tisdag

Hejsan
Gcik hem efter lunch, hade huvudvärk och min jobbiga hosta sitter fortfarande i. Men snart ska jag röra mig mot jakob, han skulle sluta typ nu så han är väll hemma om ett tag.
Men jag snodde morsans mobil och tog ett kort på mina nya hårfärg så ni kan se! :) (Min mobilkamera är ju trasig) Men håret är lite mörkare i verkligheten, var lite svårt och få rätt färg.
Men vad tycker ni , bättre innan? :D


(bilden var ganska kass, man ser knappt någon skillnad men det är en stor skillnad ;)  )


Ny Header

Tack Kristina, skit fin blev den!


Nu ska jag springa till bussen¨, pusshej


söndag

hejsan
Kommer inte skriva ofta längre, skriver när jag har lust. Men det har väll ni fattat vid det här laget ändå. Skriver nästan aldrig längre. Men helgen har varit lyckad. Middagen hos elin var rolig, körde lite sanning frågor med tjejerna, haha. Lördagen bestod av lite mys hos jakob på dagen sen träffade jag jennifer och sara och vi drog till en av jakobs kompisar med viktor andreas och jakob. Sara och jennifer sov hos mig, vi var hemma vid 1. Idag så drog Sara ganska tidigt men Jennifer var kvar en stund till, men när jakob kom så drog hon. Sen resten av dagen har jag varit hemma med jakob.

Snart kommer inlägget bli himla långt så ska avsluta nu.
pusss

hemma en dag till


Jag och elin <3

Hejsan

stannade hemma idag också, mår fortfarande inte bra.
Men Elin fyller 15 idag och hon har tjejmiddag så den får jag ju bara inte missa. Ska snart åka upp till vällingby och köpa något till henne. Hennes tjejmiddag börjar kl 6. Ska kanske träffa jakob innan om jag hinner, men han ska gymma så får se hur långt tid det tar för kl 4-halv5 ska linnea komma hit så ska vi fixa oss tillsammans.
Men ska kolla när bussen går och så ska jag upp till vällingby med lisa.
Ha en bra dag puuss


sjukling

idag är jag hemma från skolan, kände mig lite dålig igår och imorse så mådde jag inte alls bra.
Har en jobbig hosta och näsan bara rinner, men ska till skolan vid 3 för då har vi spex foto. Funderar på och hoppa in i en dusch och fräscha till mig lite.
skriver senare . puuss

tonat håret


hejsan

Idag så tonade jag håret, fick 100kr av mamma. Skulle egentligen sparat den och kollat på hårfärg, kolla vad det kostade och tänka på saken. Men fick ett litet ryck, köpte två toningar åkte hem och så tonade jennifer mitt hår. Så nu mera är jag mörkhårig. Är ganska stor skillnad men är ganska nöjd, men det är jävligt ovant. Men kommer vänja mig med tiden. (kan tyvärr inte visa nån bild nu för min kamera är knas,)
Men efter det fick vi skynda oss till bussen och dra till kyrkan på ledarutbildning. Var klart vid 9.

Imorgon har jag skola och sen runt 5-6 ska jag träffa jakob :)
men nu ska jag faktiskt sova godnatt

tisdagmorgon

Godmorgon
Nu ska jag snart till skolan, börjar 5 över 9 med mentorstid och då ska vi snacka om vad för spex vi ska ha. Vi har det på torsdag men vi vet inte vad vi ska göra. Min lärare vill att vi ska vara hippies så kommer väll antagligen bli det. Efter skolan ska jag till vällingby med jennifer och kolla på toning. Börjar med det och så får vi se om jag färgar det efter. Senare ikväll ska jag på ledarutbildning till konfan. Vill kanske bli ledare för dom som ska komfirmera sig nästa år ;)
Men min buss går 51 så ska börja röra mig nu .
puss

god natt

Nu ska jag sova, börjar 5 över 9 imorgon är riktigt trött just nu.

Men kollade runt efter lite mössor och halsdukar
 och den här mössan kommer jag självklart bära i vinter.
 Skit söt ju ! :D


måndag

Hello
Har inte skrivit något nu i helgen, men har inte gjort så mycket. På lördagen så tog jag och jennifer det lungt till 7 och sen drog vi ut, skulle in till alle egentligen men blev inget med det så vi drog till viktor och där var sara också. Igår så träffade jag och jennifer jakob och andreas. Vi var hos andreas ett tag sen drog vi till orion och där mötte vi Sara och Viktor. Efte orion så drog vi vidare till jakob sen hade jag träning senare på kvällen.
Idag så hade jag skolfoto och jag fick sitta på golvet?! kommer se ut som en fucking säl -.- Efter skolan gick jag hem till sara, vi åt lite och sen kom jakob och sen viktor. Vid 5 åkte jag och sara till vällingby.
Jag kollade på hårfärg, är nämligen sugen på att färga mitt hår mörkare. någon som gillar iden, är riktigt osäker!


biokväll


Bio ikväll med sofie och helena. Det blir the ugly truth.
Men nu ska jag upp på mitt rum och byta om till lite skönare kläder.
puss


Fredag

Äntligen fredag och jag har haft en skit skön skoldag! Började med svenska, håltimme i en timme, spanska och sen slutade jag. Skulle egentligen haft engelska också men läraren blev sjuk så slutade 11.35.
Nu väntar jag på Helena, vi ska åka och sola och sen lite senare ska jag träffa jakob tror jag :)

skriver sen, pööss

fy fan va hemsk

Hittade den här på en blogg, uuuusch säger jag bara :(


möte


Hejsan
Började skolan idag kl 8 men åkte hem efter lunch för ska på ett litet hemligt möte. Ska åka iväg om en timme ungefär. Efter det ska jag till karolinska. Det är så att min kompis ligger inne, han ramlade på moppen och har opererat sitt knä. Så jag jonte Gianni jennifer och lisa ska in, sen kanske sara om hon är frisk eller om hon följer med ändå.
Ikväll är det hux men får se om jag åker dit. Ska vara på sjukhuset ganska länge tror jag. Men kanske kommer till hux lite senare.
Men nu ska jag fixa mig lite och sen äta.
puss

Nationalmuseumet



Imorgon ska jag på Nationalmuseumet med skolan, kommer åka 9.40. Men kommer åka själv typ. För nån vecka sen så skulle vi välja mellan tre museum. Jag valde först tekniska sen nordiska och sist national, precis som jennifer sara sofie och lisa. Men nu hamna jag själv på nationalmuseumet -.- Sara jennifer och sofie hamna på tekniska och lisa på nordiska så jag och lisa kommer åka själva! Men men, har många sköna killkompisar med så det blir väll okej. Men man vill ju gärna åka med tjejkompisarna.

Men slut snackat om museum, jag kom nyss hem. Gick ut och träffade Bebban och sen kom Linnea och Malin. Vi satt och lyssna på musik och snackade om allt typ.
Men nu ska jag packa lite för imorgon och sen lägga mig, är helt slut idag av någon anledning.
pöööss och godnatt

monday

hey.
Idag efter skolan åkte jag och sara upp till vällingby, följde med henne när hon skulle sola solarium. Hon blev fett brun enligt mig. Men efter solningen gick vi och käka på donken och sen gick vi bara runt och kolla lite. Vid 3 åkte hon hem till viktor och jag drog hem. Käkade och satt och snacka med lucas och andreas. Lucas andra hem är numera mitt hus :P hehe. Men sen kom jennifer och vi åkte upp till vällingby och tränade core. Var riktigt länge sen jag tränade där så var grymt härligt.
Ska köpa nytt kort och träna ganska ofta. Förra året gick jag i bp1 och hade 4-5 träningar i veckan men nu har jag bytt till bp2 så har numera bara träningar på tisdagar och söndagar så har mer tid till annat nu :D

Men nu ska jag duscha och göra mig fräcsh och sen ska jag ut tror jag, måste hinna plugga lite innan

söndag

Jag har verkligen perioder med bloggen, nån vecka kan jag lägga in inlägg varje dag. Nu är jag i en period att jag aldrig skriver. Men sitter faktiskt inte framför datan lika ofta.
Men min helg har sett ut såhär
I fredags så käkade jag på gulan med Bebban,Pelin,Linda,Malin och klara. Senare så träffade vi massa vid oxtungan. Där spenderade vi hela kvällen.

Bebban och linda på gulan :)


Bebban pelin och belin utanför Hässelby Hallen

Pelin , jag (somintevillvisaspåbild) bebban och belin

Två glada filurer, jag och pelin ;)


I lördags så åkte jag och solade i komethallen med jennifer, sen åkte vi på en lite upptäcksfärd och skaffa massa nya vänner, (bara jennifer som fattar haha) När vi kom hem så käkade vi och sen kom sara. Vi fixade oss lite och åkte vidare till jakob. Han hade ff så några var där. Vid halv 11 eller nåt var vi tuvnga och gå ut, så då gick vi till riddersvik en snabbis, sen statiol 24 och sen vidare hem till mig. Jakob viktor och andreas var kvar till 4 sen åkte dom hem, så nu är jag helt slut för jag har knappt sovit i natt.
Menmen, imorgon så börjar skolan igen. och jag har äntligen hittat mina skåpnycklar! :D


regnregnregn



Hej, idag började jag 5 över 9. Min skåpnycklar har varit borta hela veckan. Skit irreterande -.- Slutade halv 3 idag och då gick jag jennifer och sara hem till sara. När vi kom hem till henne käkade vi mackor, nutella, risifrutti och glass, haha. Fylle mellis kallar vi det ;) Efter ett tag kom Viktor och Andreas och senare Jakob. Vi gick vidare till Viktor och kollade på tv och vid 6 åkte jag hem. Pluggade massor och sen träffade jag Linda Pelin och Michelle.

Nu är det spöregn och jag har bara lust och lägga mig under täcket och mysa..
godnatt


onsdag

hejsan
var ett tag sen jag skrev. Men i söndags spelade vi ju match. Vi vann med 4-1 ;)
På måndagen så var jag i skolan som vanligt sen drog jag sara jennifer viktor jakob och andreas hem till jakob, men hann typ vara där i en kvart för jag var tvungen och åka in till stan för att jobba med laget -.- Vi räknar alla varor i en ica affär.. suger verkligen. Men på tisdagen så var vi hos jakob igen. Kom hem runt 7 och så var jag bara hemma resten av kvällen. Idag efter skolan åkte jag hem direkt, käkade middag och sen åkte jag till hux med några ;)

Nu ska jag sova för jag börjar 5 över 9 imorgon -.- såå god natt

RSS 2.0