hemma

Hejsan, kom nyss innan för dörren. Ska hoppa in i en dusch och sen ska jag träffa några.
Bilder och så från helenas land kommer senare :)
puss

HELENAS LAND NÄSTA



Hejsan, kommer bli ett litet stressigt inlägg för ska snart åka iväg till helenas land där vi ska sova över. Hon har datan med sig så kommer väll skriva mot kvällen.
Vi snackar om att ta en kvällsdopp ikväll ! Mysigt! :D

nya kläder

Hejsan, kom hem med ett par nya jeans, två tröjor och ett par skor. Kom hem runt 7, då käkade jag middag och sen drog jag ut och träffade Belin Rebecca och Pelin. Vi gick till trollbodaskolan där vi träffade massa kompisar och där "hängde" vi typ hela kvällen.

Imorgon ska jag upp tidigt och dra till vällingby och sen ska jag till Helenas land. Jag, mamma och pappa ska ut dit och sova där en natt. Blir nog bra.. ;)


Från Topshop : Skor för 300kr och jeans för 600kr
Från Gina tricot ; Två tröjor, en tröja från rean för 49 kr och en randig tröja för 149kr

(Tar bilder imorgon)

stan

Hejsan, nu ska jag till stan med mamma och pappa. Vi ska leta efter jeans och skor. Gick ju inte så bra förra gången. Men tror vi kommer vara där ganska länge, men skriver när jag kommer hem . 
puss <3

1-0

Hejsan, nu är jag hemma från matchen. Jag belin och pelin möttes vid knallen runt 1 och sen tog vi bussen till vällingby där vi mötte alla andra. Vi drog in till solna käka och fixade biljetter. Vi var typ 13 st som åkte in tillsammans. Matchen var galen haha. Vi sjöng med och hade skit roligt. Men vi stog på norra nedre och det var en kille som stog på norra mellan ( alltså över, det är som en liten mur över) han stog på muren och hoppa och grejer och sen ramla han ner på mig. Muren är typ 1-2 meter hög och han fick jag och belin på sig. Båda fick slag på huvudet och benet. Jag har fortfarande skit ont i huvudet och det gör lite ont i benet. Men annars var matchen lyckad och aik vann med 1-0! :D

Påvägen hem stannade vi och käka på mcdonalds i vällingby, hade bara ätit en cheeseburgare på hela dagen så var riktigt hungrig!

lite bilder från idag; (bilderna är ganska dåliga)


Anton och pontus haha



Min tröja och belins rumpa  ;)



Belin gillar ralles rumpa , oooh yeeah ! haha



Jag och Pelin , inte världens finaste bild på mig men bjuder på den haha! :D

konfirmation

Hejsan, på söndag så åker jag faktiskt iväg på konfirmations läger i 11 dagar, ser faktiskt ifram emot det. Jag tror inte på gud eller nåt liknande, jag åker för att alla säger att det är grymt kul. Men 11 dagar är länge och det betyder mycket packning, så nåt jag skulle vilja ha med mig i min väska är det här ;


Alltid skönt och ha med sig, och dom här tröjorna ser skit mysiga ut!

Alltid bra och ha med sig, och dom är ser skit söta ut :)

En dress man kan gå runt med på kvällen /morgonen, måste fan ha den här!

nya under kläder är alltid kul, och det kan man ha hur mycket som helst av



Men med det här säger jag godnatt, ska upp 11 imorgon och fixa i ordning mig
 och sen bär det av till aik och gais med vännerna :)
god natt

städa


Haha ser väldigt (mongo(?) ut på bilden, och det är en väldigt dålig bild men det var mörkt och det blev med mobilen, men jag har i allafall julles jacka på mig haha! Lite stor ?

Hejsan
, jag och helena åkte runt på moppen lite och sen mötte vi pontus och robin i grimsta och fixade en grej och sen drog vi till preem, haha skulle fylla på luft i mina däck men det gick inte, sen fick vi reda på att den inte ens fungerade haha. Så vi åkte till statiol 24 med ogge jont och hadi som hjälp ( fast dom hjälpte oss inte ett dugg vi klarade det själva :D ) Efter att jag fått lyft i däcken så drog vi hem till mig , jag tog en dusch och sen mötte vi belin pelin jennie och rebecca. Blev skit hungrig sen så drog hem och åt en macka, så nu ska jag bara städa upp lite i mitt rum och sen ska jag till helena :)

puss

tröttisch

hejsan igen
, Ska åka och träffa Helena nu.
Ska hämta upp henne vid riddersvik med moppen :)
Men vi hörs senare... :D

En lite rolig lapp jag, rebecca och helena hittade i hässelby gård. Det är blandat med stora och små bokstäver + att den personen inte kan stava till blackeberg! hahahahahah


söndag



hejsan, har inte skrivit på ett bra tag. Men har typ bara varit hos julle varje kväll med massa kompisar. Sista kvällen blev jävligt knas, och blev lite besviken på en vän. Men minns inte vad jag har gjort annars men igår så träffade jag belin och alla andra, vi gjorde in så mycket. Åkte till statiol 24 och köpte lite godis och annat och sen åkte vi tillbaka till backlura och bara chilla.

Idag så åkte jag till barkarby för att köpa skor och jeans, men morsan och jag började bråka och hon blev på jävligt dåligt humör så jag ville åka hem. När jag kom hem tog jag moppen till julle, där anton också var. Dom fick mig genast på bättre humör :)
Men nu skriker pappa att det är mat. puss

ursäkta det slarviga in lnlägget...

det sägs att när man pussar en groda blir den till en prins



Haha pussar den aldrig, ser ut så på bilden men så äcklig är jag inte ;)


Hejsan
Idag var jag hos julle som igår, var några stycken där och vi hade trevligt. Blev lite bråk på slutet men det löste sig. Kom hem runt 12 och sen dess har jag bara kollat på film. Men imorgon ska jag upp till vällingby en snabbis och köpa nytt smink, Puder och foundation är helt slut. Så pappa har lovat mig att jag ska få pengar av honom till det. Sen på kvällen vet jag inte vad jag gör. Antingen drar jag till Ekerö och sover hos daniel, eller så stannar jag i hässelby och drar till julle. får se hur det blir. Men nu ska jag iallafall sova, är grymt trött...
god natt

vad hade hänt ?

Tänkte att jag skulle berätta om vad som hände mina föräldrar, har ju bara sagt att jag har varit på rättegång och grejer.
Men iallfall, det var i oktober förra året. Jag var på cup så var inte hemma. Men min mammas bästa kompis Lina hade träffat en ny kille "jimmy" . Så mamma och pappa bestämde sig för att bjuda hem dom två och lära känna jimmy. När dom kom till oss hade dom redan druckit lite så båda var påverkade. Men dom åt middag och under middagen drack dom ganska mycket. Efter middagen så bestämde dom sig för att spela spel. Men jimmy var nu jätte påverkad så han somna ett flertal gånger på bordet. Så mamma lina och pappa hjälpte honom ut till soffan och la honom där. Efter nån timme så väckte mamma jimmy för att han skulle vara med. Dom sitter och snackar och sen går Lina och Jimmy ut i hallen. Jimmy hade tröttnat och ville gå hem, men Lina ville inte dra. Så hon försökte få honom och stanna. Tillslut så blev han riktigt sur och Lina skulle krama honom. Då puttar han in henne i vägen rejält. Pappa ser ju bara Lina flyga in i dörren, så han flyger ju ut och skriker åt jimmy " Vad håller du på med ? Slår du Lina?" Jimmy svarade inte så pappa sa till han att han skulle gå härifrån nu. Han följde Jimmy till dörren, och sen säger jimmy att han vill ha sin jacka så pappa vänder sig om föratt hämta den och då flyger Jimmy på min pappa. Han börjar bita pappa i handen, pappa försöker få honom och släppa med han släpper inte (och tänk er nu att varje gång han biter min mamma och pappa så biter han bara hårdare och hårdare och dom gör allt för att få honom och släppa) Pappa började slå honom mot ansiktet men han släpper inte. Så mamma hoppar in och försöker få honom och släppa min pappa. Men istället så biter han tag i min mamma istället. Sådär håller han på ganska länge och mamma och pappa slår honom, drar honom och försöker prata med honom. Men han är helt borta, han känner ingenting och hör ingenting, Det är helt svart framför honom. Tillslut vaknar Lina till och ser allt och försöker få bort honom och då biter han henne också. Min bror var ju hemma och såg allt så han öppnar dörren och drar ut Jimmy. Då får mamma lina och pappa honom att lugna ner sig. Pappa ligger på trappan helt blodig över ansikte och kropp. Mamma sitter på Jimmy och tillslut får han ju kraft igen och biter tag i pappas lår. Men sen kommer våran granne in och hjälpte dom, dom ringde polisen och mamma och pappa fick åka in till sjukhuset. Det här hände för ett halvår och mina föräldrar ha stora ärr från honom.

Men han Jimmy kommer få 1 års fängelse för det här nu, och det är riktigt skönt..


äntligen hemma igen

hejsan..
är helt förstörd, vet inte hur jag ska förklara känslan jag har i kroppen nu.
När jag satt där inne och fick höra allt som hände, fick se jimmy också. När jag såg han så stanna mitt hjärta helt seriöst. Hela jag stelna till och jag ville nästan springa ut. Han kom ut med en polis, och han satt bara och stirra på mamma och pappa. Och han hitta på massa skit också. Men jag tror att domaren och åklagaren är på våran sida, han var inte så trovärdig. Det är skönt att det är över iallafall, måste varit jätte jobbigt för mamma och pappa.....

rättegång imorgon

hej
Ska lägga mig nu, ska upp kl 7 imorgon bitti och sen dra vi iväg på rättegång. Min bror får inte följa med, för han var ju med. Jag har valt själv att följa med, jag var borta på cup när allt hände och jag vill se killen som gjorde det och jag vill veta vad som hände. Mamma och pappa har ju bara visat sina märken och sagt lite smått. Nu kommer jag få veta exakt vad som hände... På ett sätt är jag glad att jag inte var hemma den kvällen, men ändå skulle jag velat det. Skulle göra allt för att få honom och sluta. Menmen, den kvällen är förfluten nu och mina föräldrar mår bra igen. Hoppas bara den där jävel åker in. Det hoppas verkligen jag.

 Men innan jag går och lägger mig ska jag bjuda på den här låten, har lyssnat på den om och om igen ikväll. Tycker den är ganska bra faktiskt.

jennifer hemma

Hejhej...
Sitter här hemma själv nu, Helena skulle hem en stund och träffa sina föräldrar, dom har inte sett henne på 10 dagar nu. Men vad har vi gjort hitils idag då, vi har inte gjort ett skit haha. Köpte lite godis och sen har vi bara legat och deggat hemma. Men det var mys det med. Fick nyss sms från jennifer och hon är hemma nu, Äntligen! Ska träffa henne lite senare, Helena och kanske sara joinar också :)

Men kollade runt lite på youtube och hitta den här. Så jävla skön snubbe! Kolla




hahahahahaahah

söndag


godmorgon...
vaknade för en halvtimme sen och jag är helt död. Gick och la mig ganska tidigt igår ändå. Men snart ska jag träffa Helena, hon har varit i strömstad ett tag nu men igår kom hon hem. Lite senare på kvällen kommer jennifer hem också. Hennes mobil funkar inte men hon lova att ringa mig på dirr så vi kunde träffas. Har saknar henne massor! Hon har varit borta i typ 2 veckor nu. Men jag måste fixa mig lite nu, skulle smsa helena när jag blev klar, men hitils har jag inte kommit någon vart ;)

puss

kvällen

hejsan
Nu är jag hemma, var jätte mysigt hos linnea. Var massa folk där, massa god mat och godsaker. Tack för en trevligt kväll linnea :D Runt 8 drog vi till en kille, var ganska mycket folk där. Jag var ganska trött så åkte hem vid halv 12.

Men jag har en känsla i magen, jag saknar en kille och mysa med. Jag vill ha kille! Alla som jag har träffat har varit stora idioter, varför finns det ingen som är mogen och inte playar så jävla mycket. jaja slut pratat om det. Nu ska jag ner och hitta något gott och deppa! haha
puss

16år



Hejsan, idag fyller linnea 16 år
. Så hemma hos henne så är det "fest" eller vad man ska kalla det. Hennes moster eller faster (kommer inte ihåg vem) Fyller också år i dag så det kommer vara massa folk där. Kommer bli jätte kul tror jag, klara elin och några till ska också dit. Men om ni känner linnea axelsson glöm inte och gratta henne. ;)

Nu ska jag fixa mig lite, och sen drar jag. Kommer skriva när jag kommer hem senare ikväll. puss

middag hos faster


Bild från igår när jag kvällsbada med lisa.


hej, igår vad jag vaken till 5 så låg och sov till 2 idag. Riktigt skönt, men idag ska jag åka till min faster. Har ingen lust alls att åka dit, har bråkat med mamma sen imorse och jag måste tydligen med. bläää. Vill stanna hemma, är skit bra väder idag också och jag måste åka dit. Vill ju åka och bada och sola -.-
jaja slut klagat. Men en läskig grej har faktiskt hänt. Igår så addade 5 olika killar mig på msn, och jag har inte lagt ut min msn nånstans eller gett dom min msn. Så snacka jag med en av killarna och han berättade att det är en tjej som ger ut min msn på snyggast.se! :O Jag är aldrig inne där så det är inte jag. Men vem gör nåt sånt, det kan ju inte direkt vara en kompis till mig. Tror inte dom skulle göra så. Men vem fan kan det vara? :S

sommarlov



Det är ju sommarlov nu, är knappt hemma så skriver inte alls mycket som ni märker.
Men har tagit det lugnt med kompisarna, har sovit borta mycket också. Mår bättre nu iallafall, egentligen skulle jag åka iväg med familjen i helgen men blir inget med det nu. Ska faktiskt på rättegång, för ett tag sen så hände det en grej med mina familjer så vi måste dit. Men nog om det, igår så stötte jag på hiv mannen (aidsmannen, alla kallar honom olika) Men jag visste inte vem han var, fick reda på det efter. Han raggar på tjejer på bussar, ber om nummer och sen våldtar dom. Men han träffa jag på bussen iallafall, han satt mitt emot mig och jag märkte att han verkligen tittade på mig. Kändes jätte obehagligt. Sen börja han snacka med mig, frågade om jag skulle utomlands, vart jag skulle, vad jag hette och om jag hade festat i sommar. När jag skulle gå av så reser han sig upp och tänker pussa mig!! Han tar tag i min midja och typ drar mig emot honom. Jag vänder åt andra hållet och säger nej och går av.

Usch blev väldigt äcklad, och jag var ju dum och gav han mitt nummer. Fråga inte varför, för det vet jag inte ens själv. Han var trevlig i början men när jag skulle gå av så skrämde han mig rejält, han ringde såklart upp senare på dagen och då sa jag till honom att han inte skulle ringa mer och radera mitt nummer...


Men nu blev det ett j*vla långt inlägg här, någon som orkade läsa? :P

iskallt!

Hejsan
Drog och träffade rebecca och vi åkte till lövsta för att ta ett dopp. Något som vi ångrade efter att vi har hoppat i för det var verkligen iskallt,  det är typ 15-17 grader i vattnet nu. herregud säger jag bara.. haha. Tänker inte bada på ett tag.
Men när vi var där så byte jag och rebecca navelpiercing, hon fick min med hängsmycket och jag fick en med en stor kul och den är rosa, skit ball! :D

Men nu ska jag dra ut och träffa klara linnea och några till. puuuuss

söndag

Hejsan
Igår mötte jag sara och erika runt 7, vi drog hem till daniel och var där ett tag. Men det var inte så jätte kul där så vi drog vidare till en annan kille (minns inte namnet) jag stannade där till 11 sen åkte jag hem. Hade inte så jätte stor lust och stanna och mamma ville ha hem mig.
Men idag då, ska träffa lisa vid 9 ungefär för då kommer hon hem från österike. Innan dess har jag ingen aning om vad jag ska göra. För alla är verkligen borta idag eller upptagna. Så får sitta här hemma och ruttna!

ta vara på dagen


hejsan
mår lite bättre idag, träffade sara vid 3 och vi snackade massa. Kändes mycket bättre efter, tack gumman. Men idag så gick vi över till helena, hennes bror fyller 20 så det var massa folk där och dom bjöd på mat. Helena var tyvärr inte där. Hon är i strömstad ( tror jag det var ) med amanda. Så jag stanna inte så länge, drog hem och tog en dusch och fräscha till mig till kvällen. Jag och sara ska kanske till en killkompis , får se hur det blir.

Men nu ska jag platta håret och sen kommer jag dra iväg.
<3

orkar man mer ?

jag mår verkligen inte bra just nu, den senaste veckan har jag varit väldigt "lätt sårad" jag har inte orkad mycket har legat hemma till typ 6 och bara deppat sen har jag gått ut, har satt på mig mitt fejk leende och lekt glad och försökt ha kul med mina vänner. Men det är inte verkligheten, jag mår riktigt dålig inom mig. Jag har blivit sviken minst 50 gånger i min livsgång och jag pallar inte mer... att vänner, killar och familj sviker mig gång på gång. Känner att jag vill försvinna, bort från allt. Bara börja om, träffa nytt folk för just nu har jag glidit ifrån allt och alla. snackar inte med mina kompisar eller med min familj längre..Har träffat massa underbara kompisar som jag inte känt förut , men jag saknar mig älsklingar. Men även om jag älskar dom super mycket så känner jag att livet skulle vara så mycket bättre om jag försvann ett tag.. att bara få tänka ett tag och tänka på mitt eget bästa och tänka efter och se efter vad som är bäst. Så som jag lever nu är inte bäst, det är snarare sämst! faaan!
Jag vill bort!!! Hitta mitt gamla jag och må bra....


pass på allt just nu


Hej, igår var jag bara hemma. Och ni som skickade sms, jag hade ingen lust och snacka med någon igår så ta det inte personligt. Men iallafall, idag sov jag till 1. Mamma och jag käkade frukost tillsammans och snacka lite. Hjälpte mamma städa lite och sen städa jag mitt rum. Träffade Rebecca en stund och snacka lite, ska kanske träffa jocke snart om han vill.. Ska också träffa erika runt 7- halv 8. Vi har ganska mycket och snacka om, får se vart allt leder.

Men ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra, vill träffa min älsklings tjej jennifer. Men hon kommer inte hem förns länge .. Men ska ner och äta, magen kallar. puuuuuss


ångest

Gårdagen blev som den blev, går inte riktigt in på det. Men jag tyckte det var skönt och få säga vad jag har känt så länge och att jag faktikst inte har mått bra. 
Men idag ska jag nog bara vara hemma. har ingen lust och göra något. Måste städa rummet också, ser hemsk ut där. Kläderna ligger överallt och min packning från piteå ligger över hela rummet.
Men nu ska jag se vidare på en film. puss

im bored again



hejsan, har suttit hemma hela dagen och väntat på sara. Men hon kommer aldrig hem, så har snackat med klara nu och hon ska träffa mig snart. Vi funderar på och åka till kaanan och träffa några där. Får se hur det blir.
Men idag åkte min lillebror till gotland på innebandy läger så är ganska tomt här hemma, man hör inget dunk i väggarna iallafall från den höga musiken han alltid spelar!
Men nu ska jag fixa till mig lite och byta om.
pöss

måndag

hejsan
Vaknade runt 1 idag, brukar inte sova så länge men var riktigt trött igår.
Men idag är planerna att träffa sara, men hon har inte hört av sig än. Jag smsa henne för ett tag sen men hon har inte svarat, och hon kan väll inte sova fortfarande, eller?
jaja, ska äta något nu, har inte ätit frulle än.

min älskling



Saknar dig älskling, vi har inte setts så mycket på lovet. Jag har varit borta och när jag har kommit hem har jag varit mycket i ekerö. Men jag saknar och umgås med dig. Du är min lilla bebbo.. kom hem nu så vi kan leka (a)

Älskar dig min bästa vän ♥

söndag

Hejsan
Har inte skrivit så mkt, men i onsdags sov jag ju hos danne med helena och adam. Vi tog moppen dit också så det gick lite snabbare, hos honom bada vi i hans pool och bara tog det lungt och kolla på filmer. åkte hem ganska tidigt dagen efter. Senare på den kvällen så var jag med jocke och massa. Vi var först i lövsta och sen drog vi till jeppe och bada jacuzzi. Den dagen sov jag hemma, men dagen efter sov jag och jocke hos sebbe. Och igår så åkte jag och helena ut till ekerö igen och sov hos adam.


Men idag kom vi hem vid 4 ungefär, jag drog hem och byte om och sen träffa jag klara. vi träffa lite folk och sen drog jag hem. Påvägen hem träffa jag rebecca så hon följde med mig hem. Vi tog moppen till statiol och köpte lite chips och sen träffa vi jocke och hans kompisar.


 

Adam och daniel brottas i daniels pool


helena chillar med livet haha



onsdag

Hejsan
Skrev inget igår typ för jag och vara och bada hela dagen. Jag helena och jennifer drog till lövsta och badade med några killkompisar. ÅKte hem halv 6 och åt och sen åkte vi tillbaka. Vi gjorde en brasa, satt och lyssna på gurra och jonte när dom sjöng och spela gittar och tog några kvällsdopp. Skit mysigt tycker jag iallafall. Morsan var avundsjuk iallafall haha! :D Men nu ska jag och helena åka till ekerö till danne, vi kommer sova där också så skriver mer imorgon.
puss

RSS 2.0