pimp

godmorgon, vaknade runt 11 idag. Sitter just nu och väntar på jennifer.

Men jag har fixat min navelpiercing lite, förut köpte jag en ny som det var ett hängsmycke på. Men hängsmycket ramla av när jag fick en boll i magen på en match. Så nu fick jag en ide, jag tog ett örhänge som jag aldrig har använt och satte på det på min piercing. Blev skit bra tycker jag, vad tycker ni? ;)


(den del jag har ringat in satte jag på piercingen)

Resultat


länge sedan

ojojoj, här har man inte skrivit på länge. Men helt ärligt så har jag inte pallat sen har jag varit borta i 5 dagar i piteå på cup. Var hur härligt som helst, fast resan dit är inte lika härlig. 11 timmar med tåg och 1 timme med buss -.- Men cupen gick sisådär, gjorde 2 mål ;) haha lite lycklig är man ( missar alltid mina chanser hahaaha)
Kom hem idag iallafall, jag och helena tog moppen till vällingby och sen åkte vi hem och lämna moppen och åkte till ekerö och träffade danne, skulle träffat viktor men han dissar som alltid -.- Nu på kvällen kvällsbadade vi med några killkompisar. Kommer göra det imorgon med samma personer och jennifer också.

måndag

hejsan, nu är jag hemma. Kom egentligen hem igår. Men det första jag gjorde var att hoppa in i en dusch och träffa helena och några killkompisar till henne. Jag har i allafall haft en jätte mysig midsommar. Pappa och min farbror bestämde att det skulle bli en tradition att fira midsommar där. Så kommer vara där nu varje år typ. Men det gör inget för mig , det är faktikst skit mysigt där. Min farbrors tjej hade sin dotter med som är 26 och hon har en skit söt son som typ älska mig, så jävla söt. Han hette alvin, han var bara 2 år. Han var helt galen haha.
Men nu sitter jag här med Helena, hon sov över här. Nu ska vi ut i shooolen! :)
puss

midsommar


Hellu
, Igår så åkte jag och helena till riddersvik med massa vänner, var där till 11 ungefär sen tog vi bussen hem. Vi gjorde lite mat med min bror och andre och sen satte vi oss vid tvn. Helena och andre var vakna till typ 7, jag och adde la oss runt 5. hehe helena är galen. Men vi vakna vid 2 och har inte gjort ett piss. Både hon och jag ska iväg på midsommar så vi håller på och packar nu ( hon hemma hos henne då ra ) Jag har snart packat klart sen bär det av till arboga hos min farbrors land. Var där förra året och då regnade det, så får hoppas på liiiite sol iallafall! :D

night



Hehe på bilden är min bror, kom hem och hitta honom i mitt rum. Han hade tagit mina solbrillor och använt min borste föratt göra bakslick. Han skulle träffa några tjej kompisar och driva lite ( så han går absolut inte så annars )
Men ikväll drog jag helena och jennifer till riddersvik med några killkompisar. Var riktigt tråkigt där så vi åkte hem, gjorde en tjej sällskap vid busshållplatsen sen kom martin och då fick jag köra hans moppe lite. Hehe, har ju inte fått min än, och han lärde mig lite. Får panik såfort en bil är bakom haha!


SOL

yeeeaah! Det är sol ute, jag och helena ska dra till allmäna badet och sola lite. Kanske lite sent men vi skiter i det. Jennifer och sara drog i morse, men ska träffa jennifer senare. Jag och Helena gick och köpte en varsin glass förut. Största sommarkänslan. fan vad jag älskar värmen! :D

hej

nu är jag hemma, sara och jennifer sover här inatt och ikväll har vi bara varit hemma hos richard med massa killkompisar, drog därifrån för kanske 1 timme sen. Nu ligger vi bara i sängen och segar.
Ska sova snart god natt ♥

15juni

Nu är jag hemma igen, har egentligen inte gjort ett piss. Men åkte till vällingby fixade lite grejer, träffade Helena och Amanda vid riddersvik och sen åkte jag hem. Åt lite (för det gjorde jag aldrig i morse så var grymt hungrig) och chillade lite. Sen åkte jag tillbaka till helena igen, hehe. Vi var en stund i vällingby och sen åkte jag hem. Träffade några killkompisar som jag var med en stund. Nu håller pappa på med maten och jag måste hinna ut med min hund först -.- Så ska slita mig från datan och gå ut med chorren!

Senare ikväll ska jag träffa jennifer, får se vad kvällen leder oss. puss

måndag



Hej, vaknade runt 9. Pappa och mamma var inte så tysta när dom skulle iväg. Kunde inte somna om så gick upp och börja fixa mig lite. Nu sitter jag och bara tar det lugnt, runt 1 ska jag åka till vällingby med jennifer och sara. Hoppas solen tittar fram idag, är så trött på allt regn -.-

Men nu ska jag äta frukost, magen kallar! <3

pain

Jag har så sjukt ont i kroppen, har ont i axlarna som fan också. Har sovit på en hård tältsäng i 2 nätter nu, inte skönt. Min bror var ju på samma cup (bodde på samma skola också ;) ) och han sov också på en tältsäng och han klagade som fan. Så när vi ska till piteå så får fan tältsängen stanna hemma och en luftmadrass ska med !
Men imorgon vad händer då ? Regn kommer det vara -.- kommer träffa jennifer iallafall, vi ska nog upp till vällingby. Tror sara skulle med också. Blir kul, har inte träffat sara sen i tisdags och jennifer sen i torsdags. Mina älsklingar (a) hihi

vafan?!



Gick in och kolla på vädret, vad är det här ? Vi vill ha sol, det är fucking sommarlov!
Åh blir så sur, när det regnar sitter man ju typ bara hemma , man bli extra trött och allt är bara allmänt trist.
Jag vill ha sol nuuuuu!

vaken

Vid 3 la jag mig i sängen, var inte meningen och somna med det gjorde jag. Vaknade nu och trodde kl var 5 på måndagen (alltså imorgon) Hehe. Men nu ska jag ner och äta. Har inte ätit sen halv 9 borta på cupen.


REGN



Jag vill ha sol.

roslagscupen



hejsan. Nu är jag hemma från cupen. Cupen var väll rolig men fyfan vad äckliga planerna var. Det hade regnat så mycket så dom var helt leriga. Men vi vann 1 match av 4, hehe vi kunde spela så mkt bättre. Alla var väll bara lite sega. Men idag så skulle vi egentligen ha 4 matcher till, men det hade regnat så mycket under natten så alla lag fick åka hem. Men det var bara skönt, för att sätta på sig blöta strumpor och skor som inte hade torkar från igår, gå ut och spela i spöregn och lera , gå tillbaka vänta 5 timmar och spela igen, uusch nej. Det var skönt att åka hem. Vi kom 4a iallafall ;)

Nu ska jag packa upp lite och sen lägga mig vid tvn eller nåt, är sjuuukt trött.

länge sen

hejsan.
Har inte skrivit sen måndags (?) typ. Men jag har knappt varit hemma, har umgåts med mina vänner. Men ska berätta lite kort om dagarna
Tisdag; i tisdags så hade jag skolavslutning, drog till lisa innan och sen gick vi till skolan. Var nånting på skolgården sen fick vi våra betyg och glass. Efter det gick vi tjejer hem till lisa, där vi käkade middag lite senare. På kvällen gick vi ut och träffa massa folk från våran skola. Satt vi allmäna ett tag och sen drog vi vidare till riddersvik. Jag åkte hem runt 12.
Onsdag; På onsdagen gick jag upp halv 8! (konstig nog) För att träffa viktor, möte honom vi bromma plan vid 9 och så åkte vi hem till honom. Vi tog det bara lugnt och kolla på tv. Båda var ganska döda, vi gick ju upp runt 8 båda två. Vid 2 åkte jag hem och drog på moppekurs. Var riktigt segt, jag var skit trött och där fick jag sitta i 2 och en halv timme. Efter träffade jag lisa och vi åkte till ängby och träffade en gammal kompis.
Torsdag;  Idag sov jag typ till 1, var så jävla trött igår så behövde sova ut lite. Vid 4 åkte jag till moppekursen och hade prov. Klarade provet också så nu får jag en moppe nästa vecka ;) Efter moppe kursen drog jag jennifer och några killkompisar till riddersvik, efter ett tag kom skit många och vi satt bara där hela kvällen typ. Jag och jennifer tog sällskap hem med min bror som hade varit vid skolan med några kompisar, vi satte oss i köket och käka mackor och flumma. Nu sitter jag och jennifer på mitt rum och ska sova snart.
Imorgon ska jag på körning med moppekursen sen drar jag på cup hela helgen.

Blev ett väldigt långt inlägg här ser jag haha, undra hur många som orka läsa det.


Så här såg jag ut på skolavslutningen

sommarlov

Sommarlov imorgon! Har inte riktigt fattat det än, men fyfan vad skönt det kommer bli. Ska iväg på 2 cuper i sommar, en nu på fredag och en om 3 veckor ungefär. Kommer inte åka utomlands eller nåt med familjen. Men kommer ha det skönt här hemma med alla tjejer :)
Men imorgon så ska vi vara i skolan 10 i 10, och kl 11 är det nån grej på skolgården. Efter det ska alla tjejer till lisa, eller vi ska äta middag där senare iallafall. Sen snackar vi om att bara dra ut och träffa alla. Kommer bli skit bra, bättre än förra året iallafall. Den skolavslutningen är inget bra minne.

sommaren 09 , here i come ! :D



SKIT SNYGG BILD PÅ MIG OCH HELENA. MOHAHAAH

lösnaglar

hejsan, tog en dusch nyss och har nu satt på mina lösnaglar.
La på lite glitter också, lite annorlunda så där. Vad tycker ni? blev det snyggt ? :)

före (Jag vet min hand ser lite creapy ut ! :O)



Efter :


Och efter lite nagelack och slippning ;)


Jag vet att dom 2 första bilderna är skit dåliga, kom på att man kunde stå under ljuset på sista bilden, mohah! ;)


skön dag

Hej, idag började jag 9. Vi städade våra skåp och sen fick vi gå. Jag sara jennifer lisa maja  louise och felicia åkte till vällingby och fixa lite grejer sen åkte vi till hässelby gård där sara solade. Efter det hade vi verkligen ingenting att göra så vi åkte hem till maja och badade jacuzzi (stavning ? )i nån timme, var skit härligt iallafall ;) Första gången jag var hos maja, hon har ett jätte fint hus :)

Men nu ska jag se på greys antomy . puss

scary

Igår så satt jag och jennifer på tunnelbanan , det var ju sverige och danmark så alla hade sverige tröjor och många var berusade. Efter ett tag så sätter sig en kille och en tjej brevid jennifer på samma sätte. Tjejen sitter jätte nära Jennifer och hon blir lite irreterad. Nån station efter så går killen av som satt brevid mig så killen som delade sätte med tjejen satte sig brevid mig. Och då kommer en till kille, tjejen säger åt han att sätta sig brevid henne ( på samma sätte igen ) Men istället går han på killen brevid mig och börjar slå honom. Dom hamnar nästan på mig och jennifer, tillslut så drar han ner tjejen på marken och ölen hon hade i handen hamna över mig och jennifer. Vi blir skit rädda och försöker gå därifrån ( killarna hamna ju på oss och det var inte kul) Tillslut får några dom och sluta och dom står vi en varsin dörr. Killen som började går av, men går på vid andra dörren där dom stog och börjar slå dom igen, än en gång så hamnar dom vi oss. Men då tog jag tag i jennifer och vi gick längre bak.

Vi var helt skakiga efter, vad tänkte dom med egentligen ? Två 15 åringa tjejer sitter brevid och vi får öl på oss och killarna ramlar typ på oss. Jag och jennifer har typ aldrig varit så rädda.
Och jag brukar inte ha så lätt för att bli rädd, så när jennifer såg att jag blev rädd blev hon ännu räddare, hehe sötis då ! <3


fotboll igen

godmorgon, nu ska jag snart på match ( med bp1 mitt gamla lag) Kommer bli fett kul och träffa alla igen. Men båda i går och idag fick jag gå upp så tidigt. Så har inte nån sovmorgon haha. Men nu ska jag byta om bortsa tänderna och sen ska jag gå ner till knallen där bengan hämtar mig ;)
Önska mig lycka till .puss


en dag i vällingby

Nu sitter jag här hemma med Jennifer. Vi var uppe i vällingby med min lillebror och helena. Jag köpte min klänning och lösnaglar och sen gick vi och letade efter kläder till adde. Vi hittade en skit snygg skjorta till honom, han kommer bli en av dom sötaste killarna på skolavslutningen. Så 95 tjejerna akta er! haha

Men nu ska snart sara och lisa komma, vi har absolut inga planer för kvällen. Får se vart den leder oss. puss


förlust



Nu är jag hemma från matchen, vi mötte hammarby och fölorade med 2-1. Första halvlek var hemsk, vi spelade verkligen skit dåligt. Men i andra tog vi igen lite. Lite surt att vi inte satte en till för vi hade så många chanser på slutet.
Men nu är jennifer påväg hit iallafall, ska hoppa in i duschen sen åker jag till vällingby och köper min klänning.
puss

lördag morgon

Godmorgon, nu är klockan halv 9 och om om en halvtimme kommer helena och hennes pappa. Vi ska åka in till stan nånstans och spela match. Jag är helt död och min hals tar död på mig -.- Så får se hur mkt jag tänker spela.
Men igår så drog jennifer ganska tidigt, vi var med sebbe och några och sen drog vi till matilda där ganska många var. Vi tog det bara lugnt sen gick vi. Så det var en chillkväll.
Men nu ska jag ner och äta något och sen tagga till ;D

otur ?

Hejsan
Idag var det skit chill i skolan, vi kom vid 10. La oss skönt och kollade på white chicks till 12. Jag Sofie och Jennifer åkte till vällingby där vi skulle möta min bror och min mamma. Mamma och min bror gick till polisen och banken och fixa massa och vi tjejer gick runt och leta kläder. Hittade tillslut en klänning, men när vi skulle betala så funkade inte deras kort grej. Så vi fick lämna undan den så imorgon får jag åka iväg och köpa den. Ska köpa lösnaglar och hitta något till min lillebror också ;)
Men just nu ligger jennifer och sofie på min golv, hehe dom har nåt ont i fötterna, vi var verkligen i varje affär!

Men nu ska jag gå . puss

har tråkigt



Har jag..? :


1. Kysst någon ? - Ja.
2. blivit kysst ? - Ja
3. Blivit kramad ? - Såklart!
4. Sjungit ? - Jaa alltid :D
5. känt dig fånig ? - Ja!
6. saknat någon ? - det gör väll alla
7. Ljugit ? - Ja det är klart..
8. Rökt? - ja det har jag
9. Testat droger? - Aldrig!
10. Åkt fast av polisen? - Haha ja tyvärr .. :P

Om mig.. :

1. Jag har aldrig: pass :P
2. Jag vill testa: sol dusch!
3. Jag gillar: mina äkta vänner
4. Jag ogillar: falska människor som pratar skit bakom ens rygg
5. Jag hatar: killar sometimes
6: Jag är trött på: skolan, ge mig sommarlov nuuuu!
7: Jag vill ha: Massa sommar kläder
8. Jag behöver: en omtänksam kille
9. Jag behöver inte: killar som better sig som idioter


Kärlek:

1. Killar eller tjejer?: Killar !
2. Är du kär?: - nope
3. Singel/ upptagen?: Singel!
4. Saknar du honom/henne?: Lite kanske hihi (a)
5. Vem kysste du sist?: - haha J
6. Vem kramade du sist?: Jennifer älskling
7. Längsta förhållande: haha oj, inte länge
8. Första kyss?: hmmm ? första hångel var jocke :D

mysdag imorgon

Hejsan
Imorgon har vi mentorsdag i skolan, vi skulle egentligen dra till kaanan badet som vi gjorde förra året. Men i år regnar det så vi bestämde oss för att alla ska ta med sig godis och sånt och så ska vi sitta och kolla på film i klassrummet. Vi kommer börja 10 och sluta 1, fatta vad skönt. Jag tycker det ska bli myspys iallafall.
Jag var nyss på knallen och köpte godis kakor och läsk, imorgon ska jag svulla. Efter skolan kommer jag åka upp till vällingby och leta avslutningsklänning med mamma, (hoppas hoppas jag hittar något) Ska till polisen också och anmäla rån. Min bror blev rånad för nån vecka sen vid min skola! :O
Egentligen är det fan läskigt, det borde inte vara så här. Men min bror mår bra iallafall, men han måste få en ny telefon. Mamma och pappa ringer mig hela tiden och undrar vart han är!

Im sick of this life

.

lonely

Nu har jennifer åkt hem, har precis ätit middag faktiskt (brukar inte äta såhär tidigt i vanliga fall).
Men just nu tänker jag på vad fan man ska ha på sig på skolavslutningen, jag behöver skor, klänning och nåt snygt hårband har jag tänkt mig. Men tror inte jag kommer få allt. Klänning kommer jag få, skor komma mamma bara säga att jag har hemma :P Men får fjäska lite, man vill ju ändå vara lite fin på skolavslutningen. visst?


juni

Hejsan
idag hade vi den där matte grejen och det sög! Men vi fick sluta 1 och då åkte jag och jennifer hit. Vi åt lite pannkakor från igår och sen har vi bara legat och slappat framför tvn. Finns inte så mycket och göra i det här vädret. Men nu sitter vi och äter stenhård kokosboll smet som jag glömde i frysen igår -.- menmen
hörs sen puss

Gotta be somebody- Nickelback



Hejsan.
Drog ut och träffa klara och hon var med några till, satt på min gamla skola (som ligger precis vid mig nästan) och prata lite. Runt 9 drog jag hem , är fett trött. Vet inte vad det beror på, kanske föratt jag har suttit hemma hela dagen och inte gjort ett piss. Blir nog sängen tidigt idag ;) Imorgon börjar jag 20 i 9 och vi har nån matte tävling. Förstår inte riktigt vad vi ska göra men vi är iallafall indelade i olika lag och den som vinner får nåt pris.




peace

Jag har jätte tråkigt, nu har ju solen börjat titta fram så skulle vilja dra ut. Egentligen var dagens planer att träffa Viktor idag men han fick feber, "/ lite trist.. Men ska ringa någon tror jag, orkar inte sitta här och ruttna. Har suttit här nu sen jag kom hem. No life. Skulle vilja träffa Jennifer, var ett tag sen jag umgicks med henne på en vardag. Hon har  flyttat ifrån backlura nu, så varje morgon får jag åka själv till skolan och vi kan inte träffas på kvällarna längre... Menmen, på lördag ska hon sova här, så det blir kul :)

Men nu ska jag ner och äta pannkakor, pappas pannkakor blir alltid bäst!! :D


12 saker du inte vet om

1) Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin.

2) Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, till exempel genom att ta i dörrhandtag.

3) En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår.

4) Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.

5) Under ett år skakar du hand med 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

6) Under ett år skakar du hand med 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

7) De flesta män tvättar överhuvudtaget inte händerna efter att de varit på toaletten. Tänk på det nästa gång du är på krogen och äter jordnötter från skålen på bardisken.

8) Under en genomsnittlig bröllopsmottagning har du en hundradels chans att bli smittad med munherpes från en av gästerna.

9) Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser.

10) Tandläkare har rekommenderat att tandborstar bör hållas på ett avstånd av minst 2 meter ifrån toalettstolen för att undvika att luftburna partiklar härrörande från spolningen fastnar på dem.

11) Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten.

12) Att bita på naglarna är som att slicka rent toalettstolen.


tidsfördriv

DU VILL

( ) Bli känd
( ) Vara blond
(x) Inte vara ensam
(x) Festa
( ) Vika ut dig i någon tidning
( ) Operera brösten eller läpparna
( ) Vara singel
(x) Vara med i tv
(x) Flytta hemifrån
( ) Bli modell

Summa: 4

DU HAR

( ) Blont hår
( ) Haft camsex
( ) Minst 4 olika parfymer
(x) Ramlat av en stol när den stått stilla
(x) Använt urringade linnen
(x) Spytt offentligt
(x) Ramlat i en trappa
( ) Blivit hysterisk när du tappat en nagel eller ögonfrans
( ) Kollat i någon killes porrtidning
( ) Gått runt med en t-shirt som det står "SLITZ" på
( ) Haft sex med flera samtidigt
(x) Gått med kortkort kjol eller shorts
( ) Strippat
(x) Använt ord som du själv inte kan förklara
(x) Hånglat med mer än 3 pers på en kväll
(x) Haft rosa nagellack
(x) Fått IG på ett prov
(x) Skrattat tills någon har blivit irriterad
( ) Överdrivet mkt läppglans ibland
(x) Blivit utskälld av en lärare
(x) Stringtrosor
(x) Piercing i naveln
( ) Piercing i ansiktet
(x) Bedömt någon efter utseendet
(x) Kallat någon annan för ex. fjortis, bitch, slyna osv..
( ) Varit med barn
( ) Gråtit för att få uppmärksamhet
( ) Tappat bort väldigt mycket saker
( ) Sängkläder i siden
( ) Kollat på porrfilm
(x) Bitchslapat nån
( ) Mycket mascara
(x) Skolkat
( ) Varit otrogen
(x)Brun-utan-sol
(x) Solat topless

Summa: 19

DU TYCKER OM ATT/BRUKAR

(x) Titta på folk
( ) Dansa vilt
( ) Vakna upp brevid en främmande kille
(x) Kramas
(x) Sola
(x) Gå i mysbyxor
(x) Sminka dig
( ) Ta skumbad
(/) Dricka alkohol
( ) Fixa med andras hår
( ) Sminka andra
(x) Shoppa
(x) Titta på snyftfilmer
( ) Bära färgen rosa
(x) Bära smycken
(x) Ha brunkräm eller foundation
( ) Ha läppstift
(x) Knäppa "egokort"
( ) Säga "Blonda" saker
( ) Ha Lösnaglar
(x) Umgås med killar
(x) Vara olydig
(x) Få/ge massage
(x) Vara GALEN
(x) Skratta
(x) Sjunga med i låttexter
(x) Få/ge komplimanger
(x) Retas
( ) Slåss
(x) Tjafsa
(x) Skoja
( ) Göra manikyr/ pedikyr
(X) Göra som du vill
(x) Ha leggings
(x) Sitta vid datorn
(x) Ligga på beachen och glassa

Summa: 24,5

DU GILLAR

(x) Killar
( ) Skvallerblaskor
( ) Porrfilmer
( ) Att ragga
(x) Att träffa nytt folk
(x) Göra "spa" behandlingar
(x) Mys
(x) Helger
(x) Att kolla på tv-serier

summa: 6

mitt blev 53,5, alltså inte så fjortis ! ;) stämmer precis , mohaha !

bild


Nu har maja hjälpt mig att få tillbaka bilden på sidan av. Malin hjälpte mig och ta bort den för ett tag sen, men det kändes så tomt så nu fick maja hjälpa mig.
Tack så mycket! :D



Verkar inte och gå in på länken men majas blogg är : www.kusinmajas.blogg.se ;)

onsdag

Hejsan, kom hem för en timme sen eller nåt. Har haft 1 riktigt lektion i dag, resten av lektionerna har v antingen fått håltimme eller så har vi kollat på film. Det är så skönt att man är klar med alla arbeten och shit nu. Nu är det inge mer plugg, bara chill dagar och sen skolasvlutning. Kan inte riktigt fatta att hela 8an redan är över, har gått sjukt snabbt.

Men nu ska jag tadet lugnt och kanske äta något är fett hungrig. Vi hörs senare puuuuuss


yeah

Nu har jag fått 2 roliga besked. Nästa vecka ska jag på moppe kurs ons tors och fredag och sen  berättade sara nyss att vi kom in i augusti lägret i konfirmationen. Jag jennifer och sara ska dit men vi sökte först in i juni men sen så skulle sara åka till turkiet å så nu har vi försökt byta grupp hur länge som helst och nu kom vi in där. Perfekt ;)

Jennifer sara och jag.

skolavslutning

Jag har skolavslutning på tisdag (9 juni) och jag hoppas verkligen att det kommer bli bra väder, förra året så spöregna det på min skolavslutning.. inte kul. men mitt problem nu är att jag har inget och ha på mig. Mamma och jag ska upp kolla lite på fredag. Har kollat runt lite, och det här skulle vara min dröm outfit .. Men jag kan ju bara drömma vidare haha



 Tänk er bruna ben, fylligt och lockigt hår och en naturlig sminkning. mmmmmmhm me like!



eller den här, fortfarande bruna ben, nåt coolt armband till och rakt långt hår och en lite sotig sminkning.

Vilken är eran favorit ? ;)
<3

hemma från skolan



Just nu så knarkar jag den här låten. Tycker den är jätte bra.
Men imorse gick jag upp vid 8 och hade världens huvudvärk. Så mamma och pappa tyckte jag skulle vara hemma. Så jag somna om och vaknade vid 10 igen. Tänkte gå ner och äta något. Tyvärr kan jag ju inte ligga i solen och sola idag, -.- fan först hela helgen med toppen väder och så kommer det regn. blää det gillar man inte!

Men frukost var det. puss

måndag



Idag har jag varit i stan med Isolde, hon letade efter en avslutningsklänning. Hon har turen och sluta på torsdag -.- Men hon hittade en i fridhemsplan och sen åkte vi till farsta strand och kolla i gallerian där, käkade på burger king och sen åkte vi mot hässelby. Vi gick av i blackeberg och träffade Viktor och 2 av hans kompisar. Stog och snacka i kanske 5 min och sen drog vi vidare. Kom hem och städa rummet och nu sitter jag här. Snart ska helena skicka alla bilder från helgen också. Great! :D

RSS 2.0