huh ? :S

Jag och mamma satt och snacka om ett gammal vän

Mamma: Det är hon som är nemo va ?
jag: huh? vadå nemo?
Mamma: ja var hon inte det?
Jag: mamma hon är goth ( elr hur det stavas )
Mamma: aha då är det din kusin som var nemo
Jag: Vad menar du med nemo?
mamma: ja hette det inte så
Jag: jag tror du menar emo, för nemo är en fisk!


Nyår imorgon :)

Hellue :)
Nu har jag precis kommit hem , har varit med klara. Vi var hos Adam och lirade lite Guitar hero, Jonte ogge ante och hadi var också där. Senare drog vi hit till Backlura och då drog jag hem. Är så satans kallt ute! Men jag har ju min varma fjällräven som jag kan värma mig i. Fjällräven ser man ju som en fjortis jacka och ja det är det väll men jag gillar den och för det behöver inte jag vara fjortis ! ;)

Men äntligen hittade jag min klänning jag ville ha till nyår, jag och jennifer letade över allt i mitt hus efter den och då menar jag överallt! Men nu hittade jag den i allafall, imorgon ska jag över till min granne Martin och käka och sen kommer jag träffa girlsen.
Vad ska ni göra på nyår ?
(:

tisdag

godmorgon
Gick precis upp ur sängen, ska sätta på en film snart. Jennifer är i köper en present till sin bror som fyller år i morgon ochefter kommer hon hit. Sara ska vi träffa ikväll också och kanske Lisa om hon inte skulle träffa Therese idag. Men skit samma, har inte så mycket på hjärtat nu. Men slänger in ett litet test och så hörs vi lite senare puss

min telefonlista..
Har du kysst nummer 7 ? - nope, vi är bara vänner
Brukar du vara med nummer 19 ? -  mest förut men inte längre
Gillar du nummer 25?-  ja hon är snäll
Är nummer 3 din bästis?- Nä men han är snäll
Är nummer 18 en sötnos? -   Det var min lillebror så nej
Är 6 en person du hatar? -  nej han är skön :)
Älskar du nummer 16 ? -  Inte älskar men han är en skön kompis / elr va..
Är nummer 22 snäll? -  ja, han är ju min farfar :)
Var du med nummer 23 idag? - nope
Går nummer 5 i samma klass som dig? -  nej, vi gick i samma fotbollslag förut
Har nummer 30 en likadan mobil som dig? -  nope, hennes mobil blev baxad så nu har hon en gammal mobil som resärv
Är sista numret sämst? -  nejdå :)
Har du haft samlag med nr 36? - nej, han är största bögen!

ren & len

Hejsan
Efter att jag käkat drog jag ut i nån halvtimme och träffade Lisa och några till. Men det var så jävla kallt och jag lääängtade till en varm dusch här hemma. Jag har rakad benen, smörjt in mig med body lotion, efter smörjde jag in mig med brun utan sol och sist satte jag på mig en ansikts mask som jag precis tog av. Sen självklart målade jag mina tånaglar ilrosa haha :) Så nu känner jag mig väldigt ren och len. Hehe, men nu resten av kvällen ska jag bara chilla. Kanske slänger in ett inlägg lite senare.
puss på er

haha

Juste en video jag hittade igår!
helt sjuk, Sara höll på och dö. Det är verkligen hennes humor. Vad tycker ni? jag tycker det är skit rolig.
Lyssna på den mörka rösten som kommer lite i slutet på låten! hahaha


bio i stan

Hejsan
I morse hade jag väldigt bråttom med att hinna med bussen så hann inte skriva något.
Men i dag har jag bara varit i stan med Helena, vi kollade på bio och det blev Yesman!. Den var riktigt bra och jävligt rolig. Så en tips på en bra och rolig film. Men nu kom jag nyss hem jag lovat lisa och jennifer att jag ska ringa dom, så ska ta och göra det nu.
Men vad har ni gjort denna dag då ? (:


en bild från filmen haha

söndag



Hejsan
Har inte kunnat skriva idag men Jennifer jag och Sara åkte upp till Vällingby idag. Sara har varit borta nästan hela lovet så hon ville upp och kolla på rean. Dom hittade lite tröjor och sånt och jag köpte ett sött hårband på glitter. Jennifer drog hem till sin pappa och jag och sara hem till mig. Lite senare träffade vi Albin Oliver och Theofanis. Vi har inte träffat dom på sjukt länge pga saker som har hänt hehe men vi var hemma hos mig och chilla, gjorde verkligen ingenting. Men Oliver drog för ganska länge sen men Albin och Theofanis drog nyss. Men nu ska jag jennifer och saris käka lite nattmat ;) Sen kommer vi väll ligga och snacka ett tag

puss och god natt (:

Lördag

Hejsan
Sitter hemma med Jennifer och Lisa nu, vi har varit i vällingby hela dagen och kollat runt. Jag hittade en söt bh för 98kr och jennifer hittade lite trosor för 29 kr :) Nu sitter vi och väntar på att The hills ska börja. Efter det ska vi ut och träffa lite kompisar.

(:

kväll

Hejsan
Ikväll har jag bara chillat ute med några polare, jag jennifer lisa och helena drog hem till mig vid 10 och snacka lite. Men nu ligger jag och Jennifer i soffan och kollar på film, så nu ska jag stänga av datan och kolla jag med :) 
godnatt 

(:                                                                                                 

mellan dags rean



Hejsan
Idag åkte jag och mamma upp till vällingby och kollade lite. Hittade typ ingenting, känns inte som att det finns så mkt snygga grejer längre. Iallafall inget som passar mig -.- Men jag hittade en liten söt kofta från hm för 198kr. Ska ta kort på den lite senare men inte nu :) Snart kommer Jennifer hit, hon ska sova här idag. Har ingen aning om vad vi ska göra men nåt kul måste det ju bli.

Juste nu har jag och helena äntligen bestämt nåt, vi har inte träffats på sjukt länge. Förut gick vi i samma skola och har hållt ihop sen vi gick på dagis. Men i 7an så bytte hon skola och nu träffas vi knappt längre. Men nu har vi bestämt att vi ska upp till stan på måndag och kolla på bio och efter ska vi käka nånstans och sen kolla runt lite. Jag tycker det låter perfekt :)

Vad har ni gjort idag då, hittat nåt på mellan dags rean kanske ? :)

:)

torsdag

Hejsan
Hur har ni haft det på julafton?
Jag hade faktiskt bra, är nöjd med mina julklappar också. Går runt och äter allt godis från igår hela tiden, så är helt upp blåst just nu. Men jag tänkte lägga in lite bilder på mina julklappar, dock inte alla. Bara mina favoriter hehe



Så det är min nya mobil och högtalarna som är till mobilen och min älskade sjal som jag fick av min bror och såklart pengar ;)
Ha en bra dag puss

julklapparna

Hejsan
Hur mår ni?
Nu har jag öppnat alla julklappar, jag fick en ny mobil,pengar och lite annat smått. Ska lägga upp bilder lite senare. Måste bara installera det på min data. Vilket julklapp gillade ni mest som ni fick ? Jag gillar nog mest min sjal jag fick av min lillebror, den är skit myssig och jävligt snygg :) Nu sitter farmor, farfar, farbror David och mina föräldrar och snackar om hur stora jag och min bror har blivit, att tiden har gått så snabbt och blabla haha.

GOD JUL (igen) hehe

Julafton



GOD JUL

Nu är det full rulle här i huset. Pappa håller på och lagar all mat & mamma dukar borden.Jag och min bror är inte så hjälpsamma haha, jag sitter vid datan och Andreas ligger fortfarande och sover. Men mina gäster kommer ganska snart elr runt nån timme, Så jag ska ta en dusch och börja göra mig iordning.
puss

julafton närmar sig..

Hej
Det känns verkligen inte som att det är julafton imorgon. Ingen snö och ingen julstäming. Men vi har ju våran gran och under ligger massa paket jag kommer få öppna imorgon hihi :) Pappa har gjort sin goda julskinka som han gör varje år och jag och mamma har pysslat lite. Men det gick inte så bra.

Nu ska jag kolla på lite tv och sen ska jag lägga mig.
God jul allihopa <3

dan före dan

Godmorgon
Idag ska jag till vällingby föratt köpa ramar. Nu sitter jag och jennifer och kollar på john tucker must die. Måste käka något snart börjar bli riktigt hungrig.
Men har inget mer på hjärtat just nu. så vi hörs senare :)

måndag

Hejsan
Skulle träffat Sara idag men hon hörde aldrig av sig och hon sa innan att hon inte mådde så bra så förstog att hon inte kunde göra något. Men Klara ringde och frågade om jag ville ut, så jag banga inte. Hon var med Elin Rebecca och Ankan. Ankan drog och Malin kom. Vi frös sönder så jag började röra mig hem.
Nu på kvällen har jag bara slagit in massa paket och nu sitter dom i vardagsrummet och slår in mina paket. Jag har ganska många stora paket! :) hihi

Men nu ska jag kolla på tv, 

Min farfar (imitten) som dog för ungefär 2månader sen...

kläder

hittade lite saker på internet, hittade en klänning som jag gärna skulle vilja ha på nyår och andra söta toppar :)


vad tycker ni? ^ :)

måndag

Hej
Sovede ut ett tag idag, gick precis upp. Brukar alltid vakna vid 10-11 men inte idag! :)
Just nu kollar jag på Grinchen, senare har jag träning, har inte tränat på sjukt länge så börjar sakna det lite ...+ att jag inte blir uttagen till några matcher elr något längre. och det suuger ! :P

Men snart är det jul och jag bara lääängtar ;) haha vad kan det vara i den mjuka stora paketet? ^


4advent

Hejsan boys´n girls
Har inte hunnit skriva något idag, har varit fullt upp hela dagen.
Vaknade upp hos jennifer vid 11, senare drog jag hem. Jag och pappa drog till coop i vinsta och Julhandla massa. Eftersom vi åt upp alla lussebullar och pepparkakor så gjorde jag nya när jag kom hem. Den här gången blev allt mycker mer lyckat. Och den här gången använde vi karamellfärg i glasyren. Så vi hade vitt, grön och rött på pepparkakorna. Blev dom blev riktigt balla. Efter det drog jag och träffade Klara och Elin B och nu har jag precis ätit. Ska ringa Klara snart igen.

Juste måste bara berätta vilka filmer vi såg igår, vi kollade på love actullay vid 9 och efter det kollade vi på filmen vi hyrde, vi hyrde tretton. Jag tycker den var riktigt bra. Den är värd att kolla på ;)



Känns som att jag skriver lite för mig själv, skulle uppskatta lite komentrarer haha, även om min blogg kan vara lite booring.

puss

uttråkad

Hejsan
Min dag har varit lite tråkig, har väntat på J & L. Dom har julpyntat och så hemma hos dom. Jag har redan gjort det här hemma så jag har bara suttit framför tvn, datan och sovit. Men när dom är klara ska vi åka upp till videohörnan och hyra en film och köpa lite gott. Så våran kväll kommer vara massa film tittande. Ikväll ska jag sova hos J så kommer nog inte kunna skriva så mycket. Men det kanske kommer lite bilder från kvällen imorgon :) <3
'

first day


(från förra året)

Hejsan.
Igår träffade jag Adam och hans polare Simon, sen kom några tjej polare också :)
Vi var hemma hos Adam en stund och sen åkte jag hem, somnade i soffan och vaknade vid 4. Då gick jag och la mig i min säng. Idag så vet jg inte vad vi ska hitta på, jar har lust och köpa hur mycket godis som helst och hyra en film och lägga sig hos nån kompis. hehe.
Men jag tror vi ska baka pepparkakor och lussebullar idag här hemma.
men vi får se.

äntligen jul lov! :D

Hejsan :)
Sitter hemma med jennifer ogge jonte och lisa nu. Började klockan 10, vi körde en liten lek för att få tiden och gå och såklart så vann jag den! Hehe, men skulle ha vantar på sig, så fick man en stor skål framför sig med massa karameller. Så på en minut skulle man få upp pappret och äta upp godiset. Jag fick i mig 11 st första gången och 12 andra gången. Så totalt fick jag 23, och johan fick 22 så jag vann med en godis xD.
Men efter det fick vi våra betyg, jag hade 4 vg och resten g..

Men nu ska jag dra, skriver ikväll puss

torsdag



Veckorna går alltid så jävla fort nu förtiden, haha. Beror väll på att det mest har varit ganska chill nu. Men imorgon är det fredag, och jag och mina vänner måste hitta på nåt kul! Imorgon blire ju jullov. Och Thailand kommer bara närmare och närmare. Men imorgon kommer jag dra till skolan vid 10, få mina betyg och sen dra hem. Elr jag och Lisa ska antagligen till Vällingby tror jag.

Men denna kväll har jag mest varit ute, var först med Lisa Jonte Ogge och Adam. Sen gick jag och träffade jag några andra pojks. Nu sitter mamma och kollar på Nytt läge, så ska väll sätta mig där med. Ska snart gå och lägga mig också
Godnatt

städ dag

Hejsan
Började klockan 10 i dag, det ända vi gjorde var att städa våra skåp. Haha hände en liten rolig grej, alla ska ju byta skåp nu, dom som hade under ska byta med dom som har över. Och under Jennifer har Patrik skåp, så han frågade Jennifer om hon kunde öppna skåpet så han kunde lägga in sina böcker. Så hon öppnar sitt skåp och där ligger det en dildo! Hahaha. Patrik ogge och några i vår skola hade hittat den ute och hade lagt den i hennes skåp. När hon såg den så skrek hon och sprang därifrån. hehe

Men nu sitter jag med Lisa och jennifer hemma hos mig, just nu kollar vi på tila :)
<3

onsdag

Hejsan.
Idag efter skolan drog jag lisa och klara hem till mig, vi kollade på one tree hill, laguna beach och las vegas. ;) Efter det drog vi ut, klara drog hem och käkade och jag och lisa träffade Patrik Richard och Ogge. Efter ett tag kom det lite fler folk. Måste bara berätta en grej som hände, en av killarna som var med hade lite små raketer från förra året. Ni vet sånna där tiger raketer och gröna bollar. Så alla smällde lite och sen kommer 2 killar med hundar, dom säger att vi skulle sluta för deras hundar blev rädda sen så gick dom. Efter att dom hade gått smälllde Ali en raket, då kommer en av dom där gubbarna springades mot oss och börjar skrika " vem var det som smällde den?" så´kastar han sig på jeppe och tar stryp grepp på honom och nästan puttar honom över bänken. Jag och Ali drar bort honom och skriker att han skulle sticka därifrån. Sen blev det lite kalabalik där men tillslut drog han. Seriöst? slå små barn. Det skulle räcka med att bara gå, om hans hund nu var rädd. Och det var inte så att vi smällde precis bakom honom. Han hade ju gått en bit.

Men fick reda på ltie betyg idag, har G i so,engelska,matte och VG i syslöjd, gympa och svenska


1 vecka till jul snart

dagarna bara svischar förbi, imorgon är det en vecka kvar till jualfton. Det har gått riktigt fort tycker jag.. Har köpte nästan alla julklappar, måste bara köpa nåt kul till pappa också.
Idag så har jag bara varit med Adam och Lisa, vi har varit i vällingby och kollat lite och sen drog vi till mig. Vi har bara kollat på tv och nyss drog dom hem till Lisa. Dom skulle äta där. Har inget plugg kvar nu, hade mitt sista prov idag. Så idag kan jag vara ute och inte tänka på plugget.

Juste har beställt linser nu, vet inte om jag kommer få dom för när man skickar in måste man skriva vilken färg man vill ha men det glömde jag så fick skicka en till men det värkar var "slut" nu. Men vi får se om jag får några hem, beställde iallafall Bruna! :)


färgade linser

Hejsan
Om man har bloggat i över 2 månader har man chansen att få gratis linser..
Jag ska själv testa det där, funderar på vilken färg jag vill ha nu. Men ta chansen, jag har alltid velat ha färgade linser ! hihi
bli medlem här :
www.fargadelinser.com

måndag

Hejsan
Hur mår ni? Jag mår bra nu , kände mig väldigt glad idag. Vet inte varför men garvade åt allt! Fick reda på lite betyg idag, har g i både matte och hemkunskap. Båda sa att jag kan mera bara att jag inte visar det och är slarvig med läxorna. Men sån är jag, ska skärpa mig nu till efter julen. Har räknat ut att om 3 veckor och 2 dagar åker jag till thailand och om 4 veckor fyller jag år :D hihi, allt händer runt januari för mig i år. Julafton, nyår, thailand och min födelsedag, jag har mycket att se fram emot. Nu börjar snart one tree hill. weeei


shopping

Heejj
är överlycklig, har köpt en skit söt top på hm. Ska lägga upp en bild sen.
Ska klä mig julgran nu hihi. hör av mig senare pappa skriker på mig nu.
puss

söndag


Godmorgon alla
Vaknade för en halvtimme sen, men skyndade mig lite smått med att bytta om och äta för ska upp till Vällingby med Jennifer snart. Ska skicka iväg ett litet sms till henne tror jag. I vällingby ska jag försöka hitta nåt snyggt till mig och sen ska jag köpa lite andra grejer.

Min telefon har inte funkat på skit länge, det började i sommras när den ibland inte hade nån täckning. Men till slut hade den så hela tiden, så alltså kunde jag inte skicka sms elr ringa och jag fick inga samtal elr några sms heller. Jag tjattade på mamma och pappa jätte länge att dom ska köpa ny mobil elr lämna in den på lagning men det har dom aldrig gjort. Så nu hittade jag nån gammal sony ericsson, det är en mobil man kan fälla upp och så är den rosa. Ska se om det funkar med den här nu, skulle vara såååå skönt!

<3

bak med jennifer

Hejsan
Har varit en ganska mys dag idag, jag och pappa drog och köpte en gran. Jag fick en liten julklapp av dom som sålde dom. Det var en liten snögubbe som man kunde stoppa ett värme ljus i, den var jätte söt så den ska jag ge till min mormor i julklapp. Men på vägen hem köpte vi lite bak grejer till pepparkakor och lussebullar. När vi var hemma så började vi baka, jag och min bror min började med pepparkakorna, men han gav upp sen och lämna mej. Men då kom Jennifer så vi fortsatte och gjorde lite glasyr till och gjorde lite roliga grejer på dom. Sen efter hjälpte vi pappa med lussebullarna :) Senare på kvällen drog vi till Jennifer och kollade på en film, vi såg nära och kära den var skit bra, säger bara kolla på den! Skit bra film


julgran och bak :)

Heejsan :)
Idag kommer det bli världens julstämning här, jag och pappa ska snart åka och köpa julgran och lite bakgrejer. Vi ska baka pepparkakor,knäck och lussebullar. Ska bli skit myssigt och kul! :) Nu är pappa uppe och gör sig i ordning och sen drar vi

Lite senare ikväll ska jag träffa Jennifer. Vi får se vad vi hittar på, jag måste upp till vällingby och köpa en grej till min bror så får se om Jennifer vill följa med ! :D
<3

fredag kväll

Hej
Fick gå ut en stund ikväll, ¨mådde mkt bättre och pappa och mamma tyckte synd om mig eftersom jag varit hemma sen tisdags. Så jag drog till jonte och träffa några och kom hem vid halv 1 ungefär..
Nu ska jag chilla lite och sen gå och lägga mig. :)
puss


fredag

sorry för ett lite deprimerande inlägg där, klockan var halv 6 och jag mådde piss och var skit hungrig men jag kan inte äta.

Jag la mig och i soffan och kolla på tv, och jag minns inte när men jag somnade och vaknade vid 10. min huvud värk är borta men min hals gör fortfarande ont.
Men nog snackat om mitt sjuka här, har skrivit vääälfigt mkt om det nu. haha. Fick en komentar där det var nån som undrade när jag skulle till thailand, Jag åker 7 januari och är där i 2 veckor :) Längtar som fan, inte så långt kvar nu.

puss

jag står inte ut längre...


jag orkar inte mera, känns som jag plågas varje dag. Sen tisdag har jag ätit lika mkt som jag gör på 1 och en halv dag. Min mage kurrar min hals värker. Snälla nån hjälp mig, jag har stått ut med det här i 4 dagar och varje dag har jag den hära otroliga onda känslan i halsen. Jag tror inte nån anar hur ont det gör.

Nu är klockan halv 6. Och mitt helvete för den här dagen har börjat...

torsdag


Hej
Känner mig mycket bättre nu, skit skönt.
Saknar alla mina vänner specielt Lisa, imorgon ska vi tjejer ha en lite julafton bara vi. Så ska vi lämna presenter och laga julmat och grejer. Men nu kan jag ju inte komma -.- FAN! Det suger, har väntat på det skit länge och så kan jag inte komma pga att jag är sjuk... Men kommer ju vara hemma imorgon också såklart, jag och pappa ska upp till vällingby och ta spruta för thailand vi måste ta det dem här veckan annars kommer den inte hinna värka lixom. Och sen efter det kommer vi gå runt där och leta lite julklappar :)

Men nu ska jag kolla på hogan knows best . hehe
puss

vänta och vänta

hejsan
inatt sov jag inte så mycket som vanligt, när jag gick upp hade jag jätte ont i halsen. Jag låg typ och grät så ont gör det! Så pappa ringde till vårdcentralen. Vi hade tid kvart över 10, vi satte oss i vänterummet. Där fick vi typ vänta i en kvart, dom tog nåt test i min hals och sen satte vi oss i ett annat vänte rum. Där fick vi vänta 40min, när vi fick hjälp så kollade hon lite i min hals och sa att jag inte hade nån bakterier, kommer inte ihåg vad den hette men den var typ farlig. SÅ nu var hon osäker på om jag har halsfluss elr körtelfeber. Så hon skickade oss till labratoriumet och där fick jag ta ett blodprov, som gjorde skit ont! svider fortfarande. Men sen fick vi gå tillbaka till samma vänte rum och väntade i ungefär 30 min och då sa hon bara vi vet inte vad du har, så du kommer inte få nån medecin. men om det blir värre så gå till akuten i helgen.

Så jag tycker bara att det var himla onödigt att ens åka dit, fick bara ta massa prover och vänta och sen fick vi inge svar och inge medecin... bläää

har aldrig mått så här dåligt

Jag mår så sjukt dåligt.. kändes lite bättre när jag och mamma åkte till vällinby. Men det gjorde bara saken värre. Mina halsmandlar har svulnat upp så mkt att jag inte ens kan snacka tydligt. Så vi fick dra till apoteket och där köpte vi nån grej som är smärtstillande och några halstabletter som tydligen skulle hjälpa. Kan inte äta något elr dricka något så är skit hungrig...

 Men kommer nog vara hemma hela veckan, och vi kommer ju få våra slutbetyg nu. Hur ska jag veta vad jag får och jag kommer missa massa prov också..

usch, usch och usch

Jag har haft en riktgit hemsk natt.. Gick och la mig vid 10 nångång för att jag hade så ont i huvudet. Jag vaknade runt 1 och trodde att det var morgon, då kände jag hur ont i halsen jag hade. Jag kunde inte somna om och varje gång jag svalde så gjorde det skit ont rent ut sagt.. Vid 3 gjorde det så himla ont så jag gick till mamma. Fick dricka lite vatten men det gick nästan inte i mig för det gjorde så int och svälja. Men mamma sa att om jag satt massa kuddar bakom mig så jag nästan satt upp, så är det lättare att andas och så. Sen kom hon med en blött handuk och la på min panna.
Ibland är det riktigt bra att ha min mamma. Hehe, vaknade vid 5 igen somnade om och vaknade kl 7 och då gick jag upp..

hoppas ni har haft en bättre natt en jag ;)

blää



Hejsan.
mår inge bra alls, tror jag har fått feber. Har suttit med flera tröjor och ett tjockt täcke och klagat på att det är kallt. Men sen blev jag skit kall men svettades (?) Har haft ont i huvudet sen i morse också.. Så tack vare att jag mådde så här blev det ingen spruta. Man skulle inte ta en spruta om man mådde dåligt. Så får åka dit när jag mår bättre. Imorgn kommer jag stanna hemma, mamma och jag snackar om att åka lite julklappar. Vi hade redan bestämt det i helgen ( för att hon är ledig imorgon) så nu när jag kommer stanna hemma kommer vi kunna åka tidigare. Ska förbi mormor också, hon har köpt en platt tv men hon är inte så teknisk så vi måste åka dit och hjälpa till..

men nu ska jag kolla på tv, ska nog lägga mig snart också. huvudvärken försvinner aldrig ju...

hemma


,
hejsan.
hur mår ni ? själv vaknade jag med världens huvudvärk och ont i halsen. Tränade ju ute igår i regnet så måste ha varit det. Men fick inte stanna hemma för mamma för jag hade prov idag i svenska. Så jag åkte till skolan för att göra provet och sen drog jag hem. Så nu sitter jag hemma, är skit kallt i mitt hus så sitter med typ 3 filtar här vid datan.
Klara ska snart komma hit, vi ska väll bara chilla här hemma. Sen vid 5 kommer pappa och då blir det sprut dags. haha. Men nu ska jag kolla lite tv. vi hörs puss

måndag


Hej :)
Har haft träning idag, gick väll sådär. Var nån snubbe där som fotade oss och grejer. läskigt.. han kom från nån grej fattade inte riktigt. Men efter träningen så satte jag mig och pluggade på svenskan. Vi har prov på det imorgon, vi har prov på ordklasserna och sånt -.-
Imorgon ska jag åka och ta en spruta, är så himla känslig för sånt!
Måste ta den för att jag och min familj ska snart till thailand, så man måste ju ta nån spruta då .. Men nu ska jag gå och lägga mig, ska läsa igenom ordklasserna lite och sen sova min skönhetssömn ;P
puss

söndags ångest

har varit helt död hela dagen, är riktigt trött.
Igår var jag med lite polare, drog hem till sanna lite senare. Vi somnade i hennes vardagsrum och vaknade vid halv 7 och gick och la oss i en annan soffa haha. Idag har jag träffat klara och elin en stund och sen drog jag hem. Kollar på sanningens ögonblick nu, tjejen har precis erkänt att hon har onanerat på jobbet! haha pinsamt!

Men nu ska jag kolla vidare puss

vem är du i skolan?


TÖNT
du har glasögon ( )
du har tandställning ( )
du pluggar alltid ordentlingt på lektionerna ( )
du gör dina läxor (x)
du har aldrig skolkat ( )
du har aldrig behövt göra om ett prov ( )
du känner dig ofta ensam ( )
du brukar nästan aldrig vara ute på kvällen ( )
du har blivit kallad tönt (x)  
totalt: 2

FJORTIS
du sminkar dig i minst en kvart på morgonen varje dag ( )
du tupperar håret och andvänder hårspray varje dag ( )
du tjuvröker ( )
du har mycket "kompisar" som du bara känner på datorn ( )
du andvänder ord som puss, älskar dig m.m irl (x)
du håller nästan alltid på med din mobil (x)
du andvänder ungefär 5 liter parfym varje dag ( )
du brukar andvända lackskor ( )
du lyssnar mest på r'n'b och reggae ( )
du dricker ofta alkohol ( )
du har blivit kallad fjortis (X)
totalt: 3

EMO
du bryr dig inte speciellt mycket om skolan ( )
du har nästan mycket svarta kläder (x)
du sminkar dig med kajal/eyeliner ( ) ´
du har svart hår och snedlugg ( )
du har vans eller converse ( )
du sitter ensam och lyssnar på din mp3/ipod på rasterna ( )
du lyssnar på band som tokio hotel, mcr, fall out boy, green day m.f ( )
du skär dig ( )
du är aldrig ute på kvällarna. du sitter inne och lyssnar på musik ( )
du har blivit kallad emo ( )
totalt: 2

BITCH
du skriker på folk du inte känner ( )
du ger ofta folk "bitchblickar" (X)
du har någon gång hotat någon ( ) ´
du har någon gång slagit ner någon ( )
du bråkar ofta med folk ( )
du är lättirriterad (x)
du är väldigt envis (X)
du är alltid den som "vinner" i bråk ( ) 
du är ofta i slagsmål ( )
du har blivit kallad bitch (x)
totalt: 4

BIMBO
du har hånglat med över 15 killar på en kväll ( )
du har stora bröst och blont hår ( ) 
du har linda rosing, pamela anderson, viktoria silvstedt eller någon liknande som förebild ( )
du skulle vilja vara med i slitz eller playboy någon gång ( )
du festar och blir full nästan varje helg ( )
du har haft flera "one night stand" ( )
du byter kille ungefär 1 gång i månaden ( )
du går runt med kortkort även på vintern ( )
du har blivit kallad bimbo/hora/slampa (X)
totalt: 1

RIKEMANSBARN

du shoppar varje dag ( )
du äger saker från d&g, gucci eller dior ( )
du andvänder aldrig samma kläder 2 gånger samma månad ( )
din garderob är alltid proppfull ( )
du har mer är 5 par skor ( )
dina föräldrar ger dig ofta pengar utan andledning ( )   
du får ditt studiebidrag ( )
du har eget bankomatkort (x)
i ditt rum finns både dator och tv ( )
du tackar inte ens när du får pengar längre ( )
du har blivit kallad rikemansbarn ( )
totalt: 1

men kul, tydligen är jag en bimbo! jag håller inte med ;P

friday

Hellue :)
Sitter hemma nu med klara och jennifer, vi märkte nyss att one hree hil går på fredagar också! Förut gick dom bara mån-tors. Så just nu sitter vi och kollar på det, lite senare ikväll ska vi till ogge.

Är helt tom i  huvudet nu, men skriver senare puss

hejsan hoppsan

tjue :)
har varit på ganska flum humör idag, vet inte varför haha . Torsdagarna brukar kännas riktigt låånga. Men idag gixk det ganska snabbt, känns inte som att jag gjorde så mkt på lektionerna heller. hihi inte bra kanske men skönt var det. Fick göra om mitt matte prov idag, kändes mycket bättre den här gången. Kunde allt förutom 1 tal :S

Men nu har jag städat lite här hemma , brukar få en extra peng då och skulle behöva det till helgen. Men nu blir det one tree hill och sen träning i åkeshov.

pussss

onsdag




Hejsan
känner mig så tom, har inget och skriva om längre (?)
ni kanske har märkt det, blir typ 1 inlägg om dagen och inga bilder..
hehe jaja, idag så åkte jag upp till vällingby med klara och lisa men hittade inget som jag gillade dock -.-
tråkigt, ville gärna hitta nåt fint, var länge sen jag köpte nåt till mig själv ^
men imorgon börjar jag 8, blääää! orkar inte gå upp på morgona längre.
Men nu ska jag lägga mig så jag är någorluna pigg imorgon
puss

onsdag

godmorgon.
Hade sov morgon till 8 idag, känner mig riktigt utvilad :)
Idag slutar jag runt 3 och sen ska jag dra till vällingby med lisa, har fått massa pengar nu så måste ju kolla lite i centrum ;) hihi. Men nu ska jag dra till bussen, börjar 10 över 9.
<3

måndag

Hejsan.
Har utvecklingssamtal i skolan om 1 timme elr nåt.
Ligger i soffan nu och kollar på gossip girl och efter det blir det one tree hill.
Men idag kommer det bara bli massa plugg, har ett skit stor spanska prov imorgon och jag fattar nada!


<3


RSS 2.0