskar och vara hemma själv är så skönt. Men idag måste jag plugga på spanskan har inte pluggat än och egentligen skulle vi har provet idag, och sen har jag so prov på onsdag elr torsdag kommer inte ihåg . Men nu ska jag äta frulle.
puss

uttråkad..

Hejsan
Ligger i min säng med min lillbrors data i knät, har egentligen en egen men internet funkar inte på den -.-
Nu flyger massa tankar i mitt huvud, har blivit överaskad av några av mina vänner på senare tid. Vill bara få det sagt att ni kan sluta snacka om mig bakom min rygg, det "valet" jag har tagit är väll ändå jag som får stå för. Jag blir bara så less på att höra allas komentarer och tankar kring det.

så avslutar jag min kväll, ska ligga uppe ett tag till sen ska jag sova. Kommer vara hemma imorgon också så har sovmorgon imorgon.

host host



Känner mig så rastlös känner mig lite sällskapsjuk, skulle inte vara fel om man han en kille här och mysa med ;P Men nu ligger pappa och kollar på något program där folk är utomlands så ligger här och tänker på thailand, fan vad jag vill tillbaka asså. i miss!
puuuss


är behov av nya underkläder

Jag är sugen på massa nya underkläder. hittade några på hm som jag gillade!
vad tycker ni ? :)




måndag


Hejsan
Sitter här med mina mjukiskläder, ligger med min vovve i knät och myser.
Känner mig som en ballong, jag hoppas jag blir bättre senare. Kommer missa mycket i skolan nu för vi har ju så mkt prov och ska ju pierca mig på lördag och då får man inte vara sjuk. Så ah får knarka lite medicin och ta det lugnt.
puss

sjuk


bild från helgen

Jag längtar redan till nästa helg...
Gick hem efter första lektionen, mår inge vidare. Så ringde mamma och gick hem. Har varit hemma i kanske 1 ½ timme elr något sånt. Just nu kollar jag på kärlek på menyn, så ska kolla vidare och sen sova lite tror jag.
puss

sjuka på ingång

Nyser hela tiden och näsan bara rinner, känner att jag håller på och bli sjuk. Mamma tvinga precis i mig nån äcklig medicin som tydligen skulle vara bra mot förkyldning men fyfan vad det smaka äckligt! Jag har faktiskt inte börjar plugga än,har inte orkat har bara suttit vid datan och suktat på massa nya skor väskor och kläder. Men jag är pank så jag kan ju bara dröma vidare....


godnatt

äntligen hemma

Har knappt varit hemma ihelgen, igår så spelade jag ju match med helenas lag. Vi vann med 1-0 mot täby elr nåt liknande. När jag kom hem så duschade jag lite snabbt och käkade och sen drog jag sara och jennifer till niklas, där var några killpolare vi känner. Men där var vi hela kvällen och sen vid halv 12 drog jag och sara hem till henne och där spenderade jag natten :P Jag gick typ och la mig 3 men hon log uppe till 6 och snacka i telefon, galen kvinna! haha Men idag har vi varit på komfa möte från 12 till 5 och efter det drog vi till Vällingby.

Jag kom hem för ungefär en timme sen, måste börja plugga snart har 3 olika prov i veckan -.-
Men vi hörs senare puss


fotboll



Hejsan
Nu har jag bytt om och såhär ser jag ut nu
Ska börja gå mot helena snart, ska komma till henne kvart över.
wish me good luck! :D

lördag

                                      
Kunde inte skriva igår var knappt hemma.
Men igår så var jag med jennifer och sara.
Vi var hemma hos jonte med några. Vi skulle egentligen sova hos sara men det blev massa knas så jag och jennifer sov hos mig istället. Idag har vi bara legat i sängen hela morgonen, hon drog hem nyss föratt duscha ;P
Men snart ska jag gå över till helena, ska spela med deras lag i dag med.
Ska ta något och äta nu. skriver senare puss


shulilulu

Hejsan
sitter hemma hos sara nu , vi slutade halv 3 idag. idag på gympan åkte vi skridskor så  hade bara 20minuters no lektion så vi skulle hinna med bussen till grimsta. var irreternade små barn där som hängde på mig och sara och vägrade släppa oss -.- Vi hade ett so prov idag också som jag inte alls var förberedd på , kunde inga frågor alls så lämnade bara in den, ska satsa på stora provet nästa vecka istället. Vi hade ju engelska test idag också som gick jätte bra ! :)

men nu ska sara packa lite,  hon ska till sin pappa. vi kommer röra oss dit snart och då kommer jennifer också. Men ha en bra fredag puss


juste ska inte pierca naveln idag, hon hade ingen tid. Så fick tid nästa lördag istället. :D

godnatt



Hej
Ikväll så träffade jag sara klara och lisa. Klara drog hem ganska snabbt för att plugga men jag lisa och sara var en stund i åkermyntan. Lånade Saras busskort och åkte hem vid halv 9 . Nu hela kvällen har jag städat i mitt rum, var riktigt stökigt! Men nu är det rent och ska lägga mig i sängen nu och läsa på engelskan lite, nästa vecka har jag typ 3 olika prov och engelska är en av dom. Men nu ska jag upp igen.
puss

Bli medlem

 


presentkort på hm och kicks

kissie har blivit galen - www.kissies.se

Går du in på kissies blogg så har du chansen och vinna present kort på hm och kicks
puss

torsdag

                                    

Imorgon är det fredagen den trettonde. Sägs ju att det är otursdagen. Fast kanske inte nåt jag tror på men andra kanske gör det. :P Men imorgon ska jag pierca naveln efter skolan och sen drar jag sara och jennifer till en polare. Ska kanske sova hos sara om det går, så kommer bli skit kul . Men på lördag är det ju alla hjärtans dag, har faktiskt inte bestämt något men det finns ju fler som inte har det heller.
Ska ni göra något specielt med eran pojkvän elr så ?

puss


Min egna sovmorgon

Hej
Skulle upp halv 7 men jag orkade inte, så sov till 8 och nu ska jag dra till skolan till min andra lektion som är so. Skulle haft ett litet förhör idag men har inte tränat ett skit så får väll hoppas att jag kan lite ändå. Efter skolan idag ska jag kanske träffa klara, vi snackade lite om det igår så vi får se. Men min buss går 56 så måste dra mig till busshålplatsen. puss

/ imorgon piercar jag naveln! :D

jag och johan



Johan jag kommer alltid vara bättre än dig ! :D

Onsdag

                                                 

Hejsan
På gympan idag hade vi styrke träning, riktigt jobbigt. Mina shorts hann jag inte börja med för vi hade en vikarie som var 15 min sen och hon kunde ingenting. Så vi satt bara hela lektionen och snacka med henne. Fick reda på idag att läraren som jag bråka med igår har stått och sagt till ett par 9or när dom hade lektion att jag var en idiot. Han ska verkligen inte behandla mig så, nu är det krig!!!


zZzzZzz....

Jag är grymt trött, har snoozeat typ 10 gr -.-
Börjar 10 över 9 med idrott, känner för att stanna hemma idag. Men mamma börjar alltid så sent och hon kommer tvinga iväg mig. Men idag har vi syslöjd så ska fortsätta på mina shorts idag :D dom kommer bli fett grymma. Men nu hörde jag hur mackorna kom upp ur bröd rosten.
puss

Baby you know that I miss you ..

Hejsan
Sitter nu och kollar på csi ny. Har inte gjort så mycket idag. Har bara slappat hemma. Men det kan också vara skönt ibland. Har kollat på massa shoppping på internet och nu finns det massa jag är sugen på. Specielt väskan som ner ser i förra inläget. I helgen är jag sugen på och göra nåt kul. Är riktigt taggad, men jennifer har lovat mig att vi ska röjja på fredag och göra den till en lyckad fredag, haha ;D
Men nu tjattar min bror han vill ha sin data -.-
puss

måste ha!

Hittade en ur snygg väska på hm,
Vad tycker ni?
Jag säger bara GE MIG!

navelpiercing

Jag ska ta hål i navlen på fredag! Äntligen, skulle tagit hål för ett halv år sen. Men det var då vi bokade thailands resan och pappa var rädd att den inte hade läkt tills dess. Men nu har mamma bokat tid till på fredag. Är jätte nervös, men jag vet att dom kommer bli fint efter :) Hoppas bara inte det blir snett elr att jag får massa infektioner. hehe
puss

jobbig dag

                                         
Hejsan.
Har varit så arg idag, på spanskan tog min lärare min mobil. (Jag tjaffsade inte emot som jag brukar göra när han tar min mobil) När lektionen är slut så ber jag att få tillbaka min mobil och han säger nej?! Jag säger igen kan jag få min mobil och han svarar nej igen. Jag skriker åt honom att sluta och att han ska ge mig min mobil men han vägrar. Han säger att jag ska gå till rektorn:S Så jag går dit, säger till henne vad som har hänt och hon säger bara han får ta din mobil och jag har inte tid nu, jag ba men jag har slutat?! och hon säger att hon inte kan göra något. Jag går tillbaka och han säger att han ska gå dit när han har tid (?) Så jag ringer min pappa men min lärare säger att han tänker ringa honom när han har tid. Jag får vänta i en timme och sen kommer min mentor, han går och snackar med min spanska lärare och så fick jag följa med honom och hämta den.
Jag var så jävla arg, jag vet att lärare får ta dom under lektionen. Men när jag har slutat kan han inte behålla den. Jag hade slutat men fick inte gå hem för att jag var tvungen och vänta på honom! gaaaah var så arg!!!!

hemma från skolan



Hejsan
Kom nyss hem från skolan, dagen gick snabbt idag kändes det som.
Imorgon har jag matte prov, skulle ha det nu på torsdag men nu har dom tydligen flyttat det till imorgon. Och jag som inte har börjat plugga än känner mig jävligt stressad + att jag inte har boken hemma nu kom jag på haha. Men nu känner jag mig väldigt hungrig så ska ta nåt och äta.
puss

söndag

Hejsan
Kom hem för ett tag sen, har varit hos theofanis.
Imorgon nörjar jag 20 över 9, så ska bli fett skönt med lite sovmorgon. Nu har jag precis käkat lite kebab så är fett mätt. Men är sjukt trött så ska lägga mig i sängen nu. vi hörs puss

test

NATURLIG HÅRFÄRG?

[ ] Rödhårig - 200 kr
[x] Brunhårig - 700 kr
[ ] Blond - 500 kr
[ ] Svart - 100 kr
[ ] Flintskallig - 50 kr
[ ] Annan - 700 kr

ÖGONFÄRG?

[x] Blå - 300 kr
[ ] Grön - 700 kr
[ ] Grå - 500 kr
[ ] Brun - 1000 kr
[ ] Annan - 100 kr

LÄNGD?

[ ] Över 2 meter - 2000 kr
[ ] 200-160 cm - 1700 kr
[x] 160-140 cm - 1500 kr
[  ] 140-120 cm - 700 kr
[  ] 120-100 cm - 400 kr
[  ] Under 1 meter - 200 kr

ÅLDER?

[ ] 41-60 - 1200 kr
[ ] 31-40 - 1000 kr
[ ] 26-30 - 700 kr
[ ] 21-25 - 500 kr
[ ] 18-20 - 200 kr
[x] 0-17 - 100 kr

ÄR DU?

[ ] Tvilling eller mer - 3000 kr
[x] Förstfödd - 3000 kr
[ ] Enda barnet - 2000 kr
[ ] Mellanbarn - 1000 kr
[ ] Tredje barnet - 1000 kr
[ ] Andra eller sista barnet - 5000 kr

HUR BRA SYN HAR DU?

[ ] Har glasögon men använder dem inte - 2000 kr
[x] Inga synfel - 1000 kr
[ ] Glasögon - 500 kr
[ ] Kontaktlinser - 200 kr
[ ] Opererat - 100 kr
[ ] Går inte att fixa - 50 kr

FÄRG PÅ BILEN? [ÄVEN FÖRÄLDRARNAS BIL]

[ ] Rosa - 20,000 kr
[ ] Mörkbrun - 8000 kr
[ ] Guld - 7000 kr
[ ] Grå - 6000 kr
[ ] Blå - 5000 kr
[ ] Vit - 4500 kr
[] Svart - 25,000 kr
[x] Röd - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[x] Silver - 3000 kr
[ ] Lila - 2500 kr
[ ] Gul - 1000 kr
[ ] Orange - 1000 kr
[ ] Rostig - 150 kr
[ ] Ingen bil - 0 kr

SKOSTORLEK?

[ ] 45+ - 3000 kr
[ ] 43-45 - 2500 kr
[ ] 41-43 - 2000 kr
[] 38-41 - 1000 kr
[x] 38-36 - 500 kr

FAVORITFÄRG? [DU FÅR VÄLJA 4 OLIKA]

[x] Röd - 6000 kr
[x] Svart - 1000 kr
[ ] Blå - 450 kr
[ ] Brun - 500 kr
[ ] Lila - 2000 kr
[x] Vit - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Orange - 3000 kr
[x] Gul - 3000 kr
[ ] Rosa - 1000 kr
[ ] Annan - 500 kr

ANVÄNDE DU EN MINIRÄKNARE FÖR ATT RÄKNA IHOP RESULTATET?

[ ] Ja - 5000 kr
[x] Nej, räknade i huvudet - 20.000 kr
[] Penna och papper - 10.000 kr

JAG ÄR VÄRD: 48100 KR

morgon



Godmorgon
Vaknade för ett tag sen, så nu sitter vi i sängen med datan i knät.
Igår så somnade vi ganska snabbt alla vara jävligt trötta. Jag vet inte vad vi ska göra nu, men senare kanske jag åker till T iallafall. Jag har inte mycket mer och skriva men ha en bra dag ! :)
puss

lördag

Hejsan
sitter här med klara och jennifer nu, dom ska sova här inatt. Men ikväll har vi varit överallt. Vi drog först till jennifer en snabbis men drog sen till ett dagis vid mig och möte Jonte Ogge och Hendrik. Vi hade inget och göra så vi satte oss på 119 till statiol 24. Några köpte lite godis och sen tog vi bussen tillbaka. När vi kommer till backlura sätter vi oss på bussen igen (?) och går av och hoppar på och åker till Jennifer. Där var hennes bror och några av hans kompisar. Nu ska vi väll bara chilla och imorgon ska jag till theofanis tror jag.
godnatt

fotboll

Hejsan
om en kvart ska jag vara om bytt och klar hos helena. Känner mig inte alls laddad på något sett, har inte spelat på skit länge och jag har inte min kondition kvar känner jag. Men det ska bli kul och jag får göra det bästa av situationen. Hoppas bara jag inte blir allt för trött och vill byta hela tiden haha! :D
men nu måste jag sätta på benskydd och skit, vi hörs när jag kommer hem
puss


den funkar

Godmorgon,
imorse fick jag damp för att min mobil inte funkade än, pappa betallade i torsdag och nu ärdet ju lördag. Så pappa ringde upp till dom, och världens skönaste kille svarade. Pappa berättade att han betallt och att han tonårsflicka var riktigt arg. Han sa bara era pengar har inte kommit fram än och det brukar ta till 3 dagar innan den funkar, men jag har också tonåringar hemma. Så jag sätter på dom, men egentligen får jag inte det. Men stäng av telefonen i minst 10 min så kommer den funka igen! Han är min hjälte haha, har varit fett tråkigt och jobbigt att inte kunna smsa. Haha
jag är 100% beroende av min mobil.

haha nog om min mobil. Idag ska jag få spela med helenas lag, jag har ju egentligen slutat men dom behövde en till så jag banga ju inte, tycker ju faktiskt att fotboll är kul! :)
puss


romme


johan, jag, patrik och dennis, jag har precis gjort största vurpan!

Men hej, sov ju hos sara så jag skulle få sova lite längre. Jag och sara var vid skolan kvart över 6 -.- Vi var jävligt trötta, var en bussfärd på ungefär 2 timmar och 30 min elr nåt. Jag hade med mig mina högtalare så vi satt där bak och tjocka oss med godis och musik! Jag och Sara hade ganska tur när vi kom fram, för vi fick nummer 3-4 så alltså gick det jävligt snabbt för oss och få våra skidor. Vi åkte med Dennis Johan och Patrik hela dagen. Jag själv har åkt skidor 2 gr i mittt liv, medans dom har åkt 100 gr! Så dom tvinga ner mig i svarta backar, en backe var riktigt svår första gången jag åkte den så ramlade jag (såklart) och då sa jag " jag kommer inte åka den där backen för jag klarar inte av det " och så åker vi upp igen och dom lurar ner mig i samma backe igen. Och eftersom jag inte vill åka ner så åker dom ner först och ställer sig nedanför och filmer mig för dom vet om att jag kommer ramla. Så ni som har sara på facebook kan ju se videon där.! Ser inte bra ut.. Sen så gjorde jag ju 2 tabbar till, jag ramlade av sittliften och ramlade över staketet på en blå backe :S

Men nu blev det himla mycket här, tänker lägga in mer bilder senare men inte nu.
puss

Romme imorgon



Hejsan
Idag hade jag två test, ett i spanska som gick sådär och ett i matte som jag antagligen får ig på! Men jag och sara drog hem till mig efter skolan, vi lagade lite mat och sen har vi bara suttit vid datan. Hon drog precis hem för att käka. Nu väntar jag bara på pappa, han hade glömt och betala min telefon räkning så nu funkar inte min mobil! jag har typ dött idag, känns så konstigt att inte kunna smsa -.- Men imorgon åker vi till romme med skolan , ska bli så jävla najs. Jag kommer sova hos Sara ikväll för vi måste vara i skolan halv 7, suck! Men jävligt kul ska det bli iallafall, lääängtar. Vi kommer köpa massa godis och sitta och tjocka oss med på bussen. kommer bli fett mys! När vi kommer hem kommer vi dra till Ogge och basta.Så det blir kul.
Men nu måste jag packa lite grejer, har mycket och packa känns det som.
puss

" I taket lyser stjärnorna"

tju
Kom hem vid 8 men har käkat och duschat. Har precis flättat mitt hår så det blir lite lockigt imorgon ^^ Men idag såg vi i taket lyser stjärnorna, jag tycker den var jätte bra. Satt och grät några gånger haha gråter så himla lätt till sorgliga filmer! Hehe men nu måste jag sätta näsan i so boken och koncentrera mig lite. har ett litet test och jag kan verkligen ingenting, vet inte ens vad det handlar om... Känns som att jag har missat en jävla massa när jag var borta i thailand. Men plugga var det! Puss


hos sofie

Hejsan
Sitter hemma hos sofie nu, vi ska snart in till vällingby och kolla på bio med Klara och lisa. Vi ska se i taket lyser stjärnorna. Ser fram emot det , många säger att den är bra. Nu sitter vi och kollar på one tree hill. Käkade lite innan också. Men skriver när jag kommer hem.
puss

otursdag

Jag har haft en jobbig dag idag asså, först på no:n så tar killarna i min klass mina nycklar och mobil. Så jag fick flipp och skrek att jag ville ha tillbaka dom, men nej det fick jag inte. Så sa till våran no lärare( som var lite trött på oss för alla pratade) han ba öh ja kan inte göra något. så då blev jag sur på honom och sa att det var hans jobb. och då började charlie lägga sig i så börjar jag tjaffsa med mig.  Sen är det spanska då fortsätter charlie och sen tar min dumma spanska lärare min mobil. Så jag blev skit tjurrig och gjorde ingenting. Tillslut fick jag min mobil och så började alla reta upp mig på so:n så jaa ingen rolig dag.
Skulle träffat Theo idag men blev inget av det "/
<3

gården

hejsan
Kom precis hem från gården, spelade pingis och sen drog vi till gympasalen och spelade fotboll. Jag brött typ mina tår. Har skit ont.. :P men nu ska jag plugga till spanskan, har prov imorgon. Men har veeerkligen ingen lust!
<3

nya jeans!

Jag är super nöjd just nu, jag som hade ett stort behov av jeans är inte det längre. Hittade ett par jeans på gina idag. Hade lite köpångest för jag hade två par som jag tycket var snygga. Men blev jävligt nöjd. Men nu ska jag äta, ska snart träffa helena tror jag. Vi skulle träffas senare på kvällen sa vi iallafall.
men vi hörs puss




vällingby

Hejsan
Blev vällingby istället, hanna bjöd på fika och mcdonalds! :)
Vi snackade om allt och kollade runt lite, hanna är så jävla snäll och så lätt och prata med. Har tur som har henne som kusin. Men nu kom jag nyss hem, väntar på ett sms från theofanis men han verkar ha dött elr något. Men nu tänkte jag kolla på en film som min bror har laddat ner. puss

kusinhanna

Hejsan
Vaknade av att det ringde här hemma, det var min kusin hanna som är 21 nu. Hon ville att jag skulle komma över till farmor och farfar på fika i nälsta. Och jag som inte har ett skit och göra idag så är det ju skit bra. Jag skulle ringa upp henne när jag vaknade, men när jag ringde stod hon i duschen. Så hon ringer upp snart. Men nu ska jag äta frulle,
puss

02.07


Jag och jennifer, 2007

Hejsan
Sitter och kollar på lite gamla bilder, mest från klassresan från 6an. Känns så konstigt, det är 2 år sen men känns som förra året. Men slut på det snacket. Idag så somnade jag vid fem och vaknade vid 7 (trodde jag ) men egentligen var klockan 11. Så nu är jag skit pigg och kan inte sova. Imorgon ska jag vara hemma igen, hoppas på lite sällskap , är fett sällskaps sjuk asså! :D
puss

RSS 2.0