vällingby nästa

hejsan
Sitter just nu och väntar på helena, hon är skit seg :P
Vi ska upp till vällingby och lämna tillbaka min hatt och sen ska jag köpa toning till mitt hår. Ska tona det idag tänkte jag. Måste möta upp Belin snart också, måste ge henne lite pengar till ikväll. Dom andra tjejerna ska upp till coop och handla till ikväll ;)
Men aah, skit intressant inlägg. visst?! :P

lördagmorgon

godmorgon, nån som är vaken ? :)
Idag är det Haloween festen, har fått en ide och hittat lite grejer hemma.
Min ide är skoluniform, haha nu tänker väll ni fan vad tråkigt
men jag tänkte att  jag kunde ha min knästrumpor som är svarta, en vit skjorta
(sen funderar jag på att ha en svart väst till också) och så en svart slips.
Sen kan jag fixa håret på något sätt. Det får nog bli det.
Här är en bild på en japansk skoluniform, var den enda bilden jag hittade. Men tänk er vit skjorta (ganska lång för kommer inte ha någon kjol ) och så slips! :D
Vad tycker ni om min ide?

saknar

Fan vad jag vill tillbaka !

tråkig kväll

hejsan
Kvällen har varit ganska tråkig faktiskt. Jennifer kom hit och efter maten gick vi ut, ute träffade vi jonathan jocke och deras gäng. Så hela kvällen satt vi bara och snacka med dom, tillslut var det bara jag jennifer sebbe och tobbe kvar så vi gick hem till mig. Jennifers pappa kom precis och hämta henne, så för min del blir det en chillkväll igen.
Nu ska jag ta en dusch och sen ska jag kolla på en film.
Men imorgon är det maskerad, och idag köpte jag en polis hatt. Men såklart så var den förliten, hade en knut på huvudet idag så tänkte att den passade ändå. Så nu måste jag vara något annat.
Vad fan kan man vara, och jag pallar inte köpa något så det måste vara något som finns hemma.
Någon som har något förslag? :D
juste snart kommer min älskling hem också! :D Saknar honom enormt <3

höstlov

Hejsan
jag har inte orkat skriva nånting på riktigt länge, men under höstlovet har jag mest bara varit med kompisar. Har inte gjort något speciellt. Igår tränade jag med Belin, och efter det var jag bara hemma. Gick och la mig vid 11. Var så himla trött. Idag ska jag och Jennifer åka till stan. Jag ska på Haloween fest på lördag så måste köpa något att ha på mig. Jennifer kommer sova här ikväll (tror jag) och så ska vi upp och träna på lördag morgon.
Men nu ska jag käka frukost, puss

måndag

Hejsan
I helgen har jag varit på läger i barnens ö . Det var faktiskt riktigt roligt. Kom hem igår och var heeelt slut. Somnade runt 10 nångång. Idag så hade vi halvstudie dag så slutade efter lunch. Fick mitt prov i so idag, fick VG på det också ;)
´
Men nu ska jag fortsätta spela farmville, har fallit för det som alla andra :P
puss

en hel vecka framför sig

hej
Idag så var jag faktiskt och snacka med en tjej om gymnasium, är ganska säker på vad jag vill bli nu. Ganska skönt. Men efter skolan så åkte jag hem med jennifer, vi gjorde lite mat och snacka om våran framtid. Så här kommer den se ut.

Vi kommer gå handel och administrationsprogrammet och välja inriktningen mode och textil. Vilken skola vi ska gå på vet vi inte. Men när vi har gått ut gymnasiet ska vi skaffa jobb direkt och jobba ihop pengar så vi kan köpa en lägenhet tillsammans i hässelby strand eller vällingby. Sen ska vi gå på Ikea och köpa massa fina grejer till våran lägenhet och ha en stor inflyttningsfest. (Vi har lovat min bror att han får komma också haha)
Sen lite längre fram så har vi bestämt att vi ska försöka få barn samtidigt så om växer upp tillsammans och blir bästa vänner. :)

Men vad tycker ni? haha jag tycker våran plan är jävligt bra! :D


Här gick vi i 7an;


Juste fick VG på mitt engelska prov idag! WEEI


Söndag



Vill tillbaka till Varma Thailand, är så satans kallt nu!


Hejsan.
Igår efter middagen åkte jag hem till sara. Vi satt hos henne och kolla på tv och tog det lugnt. Ingenting hände igår kväll, alla killar satt inne och kolla på fotbollen. Men runt 9 så gick vi till skolan och träffade Alle S, Albin, Anton och Alle. Dom satt och rökte vattenpipa och jag och sara satt brevid och frös sönder. Efter ett tag kom Jennifer, runt 10-halv 11 gick vi till Gula krogen och möta Andreas och några till. Satt ute och frös där i nån halvtimme kanske och sen gick vi vidare till jakob. Jag och jennifer var kvar till ett sen drog vi hem.

Snart ska jag möta upp Sara så ska vi kolla på min bror, han spelar inneband idag i hässelby hallen. Sen blir det hem och plugga på no provet. Har träning ikväll också, men får se hur långt jag kommer på pluggandet.


FRIDAY




 

    Har ingen bild så bjuder på denna, min 15års middag.
Snart fyller man 16 (om ca 3 månader)


Hello!
Fredag idag då, fan vad veckorna går snabbt. känns som att det var helg för typ 3 dagar sen. Men idag har dagen varit riktigt lugn. Slutade kvar över 1 så kom hem för inte så länge sen.
Men ikväll så får vi se vad som händer, antingen ska jag hem till en kompis eller så drar jag ut. Men det är så satans kallt ute. Men får dra på mig vinterjackan om det blir så att jag ska ut.

Men nu ska jag ta något och äta pööss

blogg torka

hejsan.
Mitt internet har inte funkat, därför har jag inte skrivit.
För ungefär 1 ½ timme sen hörde jag min hund skälla, min mamma och jag hade snackat om gymnasium så mamma gick ner. Efter någon minut skriker hon på mig att min moppe står utanför min tomt. Alltså försökte någon baxa min moppe. Men för att göra en lång historia kort så gick jag och pappa ut för att leta lite, hittade två killar på ett dagis som hade en liten cross och såg väldigt rädda ut när vi kom. Vi snackade med dom och gick därifrån, märkte sen att dom inte köra med moppen utan satt på den och rulla den fram. Vi fick tankar om att den kunda vara baxad så vi gick efter dom en bit. Sen kom Malin och Jonte och sa att det var williams cross. Killarna försvann så vi gick hem till honom ( Det var rebeccas kompis och hon vet vart han bor) Satt utanför honom tills han kom hem, han fick lite utskällning och var tvungen och visa vart den var ;)


Haha så har min kväll varit, men nu snackar jag med min jakob så ska sluta
puuuuss

RSS 2.0