mina små problem

nu när jag fick min jacka så kommer jag inte få min månadspeng på 2 månader. för jag måste betalla lite för den också..

så nu har jag massor jag vill ha ( b a ra  f ö r a t t  j a g  i n t e  h a r  n å g r a  p e n g a r)
så det första jag vill ha är
-parfym
-jeans
-skor ( en grej jag måste ha, mina är total använda)
-mössa&halsduk (oliver har ju slarvat bort min mössa -.- )
-halsband
-smink
-lösnaglar
-mobil (?) kmr jag aldrig få, men min är fett sliten
-tröjor
-thigts
-smycken
-underkläder

 ja där har ni min lista, inget av det kommer jag få på några månader....
här kmr bilder på lite grejer jag hittade som jag vill ha :) ( en jävla massa )



vad tkr ni , något ni skulle vilja ha? ;)


hooome

hej :)
nu har jag kommit hem, idag på orienteringen gick det väll bra, fick 11 kontroller på 1 timme och 20 min. vi missade 5an men vi tappade bort oss helt asså ;P haha sen började det spöregna så vi drog oss tillbaka. jag och lisa åkte hem till henne efter och bakade lite. efter ett tag kom lisas pojkvän rasmus och sen lite senare gick jag hem, så dom kunde få en liten tid själva haha ! ;D

men nu ska jag äta pannkakor, puss

damp internet

igår när jag kom hem så satte jag mig vid datan och tänkte skriva lite om simningen. internet funkade i 1 min sen la det av, jag och mamma försökte fixa det men det gick inte så bra. så jag gav upp och kollade på on three hill istället...
men iallafall igår så var vi ju och simmade, jag var nog den som var mäst seriös. jag simmade kanske 15-20 längder till skillnad från sara och lisa som bara lekte, hahaha ;D
fast 15-20 längder är inte så mycket, men jag är fätt stolt hihih. efter att vi simmade gick vi och duscha och sen satt vi i bastu och ång bastu.

idag har vi orientering i lövsta. jag måste cykla till skolan -.-
men det en sak som är dåligt är att 20 i 9 kommer vi ha mentorstid i 20 min, sen halv 12 ska vi ha orientering så emellan orienteringen och mentorstiden får vi göra vad vi vill, så varför kunde vi inte bara hoppa mentorstiden också så kunde vi fått sov morgon till halv 12, ingen som håller med mig ?
haha men nu blev det mkt här.
ciaao ! :D <3

sim dax :D

shuee :)
nu ska jag lisa sara och jennifer åka till vällingby och simma lite, vi har gört att det är bra träning ;)
jennifer och sara är där nu , så jag och lisa kommer ta bussen 16 över,
men jag skriver mer när jag kommer hem , puss
bjuder på en bild jag har fixat, hihi
lite ego kanske  ^ thaha

aa

hej,
igår drog vi till nån kille i källvesta, vid 12 var vi hemma, jag och jennifer gjorde inte så mkt kollade på tv och så och vi halv 5 gick vi och la oss, hahaha jag var skit trött. men kl 9 var vi tvugna och gå upp för jag hade match. vi mötte stocksund men vi förlorade.... vårat lag börjar fan bli dåligt, 3 st har slutat och våran tränare har slutat så nu har vi en kille som heter micke i bland och sen bengt och janne.

men nu ska jag duuuuscha, och se ta lite brun utan sol hihih :) <3

hemma

hej
sitter hemma nu, hann inte skriva igår för att jag inte var hemma så mycket. efter skolan drog jag jennifer och sara hem till mig, vi tog det lite lungt kollade på tv och sen drog vi till hässelby strand med lisa och sofie också . träffade lite boys och sen drog vi hem vid 12 :)

idag vid halv 1 drog jag till vällingby med helena och jennifer, Helena kom hem från turkiet imorse. hon var där i en vecka så hon var inte jätte brun. men hon hade faktiskt fått mer brun färg än av jag trodde ;) hihi
i vällingby köpte jennifer en skinjacka och sen drog vi hem. helena åkte på match och sara kom hem till mig. nu är båda hemma och äter och själv ska jag också äta snart.
så vi ses puss <3

godmorgon

nu blev jag precis klar, börjar halv 9 idag.
idag har jag på mig jeans från miss sixty, ett vitt linne från hm och en svart tröja över som jag har lånat av jennife, sen har jag en svart vit sjal också ;)
idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra men ska väll vara med jennifer emelie och lisa. men nu kommer jennifer och vi ska åka till skolan.
pusshej


torsdag





hejsan :)
idag har jag bara varit seg och trött.
efter skolan följde jag med sara erika jossan och jennifer till vällingby, dom har tränar kort på vällingby så dom får träna lite vad dom vill där. så idag tränade dom boxning, alla var så söta när dom stog där. efter ett tag kom lisa också och gjorde mig sällskap där :) efter deras träning åkte vi hem och jag och lisa åkte till backlura och träffade jocke och jonte.

det är så skönt snart helg, vill hitta på nåt riktigt kul :) hihi på lördag ska jennifer sova hos mig iallafall. riktigt myssigt hehe, men nu ska jag fortsätta och kolla på filip och fredrik.

anonym

fick en komentar av en anonym , "fjällis är uteeee och specielt fjortis" nåt sånt. det är ingen fjortis jacka , det beror på vem som har den , och jag skiter faktiskt i om den är ute elr inte, den är skit skön och jag fick den billigt. den är snygg och varm. och det värsta är att du är anonym och att du inte vågar stå för vad du säger. du kan ha dina åsikter men jag bryr mig inte. jag kommer ha den ändå!

jaja bra start på inlägget här. men blir så trött på sånna komentarer, sköt ditt i stället.
men idag efter skolan drog jag hem, snackade lite med oliver och sen kollade jag på 3 avsnitt av one tree hill. sen åkte jag på träning, tränade med 95orna idag, och tränarna berättade att vi kommer börja träna på fredagar!!!! asså hallå ? vi har ett liv, dagen innan helg och så ska man förstöra dagen med att spela träning, nej den kommer jag skita i ingen träning för mig på fredagar hihi

<3

onsdag

godmorgon.
igår var det ju skol dm, kom dit vid kvart i 10 och kenna skulle komma 10. när alla hade kommit så var det bara kenna som saknades, vi fick veta tills klockan var 20över sen fick vi reda på att han var i skogen med en annan klass och hade orientering så han kom lite senare. första matchen gick ganska dåligt asså haha , vi förlorade med 3-1 andra matchen blev 0-0. men kenna min gympaläraren har så jävla stora förväntningar på mig. bara för att jag spelar i bp 1 tror han att jag är bäst. jag brukar lixom spela mitt back, och sen kommer jag till skol laget och då sätter han upp mig på topp och vill att jag ska göra 100 mål..... han var skit besviken på mig och tykcte jag skulle kunna bättre och blabla, jävla gubbe gör saken bättre själv då. blev verkligen skit sur och mitt självförtroende sjunkte en jävla massa då

men nu ska jag dra till skolan har orientering i lövsta
byebye

måndag

hej , kom hem ganska sent igår och pappa hade datan så blev inget inlägg igår när jag kom hem
men nu sitter jag och kollar på one three hill med lisa, ska snart åka på träning i åkeshov är inte så taggad har käkat massa chips och känner mig helt seg.
imorgon har jag skol match , ska spela 2 matcher i grimsta vid 10. fick reda på det idag, så har inte kommit på hur jag ska komma dit asså. min mamma har ju börjat jobba då ju. får väll gå eller ta bussen.
men nu börjar one three hill , skriver ikväll
pushej


hemma hos farmor och farfar

jag kom hit vid 2, det är ganska bra stämning trodde det skulle vara sämre. men alla har börjat acceptera att han har dött och att han har det bättre nu. men vi har käkat och fikat lite. mina farbröder är här också, var länge sen vi hade en sån här middag, tycker min släkt är så jävla sköna, allafall dom flesta hihi
alexandra min kusin och hennes pojkvän är skit snälla, har typ bara träffad alexandra 2 gr. men det var föratt för 3 år sen fick pappa reda på att han hade 2 tvillingsystrar (elr han visste att han hade det men inte var dom bodde) och det är då carina och carita, carita bor i spanien med mina kusiner philip david och sofia, men dom kunde inte följa med sådet är bara carita här , och carina bor i halmstad ( elr vad det karlstad(?) aja ) hon har iallafall två döttrar, kommer inte ihåg vad min andra kusin heter vet bara alexandra för hon är ju här nu , hehe nu börjar alla skrika på mig att jag ska palla äpplen till en äppelpaj så jag och bror min ska leta äppelträd nu , haha ciiiao ha det bra :)
<3


godmorgon

tjuuue
fick sova i soffan idag föratt mina fastrar var här, ,en jag sov skit skönt och somnade direkt. nu ska vi åka till farfar, min faster kanske vill se honom så vi andra ska med. men jag vill inte se honom det kommer jag inte klara av..
så nu står alla klara för att åka men pappa är inte klar, haha typiskt pappa.
men efter vi har åkt till farfar kommer vi åka till farmor och äta middag där med alla. men vi hörs efter det,
puss

lördag

god kväll ! :)
idag chillade jag bara lite, träffade lite kompisar i villastad och sen drog jag sara jennifer och lisa till en kill kompis. just nu har min faster carina kommit med min kusin och hennes kille, min pappa är och hämtar min andra faster carita från arlanda, hon bor i spanien så hon tog ett plan hit. föratt snacka om farfar och så ..
men nu ska jag umgås lite med dom skriver kanske i kväll elr så skriver jag imorgon,
puss


shululu

hellu
sov borta igår till idag och jag kan ju bara säga att slutet var MISSLYCKAT!.. var kul i början menmen..
jag och sara kom hem vid halv1 (?) tror jag, mina fastrar kommer hit, och en av dom har med sig min kusin och hennes pojkvän, dom ska vara här över helgen. så på söndag ska vi till farmor och ha en middag och kolla på bilder på farfar och så. kommer bli jätte jobbigt tror jag, känns som att alla kommer sitta och gråta..

men nu ska jag dra ut, ska träffa lite polers
byyeee

hemma

det har varit en liten knäppis dag idag, kom till skolan kvar över 8 men första lektionen var idrott och det ska egentligen vara våran tredje. mentorstiden blev inställd och sen blev no:n inställd. jävligt irreterande vi kunde fått sov morgon till 10.25, menmen efter gympan hade vi svenska och sen fotografering. har värsta ångesten för jag vet att jag kommer bli så jävla ful haaha. sen satt jag ju ner som vanligt hatar det !

men efter skolan mötte jag sanna och hämtade hennes fjällvräven, ska kanske köpa den ( elr jag vill som fan, men pappa är lite lite osäker, men tror att jag kommer få den tillslut ) så nu har jag jackan här brevid mig.
men nu ska jag käka lite , pusshej


godmorgon

godmorgon , nu har jag fixat mig klart. har en beige tunnika och en svart vit sjal. det får det bli till skolfotot hihi :)
idag är det en ganska chill dag, börjar halv 9 har 2 lektíoner lunch och sen två lektioner och slutar halv 3. tänkte ringa jennifer snart så vi kan åka till skolan , måste bara äta lite frulle
så ciao ha en bra dag allihopa :)
puuss <3

hellu

tjuee :)
har precis varit med sara , vi gick runt här i backlura och snackade massa minnen, och tiden i lågstadiet hihi :)
imorgon har vi skolfoto, jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. men ska låna en tröja av helena som jag kanske ska ha. men det lutar åt den hehe.
jag har inte så mkt och skriva men jag skriver imorgon innan jag drar till skolan
pusshej


:D

Klockan är: 13,06
Ditt namn: emelie
Är du snygg: vad tkr du ?
Födelseår: 1994
Ditt födelseställe: (?)
Spelar du något instrument: nää
Dina första tankar när du vaknar: har nån ring elr smsat? hihi
Är du hungrig: nä har precis ätit pizza
Vart befinner du dig just nu: Hemma
Vart bor du:  backlura
Är du bra på: bäst på fotboll haha
Vilket land kommer du ifrån:  sverige
Din mobiltelefon: en skit gammal sony ericsson för min andra har gått sönder...
Låt som jag lyssnar på just nu: wonderwall
Är du sexig: det får ni bestämma själva ^^
Vem är snyggast: jag vet inte, finns många snygga här i världen hihi
 Vem vet mest om dig: Mina kompisar
Vem vet du mest om: jennifer tror jag
Vem vill du ha just nu: vet inte, men en snäll pojkvän skulle sitta bra hehe
Vem hatar du mest i hela jävla världen: alla falska
Höger eller Vänsterhänt: vänsterhänt
Ditt mål i livet: vet inte,...
Känner du en snygg kille: aah ! :D
Åsikt om jultomten: inte nåt jag tror på direkt
Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig: angelika och therese
Mjölk: GRÖN :D
Svär du: japp ;P
Sjunger du: ibland men jag sjunger inte fint haha
Har du varit kär: tror det
Är du kär nu: nope
Den starkaste: min pappa
Kommer du överrens med dina föräldrar: jaa oftast :)
Din hårfärg och frisyr: ganska ljusbrunt med slingor. har typ alltid olika har ju klippt mig nu så har oftast uppsatt nu
Skorna du hade på dig idag: vita tyhskor
Kläder du hade på dig idag: jeans och en gul t-shirt från gina tricot
Vad har du på dig nu: grön vita hotpants och en stor tröja :)
Favoritfärg på kläder: olika
Vilka kläder skulle du vilja ha just nu: en skit gullig tröja från hm och en fjällräven
Har du glasögon:
Din perfekta pizza: kebabpizza
Favoritårstid: sommar !!!!
Favoritmat och dryck: olika
Favoritbyxor: jeans
Choklad el. vaniljglass: Vanilj
När ska du festa nästa gång:  vet inte
Vad köpte du senast: ett par trosor :D
Hur mycket pengar har du: har inget kvar hehe

Hur svarar du i telefonen hemma: hej det är emelie
Hur svarar du i mobilen: hallå
Vem ringde du senast: sara
Vem ringde senast till dig: oliver
Senast kramat: jennifer
Sov du ensam inatt: Ja :(
Vem sov du hos senast: sara
Vem sov hos dig senast: jennifer
Druckit alkohol den senaste månaden: nää
Har du inget bättre för dig att göra just nu? nä faktiskt inte


bjuder på en bild på göteborg i sommar :)

rip farfar

pappa väkte mig vid 8 och såg inte glad ut, han berättade att farfar dog inatt..
men det var väll bäst så, han har lidit så länge nu. har har det säkert bättre där han är nu. men jag kommer sakna honom jätte mkt. idag fick jag och andreas gå hem ifrån skolan, jag satt bara och var ledsen och varje gång folk frågade började jag bara gråta.. pinsamt hehe. så nu är jag hemma och pappa är på begravningsbyrån och pratar om hans begravning, farfar ville inte ha nån gravsten han ville spridas med luften...
idag skulle jag ha träning men jag vill inte gå på den och pappa förstår det.

men nu ska jag käka lite har inte ätit nåt på hela dagen.
puss

jobbigt

hade precis skrivit ett inlägg, så sparades det inte -.- jobbigt...
men nu har jag största mensvärken, det suuger har precis tagit en alvedon så det går väll över snart..
idag hade jag träning på åkeshov helena följde med och kollade, efter träningen åkte vi till hässelby gård föratt hämta min lillebror på hans träning, jag och elin (hon går i mitt lag, vi skjussade hem henne) stog och stajla lite för killarna mohaha. när jag kom hem så tog jag en snabb dusch sen gick jag ut och snackade med oliver i telelfon. han är så gullig (a) nu har jag preics kommit hem och funderar på att stanna hemma imorgon. för det första orkar jag inte med skolan, och sen har jag så ont i magen och huvudet. och vi har ett fitt vikarie till mentor, min riktiga har fått nåt virus och jobbar inte hel tid så nu har vi pia, hatar henne hon är så jävla jobbig och jag tror att hon hatar mig också, det märks... hihi
imorgon har jag också träning men vet inte om jag ska gå på den, mår inte så bra över min farfar och sen har jag ju ont i magen ..
men nu har jag inte så mkt mer och säga

pusshej


onsdag

tjuee
mår inte specielt bra nu, har fått reda på att min farfar är döende. han är inte sjuk elr något han vill bara dö. han har bott på ett ålderdomshem i 3 år och nu är han less på sitt liv. han har inte ätit på flera månader elr druckit. och igår ringde dom till pappa och berättade att det bara var en tidsfråga innan han dör.. pappa åkte dit och min farfar gjorde ingenting han log bara och sov och sa inget.. när jag kom hem var pappa helt förstörd "/

men nu är det nog med det, idag har det inte hänt så mkt , måste plugga lite på spanskan sen ska jag ut med helena. och halv 7 har jag träning..
byebye
kram emelie

lördaaaaag

hej,
nu har jag precis gått upp, känner mig som en zombie. jag är skit trött, men min hund kom upp i min säng och börja pussa mig så vad ska man göra :) nu väntar jag bara på att sara ska vakna, hon sover alltid så jävla länge.... men nu ska jag ta lite frulle och byta om. vi hörs :)


bajs

okej för det första mitt hår blev skiiiiiiit kort , jag tycker det är pinsamt och ha utsläppt nu asså ....
men jaja , idag märkte inte så många, elr tjejerna gjorde men inte killarna. idag fick vi sluta 20 över 2 iställer för halv 3 ;S haha, efter skolan vara jag lite med jennifer och sara sen drog jag till grimsta och spelade match mot åkersberga, vi vann med 2-1 ;)
weeeeei :)
imorgon ska jag sova hos sara så kommer nog inte kunna skriva så mkt , men vi hörs på söndag, då ska jag spela match igen mot hammarby så skriver då :)

klipper mig om 50 min

hihih ,min mamma har precis beställt tid, så snart ska jag¨åka till vällingby och klippa mig. sist jag klippte mig blev jag verkligen inte nöjd. det blev hemskt, så får hoppas att det blir bra den här gången :)
idag var det en låååååååång dag, vi börjar 8 har 4 lektioner sen 10 över 12 har vi lunch, vi svälter typ haha. men nu ska jag åka :) önska mig lycka till med min klippning hehe
<3

tisdag

hehe, jag vet jag är skit duktig på och skriva om dagarna (?) haha
men jag är typ aldrig inne på datan längre, antingen är jag ute med kompisar elr så sitter jag med näsan i en bok och pluggar, dsen här veckan specielt har jag ganska mkt. tills imorgon har jag so, torsdag matte och no och fredag engelska...

men idag drog jag sara och jennifer till vällingby, vi kollade runt lite och jag köpte ett diadem, mascara och en concealer. efter ett tag kom wagi och jesper. vi var med dom i nån timme elr nåt sen drog vi hem. jag drog hem och käka sen gick jag hem till jennifer och pluggade på so tillsammans. halv 9 elr nåt drog jag ut till helena :) nu har jag precis duschat och ska kolla igenom so:n lite.


har lite bilder från saras tjejmiddag i fredags, det var en grymt lyckad kväll :) hehe
<3



klar.... nästan

nu har jag läst och svarat på en jävla massa frågor, nu vill jag bara ut och hitta på något...
hatar och sitta inne på en kväll, jag är fortfarande lite osäker på so:n men jag ska läsa boken innan jag går och lägger mig och så läser jag imorgon bitti också ;)
puss



hemma

hej ,  nu har jag kommit hem har precis käkat. Efter skolan drog jag sara och jennifer till jonte. ogge och jonte utklasade(?) lite stavfel kanske menmen, dom "utklasade" mig totalt på fifa, fast jag ägde när vi körde straffar ;)
men nu ska jag plugga lite på min so  och sen tänkte jag se om helena ville dra ut :)
vad har alla gjort idag då ? (a)

hej bloggen ;P

nu är jag i skolan , sitter i datasalen. vi håller på och jobbar om träd på no:n jag och lisa jobbar om linden, idag försov jag mig så kunde inte skriva. börade 20 i 9 och vaknade kvart över 8 -.- så jag fick springa upp klä på mig lite snabbt och sen springa till bussen. jag missade bara mentorstiden, jag hann precis till matten. jag kan ju bara säga att jag suger på matte jag ligger typ sist och måste jobba några sidor hemma nu för att kom ifatt alla andra. förra året hade jag inte så mkt problem med matten, jag har väll fått minnes förlust elr nåt ha. men jag kommer nog komma igen sen när jag börjar komma ihåg hela skiten. men nu måste jag hjälpa lisa ska rita en lind på ett papper nu, jippi (?) haha
aja puss ha en bra dag :)

nu börjar jag igen :)

hej, haha jag har varit lite fram och tillbaka med den här bloggen, men nu ska jag börja igen :)
tog en liten paus över sommaren, pallade inte tänka på bloggen då.

men nu har skolan börjat och jag måste tänka på betyg och skit, i skolan i fredags var det kaos. mina bästa vänner är värsta ovännerna och nu är jag i mitten, jag tänker inte välja mellan nån av dom, och dom snackar ju inte med varann elr nånting så för mig är det jävligt jobbigt. jag har ingen lust och gå till skolan för jag vet om att det bara kommer vara ett helvete .. men jag får hoppas att dom blir vänner ( något jag inte tror dom kommer bli igen.. )

men idag efter skolan tog jag och patrik bussen hem tillsammans jag gick hem och bakade äppelpaj sen drog jag på träning, det gick inte så värst bra men jag tror det var för att jag käka en jävla massa äppelpaj innan , mohaha (a)
nu ska jag plugga på min so, sen blir det och gå och lägga sig, imorgon börjar jag 20 i 9 . lite sov morgon ;)
ha det bra , :) <3

RSS 2.0