bilder


Emelie schteker ;D




Jag lagar mat :D



Stugan vi bodde i



helgens låt ;D


home

Nu är jag hemma och fyfan vad skönt jag har haft det. Vi har solat ( Jag tog åretsförsta dopp!)  legat på bryggor, tagit det lugnt och träffat killar. Har varit hur skönt som helst.
Imorse så fick vi gå upp 8 för vi skulle ta bussen till brommaplan och där skulle helenas pappa hämta oss och sen var det match. Men det blev lite ändrade planer. Jag och helena hade alla väskor, jag hade en fett väska med alla fotbollskläder som vägde ton -.- och det tar 40 min till närmaste busshållplats. Så vi gick där längs vägen med alla väskor i värmen och höll på och dö av törst. När vi kommer till busshållplatsen så har bussen redan gått -.- och nästa gick om en timme. Så vi fortsatte gå mot skå ( och det är jävligt långt ) Men vi gav upp på halva vägen och ringde helenas pappa så kom han och hämta oss. Fan vad kul det måste sett ut för alla som åkte förbi. 2tjejer går längs vägen med flera väskor och försöker få en bil och stanna . hahahah

Men alla bilder har helena (från hennes kamera ) jag har bara några stycken men här kommer dom .

Helena med mina nya brillor ;)


i väntan på att killarna ska komma ;D


ähhm aah jag då ra! :D

och den här bjuder jag på, mohaha



Helena fyller år i dag så gratta henne på www.helenakindgrens.blogg.se
Och vi vann matchen med 2-1, GO BP!!!!

tävling

http://juicydoll.blogg.se har en tävling.
Man kan vinna ett par skor, kika in och tävla. Jag är med och hoppas verkigen att jag vinner!
Skit snygga.

redo

Hejsan
Dagen gick snabbt och nu har jag packat klart och snart åker jag. Kommer bli sjuuuukt härlig. Kommer bli toppen väder i helgen också,, PERFEKT! Helena har köpt nya batterier till sin kamera så mycket bilder blir det också. Vet inte om hon kommer ta med sig sin data, men annars så kommer jag hem på söndag.
Har match lördag och söndag så då kommer hennes pappa bara hämta oss men skjutsa oss tillbaka sen. Vet inte riktigt när vi kommer hem på söndag men tror vi åker hem efter matchen.
Men nu ska jag äta något och sen åker vi. WIHO! :D

puss

torsdag

Hejsan, var ett tag sen jag skrev sist. Men idag hade vi idrottsdag eller nåt liknande. Vi fick iallafall från viksjö till backlura ( I REGN!! ) Skit tråkigt var det. Men efter det åkte jag och jennifer och solade i hässelby gård. Blev faktiskt ganska brun, fick rand i allafall. Men efter det drog vi till vällingby och där köpte jag mina efterlängtade solglasögon från mq ! ;)

Nu har jag suttit hemma och pluggat matte, men nu ska jag packa till helenas land och sen ska jag duscha.

hemma

Kom hem tidigare än vad jag trodde, men nu ska jag äta och sen ska jag duscha. Tänkte göra mig lite fräsch efter, smörja in mig och fixa naglar osv. Känner mig risig! hehe. Skriver senare ikväll.

träning nästa


Skit dålig bild verkligen , men det är jag och helena när vi spelar fotboll.
Vi vara mycket små då. kanske 6-7..

Men idag så drog jag hem efter lunch igen, idag var det för att jag inte mådde bra ( och då menar jag inte sjuk) Hade en liten depp dag, åkte hem och träffa klara. Vi snacka om allt som hänt och sen gick vi hem till mig och chillade framför tvn. Om 10 min ska jag vara hos Helena, vi ska iväg på träning. Kommer hem vid 8-9.
Men nu måste jag byta om , puss

test

Var det en tjej eller en kille som ringde dig senast?
kille

Vad står det i ditt femte sms?
okej, typ ingenting :) <3 / marcus

Vem ringde dig senast?
pappa

Vad har du för bakgrundsbild på din mobil
jag och mina kusiner frå thailand :D

Vilket språk är din mobil på?
Svenska

Vad heter din ringsignal?
see you at the club

Hur många sms har du i din inkorg?
måååånga / Raderar aldrig
Vad står det i ditt översta sms och vem är det i från?

Inte fan vet jag, kom på något :) <3 /Marucs
Vad står det i ditt sms längst ner och vem är det i från?

möt mig nu då / g

Hur många sms har du i kategorin "skickat".
somsagt raderar aldrig så ganska många
Vem är din 13:e kontakt?
arvin

Är din 20:e kontakt en av dina bästa vänner?
broor, sjävklart ! :D
Ogillar du nr 5?
albin, nää

Har du varit i hop med nr 1?
adam c. noope
Vad har din mobil för färg?
svart
Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första gången imorse?
godmorgon -.-
Hur mycket kontanter har du på dig?
1000 kr , mohaha. ( fast 600 är till jeans som jag fick av padre )
Vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil?
senay
Vad har du på dig på överkroppen just nu? 
blå vit randig tröja från hm och bh då ra!
Vad är det för märke på skorna du har på dig?
har inga skor på mig just nu
Ett ljust eller mörkt rum?
ljust
Vad gjorde du vid midnatt?
sov
Var ligger ditt närmaste Seven Eleven?
ingen aning
Till vem sa du "jag älskar dig" senast?
Felicia
Hur många rullar film ligger och väntar på att bli framkallade?
Inga
Vilken ålder har varit bäst hittills?
14..
Dina värsta fiende?
haha hemlig
Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu?
ett svart vitt hjärta
Vad var det senaste du sa till någon?
haha okej hejdå vi ses imorgon
En miljon dollar eller förmågan att flyga?
en miljon dollar
Gillar du någon särskild lite extra mycket just nu?
nope


Måndag

Hej.
Min blogg suger verkligen, men det är skönt och skriva av sig lite.
Men idag var det skola, mådde illa så drog hem efter lunch. Log hemma och tog det lungt sen åkte jag upp till vällingby för att hitta ett par jeans, åkte upp själv -.- Ingen kunde följa med men helena var i stan så hon åkte till vällingby för att hålla mig sällskap. Hon tog med sig sitt lilla ragg nicklas från huddinge ;) Sååå söta tillsammans. Men Jag hitta inga jeans så vi åkte till hässelby gård och kolla på andres träning en stund och sen drog vi vidare hem.

Nu på kvällen träffade jag marcus och andre, vi flumma runt och gick runt i åkermyntan. Och vi bestämde också att dom två ska med till helenas land nångång i sommar ;) Naaajs!
Men nu ska jag kolla lite i matteboken har prov imorgon men har inte pluggat något (as usual)
Men nu ska jag tvätta av mig . puuuuuss

godmorgon

Nu sitter jag och väntar på bussen, ska snart åka.
Men igår så träffade jag lisa, vi åkte till åkermyntan och träffade 2 kompisar och runt 10 åkte jag hem. Idag efter skolan ska jag upp till vällingby och köpa jeans. Sara och kanske några killar följer med får se om dom orkar hehe.

Men första skoldagen idag då, är inte alls taggad. Har ett matte prov idag som kanske kommer gå åt helvete men det får vi se. Men nu ska jag ta något och äta sen åker jag. puss


YEAH

Helena skrev nyss till mig och frågade om jag vill åka ut till hennes land på fredag. Bara hon och jag inga föräldrar eller nåt. Och jag bangar självklart inte. Hennes land är skit mysigt och skulle vara skönt och komma i från hässelby lite.
Hon och jag kommer ha det bäst där borta! :)


moppe

Hejsan
Nu har jag fått pappa att fixa så jag kan gå moppe kursen. Håller på och kollar på lite moppar nu, får inte köpa en helt ny. Men hittade en som ja gärna vill ha. Får se vad pappa tycker. Men vad tycker ni ? ^




godmorgon



Hejsan.
Älskar och ligga i sängen på morgonen, så jävla skönt. Men nu har jag tagit mig upp. Har hunnit äta frukost och fixat mig lite. Skulle åka upp till vällingby och köpa nya jeans för det behöver jag verkligen, men ingen kan följa med och har ingen lust och åka upp själv. Så får ta det imorgon. Men ska vänta på att jennifer kommer hem så får vi se vad vi gör. Har träning idag, men har ett omprov och göra... Får se om jag hinner göra klart det innan.

Lördags kvällen

Hejsan
Kom hem vid halv 11 men la mig i soffan och tjocka mig lite med chips. ;)
Men ikväll så åkte jag jennifer och lisa till allmäna. Där träffade vi Felicia, Lousie och några till. Var lite dålig stämning i början men blev bättre sen när vi drog hem till cribbe. Vi chillade där och sen tog jag bussen vid 10. Dom andra skulle dra till Allmäna igen och jag orkade inte. Är ändå bra att jag kom hem lite tidigare idag, kom lite sent igår.

Men nu ska jag sitta här ett tag, känner mig skit uttråkad. Vill ut och träffa nån men det är lite sent för det nu ;) Ska nog kolla på lite kläder. seeeyou

Oriflame

Har fått hem lite smink från Oriflame som jag fick för att jag premunerade (helt fel stavning (?) på. Fick ett puder, en mascara och ett läppglans. Testade dom nyss och dom är helt okej. Mascaran var inte så jätte bra men den funkar.



Men nu har jag precis ätit och duschat.
Spelade mot Hsk i blackeberg idag och vi vann med 3-0. En 95a vi lånnade in gjorde illa handen. Det hade bara gått 2 min på matchen och hon log och skrek som fan. Ambulansen fick komma och hörde att henne armbåge kanske hade gått ur led eller så brött hon den. Tyckte verkligen synd om henne. Hon skrek som fan! Hoppas det gick bra sen..

Men nu sitter jag och väntar på Jennifer, hon är snart här och sen ska vi möta Lisa. Vi kanske drar ner till allmäna eller så blir det något annat. får se.
puss

misstag


Under den här senaste månaden har jag inte mått så bra för vissa grejer. och jag har gjort saker som jag ångrat. Men jag har bestämt mig för att bättre mig nu , ska bevisa för mina vänner att jag kan så mycket bättre för det kan jag. jag ska skita i allt och börja om på nytt. Finns så mycket kvar och leva för (inte för att jag vill dö då men ändå :P ) Jag ska iallafall göra det bästa av allt. Snart är det sommarlov och det ska bli det bästa sommarlovet på länge! :D

Och alla som har funnits för mig , jag älskar er och jag är så jävla glad över att jag har er och att ni bryr er betyder massa för mig . tack <3

lördag

Hej.
Jag träffade aldrig Jennifer igår , utan jag åkte till en killkompis. Vi gjorde inte så mycket, men vi hade kul ändå. Kom hem runt 11, var så himla trött så jag gick och la mig direkt nästan.
Men idag har jag match på blackeberg vid 3 ( kom och kolla dom som kan ;) ) Kommer inte ihåg vilka vi möter, men vi vinner alltid! ;D haha Men nu ska jag ner och äta frukost. puss

fredag


Jag i thailand vill så gärna åka tillbaka dit. Allt var så bra där.

Men igår så träffade jag Felicia louise och maja. vi satte oss vid allmäna och sen drog vi vidare till linus. Där var vi inte alls länge, utan vi drog tillbaka till allmäna med några och vid 11 kom pappa och hämta mig vid gula krogen. Senare på kvällen drog jag ut och träffa Jesper. Snacka lite med han och hans andra kompis jepser och sen drog jag hem.
Idag så kom jennifer och sara hit, vi åkte hem till jesper och kollade på film. Efter det träffade vi rasmus och cribbe, vi gjorde inte så mycket. vi mötes vid orion och så gick vi hem till cribbe. Men där var vi kanske i en halvtimme eller något för sara var tvungen och gå hem och packa. Hon åker till dalarna över helgen.

Men ikväll så ska jag kanske träffa en killkompis eller så drar jag och jennifer till en annan kompis. får se hur det blir. Men nu ska jag äta , pappa skriker där nere. puss

torsdag

Hej, idag har jag inte gjort ett piss hitills. Har duschat och sen träffade jag Erika och snackade lite om vissa saker som har hänt... Kommer bli lite annorlunda mellan oss nu men det får hon ta och hon säger att hon kommer ta det också.
Men ikväll ska jag träffa några, vi ska till linus senare.
Men nu ska jag duscha (igen) och sen äta något, börjar känna mig hungrig
<3

godnatt

ska sova nu, är ganska trött och ska sova ut lite imorgon.
sov gott

onsdag

Hejsan
Skriver inte alls ofta längre, men har ingen lust.
Men idag så var dagen kort. Gjorde nån hinderbana på morgonen, jag gjorde bort mig (sara du vet!) haha menmen, efter skolan åkte jag och möte Helena. Vi skulle egentligen åka till riddersvik och sitta vid klipporna men det började regna så vi åkte till lidl köpte godis och la oss i min soffa och chilla.
Senare på kvällen åkte jag och min bror till allmäna och träffa några, men var inte på humör så åkte hem ganska snabbt och träffa Helena. Vi träffade Sebbe richard och några en stund och sen gick vi hem till mig. Helena gick nyss hem och jag ska byta om till lite myskläder och sätta mig här och kolla runt.
puss

bio-skola-klara-träning

Hejsan
Har precis kommit ut ur duschen, imorse var vi och kollade på patrik 1,5 med skolan. När vi kom tillbaka till skolan så fick vi svara på lite frågor om filmen och sen slutade vi vid 2. Jag åkte hem och träffade klara. Vi chillade lite hos mig och var ute och träffa några och sen åkte jag på träning. Hade träning i 2 timmar idag, skulle sprungit på slutet men fick skavsår av mina jävla skor så sprang inte. Men jag och pappa åkte och hämtade adde och där träffade jag skit många. Det var alla hsk lag typ och där gick ´jag i bp kläder, lite pinsamt var det faktiskt :P
Men imorgon börjar jag halv 10 och slutar 2. Ska träffa Helena efter skolan , vi ska åka upp till stan och kolla på en piercing till mig. Måste verkligen ha en ny -.-

Men nu ska jag ta det lugnt och sen ska jag sova.
god natt

pank

Just nu vill jag ha så mycket men har verkligen inga pengar.
Det jag verkligen behöver är :
• Nya jeans
• Nya tygskor
• Ny navelpiercing (min är för lång)
• Smink
• vår jacka
(Min brunkräm är snart slut , samma med mascara puder och rouge. En grå dag kommer jag sitta hemma och se att allt är slut, :P Ironi)
Saker jag bara vill ha
• Ballerina /klackskor
• Bikini
• Underkläder. spetstrosor/bhar
• leggins

Haha, måste tvinga mamma och köpa lite saker till mig
tyck synd om mig! hahah <3

monday

Hejsan
Har inte skrivit något sen lördags men lördags kvällen spenderades med Jennifer och sara. Vi träffade lite folk och sen drog vi vidare till Harald. Kom hem vid 12 och vi somnade direkt, ( Vi sov hos sara ) Dagen efter så käkade jag frukost med tjejerna sen drog jag och träffa Felicia, vi åkte till hässelby gård för att kolla på min bror. Men det var tydligen de andra laget. Men vi stannade och kollade och stanna även kvar efter och spelade lite fotboll men några av hennes killkompisar. Vid 6 åkte jag hem och käkade , skulle träffade felicia efter men hon fick ont i huvudet. Men sen ville sara träffas så vi var ute en stund, träffade niklas och diako och sen vid 9 drog vi båda hem

Den här veckan har vi temavecka i skolan. så alltså har vi inga riktiga lektioner. Så idag hade vi värderingar från halv 10 till kvart över 11. Vi snackade om mobbning på internet och massa skit och sen drog vi till hässelby strand till kyrkan och kollade på 14 suger. Efter filmen fick vi diskutera massa om alkohol fester och våldtäker.
Men nu så har jag bara tagit det lugnt. vädret suger ute. Funderar på och städa mitt rum och slänga all smuts tvätt i tvättkorgen så man får det tvätten också! ;)

new stuff

Hejsan
pappa kom hem med nya fotbollskor till mig, det är skit bra för mina skor jag har nu har jag typ haft i lite mer en ett halvår och alla dobbar är helt ner slippade. Inte bra, springer runt som bambi på hal is på planen. :P Fick också hem en data mus som mamma beställde hem till mig för ett tag sen. På musen är det silvriga och svarta diamanter bling bling ;)
Doo you like ? ^^


Jennifer posear med mina nya skor ;)


fotboll



Hejsan
Gick upp vid 9 elr nåt och sen drog jag till stora mossen och spela match. Vi hade lånat in petra ( hon gick i mitt gamla lag förut) Så det var kul och träffa henne. Vi mötte kallhäll elr nåt kommer inte ihåg, men vi vann med 5-0 iallafall. Nu har jag precis duschat och jennifer är här . Nu ska jag fixa mig lite och sen får vi se vad som händer.
puss

fredag kvällen

hejsan
kom nyss hem, pappa fick hämta mig vid gulan (så snällt)
Idag så drog jag erika jossan felicia lousie och jennifer till allmäna och träffa massa folk. Hände massa skit och sen gick vi tillbaka och då blev det en fight mellan 2 killar och ena killen var helt förstörd efter. Jag stog på sidan om och fick panik och skrek få dom och sluta då!! Får panik när killar ska slåss. Dom tar ju verkligen i :P
Men imorgon bitti har jag match och sen ska jag träffa Theo albin jennifer och sara. Ska bli najs. Men nu ska jag fixa mig och lägga mig. Upp tidigt imorgon -.-

fredag

Hej
ätnligen fredag, var helt slut i skolan idag. På gympan körde vi brännboll och efter det var jag helt död. Haha. Men efter skolan så var jag med Felicia Sara och Lisa. Vi gick till åkermyntan och köpte en varsin glass och sen gick lisa och sara hem till Sara. Jag och Felicia fortsatte till allmäna och låg och snacka på bryggan. Vi var där ett tag och sen åkte vi hem. Snart ska jag träffa henne igen och sen ska vi träffa jossan erika och jennifer också. Vi vet inte riktigt vad som händer ikväll men vi ska hitta på något.

Men nu ska jag måla mina naglar rosa och sen ska jag vänta på att felicia blir klar, ska kolla med jennifer också vad hon gör ;)

puss

klar

Hej, tog min lila paus och började igen blev klar med allt efter 2 timmar. Känns skit skönt att det är klart nu. Gjorde 11 sidor plus innehållsförteckning och källförteckning och allt gjorde jag idag. Är fan skillad, men det tog långt tid -.- Men när jag var klar gick jag ut och träffade klara, hon var med nån som hette william och en till som jag inte minns namnet på. Lite senare kom Daniel också. Satt med dom ett tag och nu kom jag nyss hem. Imorgon är det fredag så jävla härligt. Ska vara med Jennifer jossan erika felicia och louise tror jag. Blir nog nice.
Men nu ska jag tvätta av mig och sätta mig och kolla på en film
god natt

fuck this



sitter fortfarande med mitt arbete -.-
Missade att man skulle skriva om säkra perioder och en annan grej. Så har lite kvar och göra med det kommer ta minst en timme så ska ner och ta en pause, äta lite middag och kolla på tv sen blir det bara att fortsätta. Ska ju vara inne i morgon..

Just nu i detta tillfälle vill jag tillbaka till Thailand, fatta och ligga på stranden och sola och bara ta det lugnt nu
. "drömmer vidare ... "

no arbete

Hejsan
Har skrivit hela dagen på mitt no arbete nästan. Skrev 1 sida och gjorde framsidan på no lektionen, och på est skrev jag 2 sidor och nu skriver jag massa här hemma. Tror jag kommer hinna och bli klar tills imorgon. Har skrivit om kondomen, p-staven, p-piller och avbrutet samlag hitills. Har bara p spruta och steriliseringen för både män och kvinnor sen är jag klar! Kommer kännas så jääävla skönt. Har haft det här i huvudet så länge nu. Kommer bli så jävla skönt att det är klart snart ;)

Men nu ska jag fortsätta. Har 4 sidor plus innehållsförteckning och källförteckning kvar ....

GOD NATT♥

sov gott...


onsdag

Hejsan
Idag så simmande vi ju, gick väll bra men blev grymt trött efteråt. vi drog och käkade lite snabbt på donken och sen åkte vi tillbaka till skolan. Efter det hade vi bara syslöjd och so. Men dom gick snabbt. Jag lisa lisa och johanna åkte upp till vällingby. Där blev det massa knas men är hemma nu :)

Men nu ska jag plugga på no:n har 8 sidor och skriva nu...

yeah

E. Oh, jättebra kyssare
M. Har de vackraste ögonen
E. Oh, jättebra kyssare
L. Alla älskar dig
I. Helt underbar i sängen
E. Oh, jättebra kyssare

T. Omtänksam och bryr sig
H. En gosig nallebjörn
E. Oh, jättebra kyssare
R. Helt galen
E. Oh, jättebra kyssare
S. Lätt att bli kär i
E. Oh, jättebra kyssare


M. Har de vackraste ögonen
O. As sexig
B. Alla vill ha dig
E. Oh, jättebra kyssare
R. Helt galen
G. Skiter i vad andra tycker



A. Gillar att festa
B. Alla vill ha dig
C. Riktigt bra i sängen
D. Gillar att dansa loss
E. Oh, jättebra kyssare
F. Bra personlighet och utseende
G. Skiter i vad andra tycker
H. En gosig nallebjörn
I. Helt underbar i sängen
J. Alla avgudar dig
K. Vild och galen
L. Alla älskar dig
M. Har de vackraste ögonen
N. Du kan behålla hemligheter
O. As sexig
P. Populär bland alla
Q. Mindre snygg
R. Helt galen
S. Lätt att bli kär i
T. Omtänksam och bryr sig
U. Kung på att bara ta det lugnt
V. Alltid lika glad
W. Otur i kärlek
X. Inte alls duktig i skolan
Y. Bästa pojk/flickvännen som finns
Z. Alltid redo
Å. Har en dold talang
Ä. Kan inte behålla hemligheter
Ö. Ruskigt ödmjuk

En rolig grej jag hitta på en blogg, är så sjukt uttråkad. finns inget och se på tv, har pluggat klart för idag och det suger och sitta vid datan. Ska kanske bara packa ihop badkläderna till imorgon och sen lägga mig.
Så får det bli. puss

massa plugg

Hoppade in i duschen och fräscha till mig lite och nu har jag suttit med no:n i 1 timme ungefär. Har gjort en tabell om alla könssjukdomar och nu ska jag skriva 7-10 sidor om preventivmedel. Har bara hunnit med en sida och det är om kondomen. Men känner att jag lugnt kommer hinna till fredag. Om jag bara sätter mig och skriver så tar det inte så långt tid. Har ju ändå hunnit med tabellen och det var väll det jobbigaste. Att skriva lite (mycket) text om preventivmedel går av bara farten ;)
Men nu ska jag fortsätta och sen blir det tv och slapp för mig resten av kvällen.


bored

Utseénde
1. vilken ögonfärg har du: blåa
2. hur lång är du: 156 (pinsamt)
3. vilken hårfärg har du: Har ljusbrun med ljusare slingor :P
4. långt eller kort hår; Ganska långt
5. piercingar i ansiktet: Har ingen.
6. vilken ögonfärg skulle du vilja ha: blåa, fast lite mer ljusare än vad jag har nu
7. hur lång skulle du vilja vara: Skulle vilja vara 167 elr nåt (men jag kan ju bara drömma vidare! )
8. vilken hårfärg skulle du vilja ha: Trivs bra i det jag har
9. vill du ha kort eller långt hår: lååångt
10. skulle du vilja ha piercingar: Har i naveln, men skulle vilja ha i tungan så jävla snyggt


Senaste du


11.
åt: pappas pasta sallad
12. drack: Vatten
13. du fick sms av och vad de stod: Okej messa sen om du drar ut. Från jonte
14. du skrev sms till och vad du skrev: okej :) till jonte
15. sa; hejdå till min bror
16. kramade: Lisa och sara
17. kysste: gurra
19. du spydde: minns inte
20. du skrattade riktigt mycket: åt lisa, hon och jag hade en liten flum dag



vänskap

32.vem är du mest med i skolan?; Jennifer, sara, Lisa och Sofie
34. din närmsta killkompis; Skulle vara jonte och jocke tror jag, har kännt dom sen lågstadiet
35. din närmsta tjej kompis; Jennifer och helena
36. några av dina bästa tjejkompisar: Jennifer helena klara sofie lisa och sara
37. någon kompis som bor långt ifrån dig: Nä inte specielt
38. den du har mest minnen med: Helena
39. bra vänner du inte träffar ofta: kommer inte på någon speciel, träffar mina närmsta oftast
40. har du någon gång varit vän med någon som du inte tycker om nu, vem? yes

Tisdag


Tänkte visa er min piercing, nu är det äntligen helt läkt. Är inte röd eller öm längre. Skit najs ;)


Hejsan
Slutade kvart i 3 idag, har börjat med ett arbete i so:n. Jobbar med Patrik och vi ska skriva om frikyrkor och vi har kväkare. Är inte alls så intressant. Har även börjat med ett arbete i svenskan, där ska vi skriva om en författare. Sen har jag 2 inlämmningar i no till fredag och sen har jag matte prov den här veckan eller nästa. Jag har så sjukt mycket och göra just nu. Måste skriva klart om min prao också, jag är den ända som inte har lämnat in den typ. Jag är så himla skoltrött nu. Allt kommer på slutet, varför kan det inte vara chill nu dom sista veckorna. Har inte kunnat träna på länge heller, har antingen varit sjuk elr så har det varit plugg. Så blev ingen träning idag måste börja med no:n.
Så det ska jag göra nu, hejdå

morgon

Godmorgon,
nu sitter jag här och försöker fördriva tiden. Jag är alltid så himla snabb på morgonen. Ställer klockan 1 timme och 15 min innan jag börjar. Men jag står alltid en halvtimme innan och undrar vad jag ska göra. Iskolan suger det att gå själv på morgonen lixom. Men jag börjar 20 i , ska kanske kolla om jag har missat nåt och sen tar jag 17över bussen..
puss

haha

Gick in på stephanies blogg (hennes mamma är min gudmor) Så hade hon en video på en kille, kollade runt lite och killen är riktigt sjuk. Han har massa sjuka videos, och den här är bara för skön haha

god night



Nu ska jag röra mig mot min mysiga säng (a)
imorgon börjar man 20 i 9 och efter skolan drar jag med sara till vällingby och sen blir det träning. Måste fan gå imorgon, har haft mycket och plugga så har inte gått på skit länge. Men imorgon blir det fotboll.
Men sängen var det, god natt ;) <3

drog



en skit sexig bild på mig och jennifer, i väntat på att sara skulle sola klart.


Att blogga är som en drog fan, kunde inte hålla mig borta längre haha.
Men idag har jag varit hurtig och tränat med jennifer. Vi slutade 12.50 för våran bild var inställd. Jag åkte hem käkade och kollade på lite tv. Sen åkte jag hem till Sara där jennifer också var. Vi åkte till Hässelby gård där Sara skulle sola. Jag och Jennifer kollade bara på haha! Men efter det åkte vi till vällingby, sara köpte en söt bikini och sen drog jag och jennifer till simhallen och körde core i 25 min. Var skit skönt.
Men nu ska jag egentligen plugga men funderar på och dra till gården istället ... ;)


blogg paus




Det är för mycket som händer för mig nu och jag kommer inte skriva så mycket mer. Kanske kommer skriva om jag känner att jag måste skriva av mig.. Men just nu vill jag bara vara för mig själv och tänka.
Får se när jag börjar skriva igen, kanske blir dagar elr veckor ...



dont fall for someone
unless they are willing to catch you

ännu en dag och klara

Hej, kom aldrig hem igår stannade och sov hos sara istället.
Vi träffade 2 killkompisar som vi inte har träffat på länge, men killarna tyckte jag var torr. Men vad kan det bero på ? aja. Dom kom till backlura och tjattade som fan om att vi skulle hem till mig men jag vägrade så vi åkte hem till sara. Där spelade vi guitar hero och sen åkte killarna hem vid 12 och då fixade vi oss och la oss och kollade på dagboken. Har aldrig sett den förut och den var skit gullig.
Snart ska jag träffa helena och sen är det träning senare ikväll. Måste börja på no:n också. Måste skriva 10 sidor om preventivmedel -.-

puss ♥

Lördag


Hejsan. Dagen har sett ut såhär. Jag jennifer och klara drog till gulan för där skulle vi möta sofie en snabbis. Vi skulle träffas 2 men sofie kom vid 3 så vi satt där och vänta i en timme -.- Men Arvin simon och marcus kom så vi fick sällskap en liten stund. Efter det så åkte vi hem till mig. Klara drog och träffade några andra och jennifer åkte "hem" till rissne. Jag har bara varit hemma, käkade nyss och snart kommer sara. Så kvällen kommer spenderas med henne. Vet inte vad som kommer hända men det får vi se. Kommer inte vara på toppen humör idag så tror jag kommer komma hem ganska tidigt.
puss

lördag

Godmorgon.
Jaa som ni ser var jag lite deppig igår, mår fortfarande inte bra. Vaknade vid 6 och kunde inte somna om så har legat i sängen och bara tänkt tills nu. Jennifer sov över här så vi ligger och snackar. Har tur som har henne... Men idag vet jag inte vad som händer, har inte lust till så mycket.
Vad ska ni göra denna lördag?

kaos kväll

Hej. nu är jag hemma från fredagskvällen. Har knappt varit hemma idag. Men vi slutade halv 2. Och så åkte jag och några kompisar till vällingby. Där träffade vi några som började bråka och det slutade med att vi slogs och att det kom en civilare. Fick stå med polisen ett tag och sen åkte jag till gula krogen och käkade med några kompisar. Vi åkte hem till mig och sen åkte vi till allmäna. Där blev det kaos med killen jag gillar skit mkt, jag gjorde ett misstag som jag ångrar av hela mitt hjärta.... Jag vill bara träffa honom och snacka. Men hoppas det blir bra för har aldrig gillat en kille så här mycket... Jag grät i flera timmar och jag mår verkligen inte bra nu. måste snacka med honom imorgon när båda har lugnat ner sig. Jag mår piss..


Har inte mycket mer och skriva. god natt...
<3

Fredag

hej, fredagmorgon och jag är på toppen humör. Ikväll ska jennifer sova hos mig så det kommer nog bli kul. Snart ska jag åka till skolan, kommer åka själv -.- hehe. Men fredagar går alltid så snabbt så snart är det helg..
Har inte mycket mer och säga.
puss

stora/rosa shorts

Nu ska ni få se min coola shorts jag har gjort. Dom är skit mysiga men väldigt stora. Men det är bara skönt :)

vääldigt stora, det kanske ni ser ;)

Och mina söta knappar ! :) LOVE


äcklig kille

När jag loggade in på min msn så var det nån som hade addat mig , jag accpeterade och ser att han har en bild på mig från thailand när jag ligger och solar som visningsbild. Han håller på och skriver till mig och byter bilder hela tiden och jag är med på varenda bild!!!
Det här är riktigt läskigt.... och han är typ engelsk ! :S :O

Balett / träning

Hej, idag började jag 8. Hade no första lektionen och då skulle vi lära oss och sätta på kondomer och se hur hållbara dom va. Haha min lärare tyckte det var skit kul, höll på och dra massa vitsar och kolla på oss som en pedofil. Han är riktigt äcklig. Men efter det så drog vi till stan med spanska gruppen och några 7or. Var riktigt tråkigt -.- Den började 1 och skulle sluta 4 men jag jennifer och några grabbar drog halv 3 istället. Vi åkte till vällingby och där tränade jag och jennifer core och step up. Helena möte vi i vällingby också, hon stannade kvar och kollade på när vi tränade och sen fick jag skjuts hem av hennes fader.

Nu ska jag plugga till engelska provet imorgon, måste plugga skit mkt. Är ett mvg prov så kommer var skit svårt...




plugg.


kolla hur jag såg ut i 7an! haha


Nu sitter jag och pluggar på engelskan. Har skit ont i magen och vill bara gå och lägga mig .. Ska plugga lite till sen blir det sängen är sjukt trött idag. Vet inte varför. Men imorgon börjar man ju 8 och sen blir det iväg till stan med spanska gruppen och kolla på ballet! wooohoo -.-

puss och godnatt

onsdag

Hej, idag så var det 3 personer från högskolan från dalarna hos oss. Dom gjorde massa övningar om självkänsla och självförtroende. Var roligare en vanliga lektioner iallafall. Efter det hade vi lunch, och idag fick vi glass, och det brukar vi aldrig få. Så vi frågade staffan (en lärare på min skola) varför vi fick glass. Han ba det är för att ni fick mögligmat igår... Igår fick vi fisk så käkade ingenting typ men fyfan vad äckligt!

Men efter lunchen hade jag syslöjd och fick ta hem mina sexiga shorts ;) (kommer in en bild på dom sen) och efter det fick vi sluta, våran so var inställd. Skit skönt , så vi slutade typ halv2. Jag åkte hem käkade lite och sen åkte jag till en kompis. Vi kollade på film och nu kom jag nyss hem.

Så rättare sagt har jag haft en skit skön dag!!
Hur har eran dag varit ? :)

funkar nu



Hejsan. Igår kväll så började det ös regna här i backlura och internet och tv slutade fungera -.- Men det var väll lite bra för då hade jag inget annat val än att plugga. Så skrev två papper i no om sex och samlevnad och sen massa engelska. Hann öven duscha och städa mitt rum ;)
Men nu är Jennifer här, nu bor hon hos hennes mammas kille i rissne. Men hon tog en tidigare buss hit, ingen av oss gillar och åka till skolan själv hehe.

Men nu ska jag dra mig  ännu en dag i skolan .... -.-

slitet hår

Jag har sjukt slitet hår just nu, sist jag klippte mig varnade frisören mig att om jag fortsätter platta mitt hår 2 gånger om dagen så kommer mitt hår gå av. Men jag kan inte leva utan min plattång så fick köpa en spray som skyndar. Men ibörjan använde jag det aldrig men nu använder jag den tok för mkt. Börjar få lite ångest över att jag inte tar hand om mitt hår. Så nu ska jag snacka med mamma, måste klippa bort allt slitet. Kommer få jätte kort hår men vill inte att mitt hår ska gå av!
Får låta det växa i sommar ;)

när jag klippte mig sista blev mitt hår jätte kort..
innan jag klippte mig



och efter ...

död



Är inne på glosboken.se just nu och pluggar igenom alla 61 ord -.-
Hatar och plugga.

update ;


såhär går det för mig ......

sjukt trött på skolan


(jätte fin bild på mig i skolan, bjuder på den, haha)

Jag har nog aldrig hatat skolan så mkt som jag gör nu, haha. Idag orkade jag inte vara kvar så åkte hem efter första lektionen efter lunch. Så nu sitter jag här, tog hem lite plugg. Har ju så sjukt mycket prov nu. Och mina betygs sätts ju snart. Vill fan tillbaka till 7an, det var dom bästa tiderna och skolan var inte så jävla hemsk. Menmen, nu börjar man ju snart i 9an. sägs ju att det blir lugnare då. Skönt!
men nu ska jag måla klart naglarna och sen blir det väll lite plugg... blääää!!

trött



Hej, hela kvällen har jag var i åkermyntan med kristina. Vi gjorde typ ingenting , gick och snacka massa. Lite senare drog vi vidare till gården i backlura. Blev så himla kallt på slutet. Men hon tog bussen 26 så jag har varit hemma ett tag nu. Men ska nog lägga mig snart, känner mig skit trött. Imorse vaknade jag att jag log tvärsöver min säng. Har en dubbelsäng (eller egentligen är det en enkel säng men man kan dra ut det och den är typ allt ute) Undra vad jag drömde inatt. hehe. Men nu ska jag börja tvätta av mig lite
godnatt

If I had one wish, you would be my boo

Hejsan, har precis varit med klara men hon drog hem för att äta. Snart ska jag träffa Kristina i åkermyntan. Har ingen aning om vad vi ska göra men nåt hittar vi på.

Just nu så känns mitt liv uppochner. Vissa saker är bra vissa lite sämre, allt med skolan är så jävla jobbigt också. Vill bara att allt bli bra och att sommarlovet börjar . Det skulle vara så skönt.

men nu ska jag gå till bussen, puss

måndag

Nu är man hemma från första skoldagen, hade tydligen spanska prov idag och det gick skit dåligt. Kan verkligen inte spanska -.- menmen har ett stort engelska prov på fredag och sen har jag två no inlämningar. Verkligen skit kul! Är så jävla trött på allt. 

men nu sitter jag och kollar på one tree hill och sen ska jag träffa klara.

nytt och fräscht

Hej, nu har jag tagit hand om mig själv lite, har noppat ögonbryn, duschat, smörjt in lite brun utan sol och målat naglar och tår lila. ;) Det är min nya färg, förut var det rosa elr rött så gällde på mina naglar men lila är så jävla grymt. Tycker det är skit fint. Nagelacket jag använder nu är från depend färg 115. Depend är så sjukt billigt, har minst 5 olika färger hemma i depend.

Men nu ska jag måla över nail polisch elr vad man kallar det (haha) och sen ska jag sova.
så god natt sötnosar

söndag

Hejsan, blir ingen träning för mig idag. Ska hoppa in i duschen och sen blir det väll plugg om inget annat roligt dyker upp. Men Sofie drog nyss hem, jag har ätit precis. Idag har vi typ inte gjort nånting, har cyklat runt på mammas gamla cykel, tagit minst 10 promenader och åkt till hässelby strand. Vi har typ inte haft något och göra idag men det var kul och bara umgås ändå ;)

Men nu ska jag gå och duscha. puss

nya kläder

Hej, nu är jag hemma, åkte upp till vällingby och köpte två tröjor på hm. Är jätte nöjd med båda ;)
Men nu vet jag inte vad vi ska göra, åker kanske till stora mossen och kollar på en match. Det är några killar som vi träffade på cupen i gränna. Men tror vi stannar hemma , får se.


 
Här är båda tröjorna, den blåvit randiga kostade 198 och den lila 79 ;)


..


söndag



Godmorgon, då var det sista dagen på helgen. Jag har tröttnat på skolan så sjukt mycket, så längtar inte alls till skolan imorgon. Har ett stort prov i engelska på torsdag (bl'ää) Det är typ skit viktigt men jag har inte pluggat något än så kanske är dags och börja. Men idag vet jag inte vad som händer, skulle träffat en kompis men blir nog inte av. Så om ni vill umgås med mig idag hör av er. mohaha! :)
pöss

♥♥

dont fall for someone unless they are willing to catch you ♥

Men det säger jag godnatt, har inge lust och skriva just nu

bored.


Mitt nya linne som jag sa att jag skulle visa för ett tag sen ;)

Hejsan, nu sitter jag hemma och har skit tråkigt. Har suttit och fixat mig i år men vet inte till vad haha. Hade lite tråkigt, men jag vill hitta på nåt ikväll men det verkar lite dött. Får se vad jag gör, snart är det mat och då rör jag väll mig utåt.
Men skulle bara visa att jag lever,
pöss

ica



Hejsan
Jag var uppe kl 6 idag, minns inte senaste gången jag var uppe så tidigt..
Men vid halv 7 åkte vi till Ica vid odenplan. Där fick laget räkna varorna i hela butiken. Det var riktigt jobbigt -.- Efter ett tag kom man ju till frysdisken och det var ännu jobbigare. Händerna blev iskalla och man frös som fan. Men vi blev klara ganska snabbt så vid halv 12 elr något fick vi gå. Jag linda och helena åkte till hötorget för Linda skulle köpa ett par coola solglasögon på mango, hon hittade också en söt jacka på hm. Jag köpte 2 trosor på rea där med ;)

Men nu ska jag dra ut ,<3

bion

Nu är man hemma, bion var jätte bra! Var jätte mycket små barn där idag, var ju bio premiär på hanna montana. Vi träffade Emelie och hennes kompis, hehe först trodde jag att hon också skulle se 17 again , men nä hon skulle se hanna montana. Ioförsig så chockade det inte mig, det är ju Emelie Krause vi snackar om ;)

Men tillbaka till filmen vi såg, jag tyckte den var bra och rolig. En typisk tjej film. Och man tackar ju inte nej på att se Zac efron. Bästa ögongodiset! :D


 




17 again


Hejsan
Nu har jag och helena solat hela morgonen, drog till affären och köpte en varsin glass också :) vi har planerat kvällen med bio. Vi ska se 17 again i vällingby, den börjar kl 6. Vi ska börja fixa oss lite smått och sen ta en promenad i det sköna vädret. Det är ju skit härligt, våren är här förfan! :)

Men nu ska jag fixa mig och helena ska till sig och fixa sig.
puss

kvällen igår

Hejsan
Igår så började det hemma hos mig, alla kom väll runt 6 nångång. Vi satte in pomefriten och började grilla vårat kött. När vi hade tjockat oss ett tag så drog vi vidare till Riddersvik och kollade brasan, där träffade vi maja kristina och alla deras kompisar. Dom följde med oss till en liten klippa men dom drog ganska snabbt, jag vet inte varför men ;) haha Men vi satt kvar ett tag och sen gick vi med.VI drog oss hem till Erika där vi var hela kvällen. När jag är där så tappar jag min navelpiercings kula. Den som ska sitta så dom sitter kvar lixom. Så alla gick ju runt på knä och letade men vi hittade den inte, så vi var ju tuvugna och dra till bussen för klockan var 10 i 12. När  vi sätter oss vid busshållplasten ringer jag min mamma och hon säger att vi får tejpa fast den över natten (?) :S Men vi lägger på och sen ser jag att kulan sitter innanför min svarta leggins! haha

Men min mamma mötte mig helena och jennifer vid bussen och så gick vi hem, på vägen såg vi en polisbil och där satt en tjej och mamma berättade att hon hade träffat dom tidigare och då hade dom ba åh hej du är ju emelies mamma. Jag har aldrig sett dom förut , inte helena och jennifer heller. Haha skumt...









Lite bilder från middagen innan vi drog ut.
pösss

RSS 2.0