brommapojkarna VS hammarby



Jag är grymt trött just nu, så känner mig inte alls taggad på att spela match just nu.
Men har dragit med mig lite publik så elin och rebecca kommer och kollar. Men nu ska jag börja göra mig i ordning. skriver när jag kommer hem. puss

 


match

Hejsan
Blev lite fler som övernatta igår, Jakob viktor och jennifer sov här med. Efter att mina föräldrar dragit på efterätten så kom jakob och dom. Vi gjorde inte så mycket under kvällen, vi log iallafall och kolla på film till typ 4. Jakob är så jävla morgonpigg så redan vid 9 ville han gå upp. Alla tog samma buss hem sen runt 10-11.

Men kl 2 har jag samling på blackeberg, har match mot hammarby. Får hålla tummarna på att det går bättre för mig nu än i fredags ;)


vällingby

Hejsan
Åkte till Vällingby med Pelin och köpte ett puder. Där träffade vi bebban, belin och Linnea också. Var där till 4 sen tog vi bussen hem, sara hoppade på vid åkermyntan och följde med mig hem. Vi har hunnit kolla lite på tv och nu kom mamma och pappa hem från förätten och nu håller dom på och förbereder middagen. Gästerna kommer om 10 min ungefär.

bilder från idag :)


Pudret jag köpte idag, jennifer har det och det verkar fett bra ;)

Söta pelin på donken ;)

Belin hehe, diggar bilden. Den är fett ball :D


Cykelfesten



Godmorgon..
(eller är det för sent och säga)
Aja, idag ska mamma och pappa på cykelfest, ja nu undrar väll ni vad fan det är haha.
Det är runt 50 vuxna par. Dom har fått 3 olika adresser och så ska dom äta förätt på en, middag på en och efterrätt på den sista. Det kommer vara 3 par i varje hus om ni fattar, dom kommer iallafall cykla till varje ställe. Så ikväll kommer 2 par hit och ska äta middag, och sen kommer dom röra sig vidare till efterätten. Så kommer ha föräldrar fritt här från 7 ungefär. Så ikväll kommer jakob viktor sara och jennifer hit.
 Vi kommer bara ta det lugnt, sara kommer sova här också.

Men nu ska jag fixa mig och sen träffa Pelin, var fan länge sen jag träffade henne! :O <3


HELG



Hejsan.
Har inte varit hemma idag så har inte hunnit skriva.
Men idag slutade jag kvart över 1, gryyyymt skönt.
Vid 4 åkte jag iväg till essinge och spelade match mot karlberg, självklart vinner vi med 3-0 ;) Efter matchen fick jag stressa hem, ta en snabb dusch och fixa mig på typ 5 min för att sen åka iväg på Saras tjejmiddag. Kom en timme senare än vad det var sagt så fick äta för mig själv:p Efter ett tag så gick halva gänget så då kom Jakob Viktor Jocke och Tim (är inte säker på om han hette Tim eller Jimmy, men spelar ingen större roll) Jag tog bussen hem halv 1 så har varit hemma nu i en timme

Åh juste, förlåt Sara för staketet, skämdes som fan! haha love you

Godmorgon

Nu är jag klar, börjar 5 över 9 idag. Torsdagar är alltid korta så den här dagen kommer gå snabbt. Men Efter skolan tror jag att jag kommer vara med Jennifer och sen kommer vi åka hem till Sara där Andreas och jakob kommer senare.

Men jag hinner inte skriva mer, måste gå, puuusss

onsdag

Hej , idag slutade jag halv 4. Tog bussen till vällingby direkt och köpte lite presenter till Sara som fyller år idag! Hon har tjejmiddag på fredag, ska bli kul.
Efter vällingby åkte jag hem och efter ett tag kom anton,pontus och jonas på besök.
Vi kollade på greys anatomy och sen drog vi ut och spela fotboll :P
Men nu har jag valt ut kläder till imorgon och ska faktiskt borsta tänderna och lägga mig i sängen. Har varit trött hela dagen så behöver sööömn!
Så puss och godnatt :)

its dark outside



Hejsan, idag började jag 5 över 9 ganka skönt faktiskt. Men imorgon är det kvar över 8 igen -.- Idag slutade jag 20 i 4 men tisdagarna går ändå ganska snabbt. Kom ihåg i 7an när vi slutade runt 4 på torsdagar dom dagarna kändes oändliga :S Men iallafall, efter skolan så åkte jag hem. Åt lite och sen iväg på träning. Min första träning sen piteå cupen som var i början av sommarlovet. Trodde det skulle kännas lite jobbigare men kommer få träningsvärk iallafall det känner jag redan nu.
Men nu ska jag kolla runt lite och sen tvätta lite, har massa kläder jag behöver tvätta.
Så jag säger godnatt nu, kommer nog inte skriva mer idag.

Godmorgon

Nu är jag klar, väntar bara på bättre tider just nu. Trodde jag hade försovit mig men hade bara sovit i en kvart för mycket. Så nu sitter jag här och bussen går hel -.- Men ska fixa sista grejerna så tar jag nog en tidigare buss. :)

puuss

Första skoldagen

Hej, hur mår ni ? jag mår skit bra.
Kom hem för nån timme sen. Var ute med Linda ,Julle och Jonte. Idag var första
skoldagen ( alltså då vi gick efter schemat ) Började kvart över 8, fick 2 läxor redan idag :O Slutade iallafall vid 2 för vi hade ingen gympa. Efter skolan mötte jag Pelin, Bebban och chrille och sen åkte jag hem. Käkade lite, snackade med min bror och hans kompis och sen åkte jag iväg till vällingby med sara och lisa. Var inte där alls länge, var på depp humör då och var fett trött. Juste idag kötde jag på mittbena, har aldrig haft det förut och det kändes skit konstigt. Men mina kompisar tyckte jag passade i det iallafall, men tror jag håller mig till snebena :)
Men nu ska jag välja kläder till imorgon, noppa ögonbrynen och lite sånt sen ska jag sova.
Så god natt <3

Bild på mig med bittbena, ser kanske inte så mycket menmen (:


1-1

Nu är jag hemma.. Gick sådär på matchen, blev 1-1. Lite trist men men. Killarna blev väldigt deppiga iallafall :P Men efter matchen drog vi till donken sen åkte jag och träffade jennifer och andreas en snabbis. Nu sitter i ett tomt hus. Mamma och pappa är hos nån kompis och har "kräft skiva" är bara jag och min kusin här nu. Han ska bo här tills hans lägenhet är klar :)
Men nu ska jag ner och kolla på någon film eller nåt. puss


aik



Hejsan
Vaknade runt 11 och gick ner till pappa direkt och frågade om jag fick åka på aik match idag. Och efter ett tag så fick jag bara jag kom hem direkt efter. Så antagligen kommer Linnea hit då så ska hon sova här. Hon är så söt som vill komma hit även fast vi inte ens får gå ut :) <3
Men nu ska jag fixa mig lite och försöka få tag på någon och fråga när vi ska åka :)
puss

Jennifer ahlberg



Älskling du är och kommer alltid vara den bästa för mig, Kan inte tänka mig ett liv utan dig. Vi har hållit ihop i 10 år nu, och jag är fortfarande så jävla fast vid dig.
Jag älskar dig över hela mitt hjärta och du är min bästa vän, min allra bästa vän.

låten ...


I found God
On the corner of First and Amistad
Where the west
Was all but won
All alone
Smoking his last cigarette
I said, "Where you been?"
He said, "Ask anything".

Where were you
When everything was falling apart?
All my days
Were spent by the telephone
It never rang
And all I needed was a call
It never came
To the corner of First and Amistad

Lost and insecure
You found me, you found me
Lyin' on the floor
Surrounded, surrounded
Why'd you have to wait?
Where were you? Where were you?
Just a little late
You found me, you found me

In the end
Everyone ends up alone
Losing her
The only one who's ever known
Who I am
Who I'm not, who I wanna be
No way to know
How long she will be next to me
[ The Fray Lyrics are found on www.songlyrics.com ]

Lost and insecure
You found me, you found me
Lyin' on the floor
Surrounded, surrounded
Why'd you have to wait?
Where were you? Where were you?
Just a little late
You found me, you found me

Early morning
The city breaks
I've been callin'
For years and years and years and years
And you never left me no messages
Ya never send me no letters
You got some kinda nerve
Taking all my world

Lost and insecure
You found me, you found me
Lyin' on the floor
Where were you? Where were you?
Lost and insecure
You found me, you found me
Lyin' on the floor
Surrounded, surrounded
Why'd you have to wait?
Where were you? Where were you?
Just a little late
You found me, you found me
Why'd you have to wait?
To find me, to find me


känslor och förändringar



Under en lång tid har jag haft tankar kring mig som fått mig och må dåligt, och på det har jag alltid råkat ut för något som har tagit hårt på mig. Så det har alltså slutat med att jag har mått ännu sämre. Men jag är den personen som inte visar sånt för mina vänner. Har några speciella vänner jag kan berätta sånt för, men dom andra märker det inte. Det jobbigaste är att sitta hemma själv, lyssna på deppiga låtar och bara deppa ner sig mer. Men nu känner jag att det är slut på det. Jag vill kunna ha roligt utan att få dåliga tankar men ändå leka glad. Nu ska jag försöka glömma allt och börja om på nytt. Jag börjar i 9an, har nya kompisar och dom ska inte påverkas av det som har hänt innan. Vissa saker kommer ligga kvar inom mig, men det kommer läka genom tiden.


people change, things go wrong, shit happens , life goes on

ingen utgång


hej, skrev inget igår och har inte skrivit idag heller. Men ikväll kommer det nog några inlägg för jag har nämligen utegångsförbud. Så kommer sitta här och ruttna ikväll....
Har verkligen ångest, vill ut och träffa kompisarna. Ibland blir jag så sur.. Alltid jag som ska ha sån jävla otur -.- Så nu kommer jag sitta här och deppa hela kvällen, och kommer vägra snacka med dumma pappa som tvingar mig och vara hemma ...

här ska det stå något


Haha, jag i sommras, ( DRIV BILD )
Och adde retas inte nu, dom kommer antagligen se den här! :D



hellu! Nu var man hemma då. Skola idag och jag vet inte vad jag ska säga. Jag orkar bara inte -.- Kändes skit tråkigt och sitta i klassrummet och lyssna på kicki och höra alla regler och se schemat. Schemat var väll okej, några sena dagar men fredagen var skit nice. Började kvart över 8 och slutade kvar över 1 det gillar vi. Förra året slutade jag typ halv 4 eller något. Men efter skolan träffade jag massa kompisar och vi satt och rökte vatten pipa. Eller dom andra gjorde, jag satt mest och snackade med linda,julle och thomas. Efter ett tag åkte vi 4 hem till julle, där gjorde vi inte ett piss så jag och linda tog bussen hem. Kom hem för kanske en halvtimme sen.

Men nu ska jag ner och äta pannkakor byebye


första dagen

Godmorgon, nu är jag klar för skolan. Det känns bra att åka dit idag, träffa alla och så. Men att sen fortsätta gå i skolan i 2 terminer, uuusch! haha. Jag har verkligen börjat hata skolan nu.. Men har faktiskt bestämt mig att jag ska bli mycket bättre i skolan, ska sluta skolka, plugga mer och göra alla omprov som jag får. Måste höja mig i 2 ämnen nu, får se hur det går. Men nu ska jag ner och äta frulle.
puss


skola imorgon

hej allihopa, kom nyss hem. Linnea kom hit runt 9 så drog vi till hässelby hallen där massa var. Vi är no lifers så vi satt bara där och kolla på en innebandy träning. Tog bussen vid 10 och kom hem för ett tag sen.
Imorgon är det skola för min del, börjar 11. Har ångest, känns sjukt att hela sommarlovet är över :S och sen känns det weird att just jag ska börja i 9an och kommer var äldst i skolan. Känns som att jag fortfarande är den där lilla emelie som går i 7an haha! :D

Men nu ska jag lägga fram kläder för imorgon och sen sova. Är ganska trött och behöver vila ut till imorgon.
puuuuusss


tisdag

Hejsan
I söndag blev det väll lyckad, lite drama för mig del. Men så blir det alltid för mig. Men insåg att många ändå bryr sig så tack för det allihopa. Men jennifer sov hos mig och igår åkte vi iväg till vällingby och köpte lite saker. Fick ju present kort på gina så köpte en kofta där. Sen drog vi hem till mig, tog det lugnt och sen åkte vi till allmäna och träffade alla igen,, var lite nytt folk där då också.
Idag kommer mina kusiner till mig (dom som bor i spanien) Så håller på och städar mitt rum nu.
Ska fortsätta puss


Bild från komfirmationen i söndags :D

I gotta feeling, that today is gonna be a good night

Hejsan, nu är det snart utgång, eller om några timmar kanske. Jennifer kommer hit snart, hon sover här i natt. Vi ska träffa alla från lägret ( nästan alla ) som jag skrev förut. Har fixat till mig lite så är klar redan.
Känns som att det här kommer bli en lyckad kväll ;) haha




Kom på för bara några dagar sen att jag fan börjar skolan på onsdag -.-! ÅNGEST!
Vad har jag gjort hela sommaren? Förstår inte hur tiden kan gå så snabbt :(

nu äntligen

Hejsan, har haft fullt upp med massa. Har knappt varit hemma sen jag kom hem från gilwell.
Men lägret har varit super, tänker inte skriva allt som vi gjorde för det skulle kunna bli en hel bok! haaha. Men vi gjorde massa kul och jag ville inte därifrån haha. Men nu lördag och söndag så har det varit komfirmation. Jag komfermerades idag. Var skit kul och har fått massa bra presenter. Fick en navelpiercing, presentkort på gina, smycken och nån ängel typ :) Ikväll ska alla på lägret träffas, vi kommer ju inte ses allihopa på ett bra tag. Det var ett riktigt härligt gäng där. Den gamla ledaren sa att han har jobbat med det där i 20 år och det här var det bästa lägret, han sa att han har blivit kära i oss som grupp! Var skit kul och höra.

Men nu ska jag bara lägga in några bilder.
Såå enjoy! :D

Haha här är bänke, marcus, jennifer och lisa !

Två ledare, anna och jakob ( jakob är sköööön!)

Här körde vi en lek som hette så ska det låta, typ som parlamentet

Här döps elin på lägret, var fett kul och se!

Spex kvällen (den sista) Vi tjejer klädde ut oss till killar och gjorde en dans och killarna klädde ut sig till tjejer och dansade dom med! haha aldrig garvat sååå mycket!

Här är killarna!!! :D hahahahaha

Vi tjejer när vi dansar! :D ( jag i röd keps längst till höger , ska vara en ledare som heter anton)

Tjejerna! <3


Komfirmations dagen, det är andreas, jennifer, micke, jag, axel jacob och marcus.
(alla killarna är ledare förutom axel, skit sköna ledare! )

Jag och jennifer, hihi

HEMMA

Hejsan, nu är jag äntligen tillbaka. Kom hem igår runt 4. Men var upptagen med att träffa kompisarna så skrev aldrig. Men herregud vad kul jag har haft det. Ledaren som har varit ledare i 20 år sa att det här var ett av dom bästa lägrena han varit på :) Men jag ska skriva lite mer om det här senare ,just nu måste jag till kyrkan. Vi ska ta kort och repa lite. Vi har nämligen gjort 4 egna låtar vi ska träna på. Nää måste dra. bussen går om 10 min.
pusss

lördag


Hejsan
Har inte skrivit så mycket märker jag, har inte varit hemma så mycket och sen har jag inte haft orken. Men imorgon ska jag iväg på konfirmationsläger i sparreholm (?) tror jag det va. Ska vara där i 10 dagar så kommer inte kunna skriva. Måste ha en himla stor packning så man får ju hålla tummarna på att man inte har glömt något viktigt.

Men idag så åkte jag och mamma upp till vällingby, min pappa fyller år idag så vi köpte lite saker till honom och jag fick ett par rosa mjukisbyxor. Sen åkte vi hem, jag började packa lite smått och sen träffade jag Pelin. Drog sen hem igen för att fortsätta med packningen. Har massa kvar men måste fan lägga mig snart. Ska iväg halv 11 nångång imorgon....

Men ska checka det sista och sen ska jag sova.
godnatt

RSS 2.0