söndag

Gick bra på matchen idag, vi spelade mot håbo och vann med 2-1 ;)
På vägen hem skulle pappa och jag köpa lite lusebullar men det var slut överallt, så vi fick nöja oss med en sån där kringla asså bullegrej. Hehe. Men när jag kom hem drog jag ut en stund, och sen kom jag hem och käkade middag och sen blev det fika.

Har massa plugg att göra, har fått lite hjälp av mamma&pappa.


1 advent

Hejhej
hur mår ni ?, själv mår jag bra.
ska snart på match, men just nu kollar jag på lite tv. Ska upp på vinden med pappa snart och sätta upp lite juulgrejer här :)
<3

sent är det

Hejsan
är ganska trött nu men ska berätta lite kort vad jag har gjort idag..
Drog hem till Hendrik med ogge, där kollade vi på 2 filmer som vi hyrt på videohörnan. Lite senare så drog vi ut och träffade klara linda och jonte. Vi åkte till hässelby strand och köpte lite godis och sen åkte vi till vällingby. Där träffade vi en kompis till mig som jag inte har träffat på ååår, har känt henne i hela mitt liv. Riktigt coolt tkr jag :)
Men efter ett tag tog vi bussen hem.

Imorgon är det ju första advent, jag mamma och pappa ska sätta upp lite jul belysning och sånt och sen vid 4 har jag match.

men nu ska jag kolla klart på las vegas och sen ska jag gå och lägga mig :)
puss

lördag

Hej ,
var en ganska lugn kväll igår var med linda och klara. Vi träffade några och sen drog vi hem. Klara sov hos mig, men hon har precis gått hem. Hon skulle tvätta lite hihi. Men snart ringer hon väll och då ska jag och hon till vällingby

ha en bra dag
puss


ojojoj

Jag har inte suttit vid datan på år, så det är därför det inte har blivit så mkt skrivande
Men nu ska jag berätta en jävligt kul/knas grej, haha Igår så åkte jag sara jennifer och lisa till stan för att kolla på bio. Lisas mamma jobbar på nordea och hon hade fått massa gratis biljetter. Men när vi satt på tunnelbanan går en kille på, han sätter sig vid sättena brevid och säger" hej tjejer, kan ni hjälpa mig med en sak, jag är med i ett vad. Så jag måste be er att spotta i min hamburgare så får ni pengar av mig". Vi bara kolla på han what?! vad snackar han om :S Men vi skulle ju få betallt så Jennifer Lisa och Sara började spotta, (jag kan inte bara göra en snårlobba lixom så dom fick göra det) Efter att vi hade gjort det berättade han att han och några kompisar till har gjort några vad och den som förlorar skulle äta upp den där hamburgaren! haha sjuka killar, tycker synd om killen som ska käka den där, för jennifer fick till en riktigt äcklig snårlobba! haha

Men i veckan gjorde ju jag ett matteprov som gick riktigt dåligt. och jaa jag fick ig! inte så kul...
Snart har jag fotbollsmatch i sollentuna, så önska mig lycka till och ha en bra helg ;)

Gratismode.se

Hejsan
Har suttit inne på en hemsida ett tag nu.
Har skrivit om den förut men berättade inte riktigt hur man gör och vad man kan vinna ! :D
Jag har iallafall fått ihop 188 poäng, det går ut på att samla poäng och då får man massa priser.

250p = får man 2 trisslotter
400p = bio biljett
750p = presentkort för 300kr
1500p = presentkort för 500kr
2000p = presentkort för 100 kr

Jag tycker att det är värt ett försök, tänk om man får ett litet brev i brevlådan om att man har vunnit. Hur kul skulle inte det vara ? :)

här har ni länken om ni är intresserade
http://www.gratismode.se/?c=9222

tisdag


(Patrik Wallin, på lektionen)


Försov mig lite smått imorse, kom en kvar försent. Men min lärare sa inte så mkt. Men idag hade vi matte diagnos, den gick sämst! Jag kommer säkert få göra omprov nästa vecka -.-
Men fick tillbaka mitt spanska prov idag och på den fick jag G+. Men nu sitter jag och kollar på one tree hill (som vanligt) nu är det väll bara jonte och ogge som saknas som allt brukar kolla med mig ;P hihi

Hoppade över min boxning kände att jag inte skulle hinna...

<3


god night



Nu har jag precis kollat på lite t v, var ute för ett tag sen och fyfasen vad kallt det är, snön tar sig in i skorna så man blir helt blött. uusch... Men imorgon har jag matte diagnos, har inte pluggat så jätte mkt. Men tror jag kommer fixa det mesta. Men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, känner mig lite smått trött och måste ju vara pigg till imorgon. Så godnatt.

snökrig

Hejsan
Idag har vi haft en läsdag i skolan , började halv 9 och slutade 2, skit najs. Mellan rasterna hade typ alla snökrig och jag blev jag mullad några gånger! inte skönt.. Efter skolan drog vi ner till brunsparken och träffade några killkompisar. Dom tyckte det var skit kul att dra ner oss tjejer i snön och pressa snö i våra ansiktet. Våran mascara rann och vi var helt röda i ansiktena, vårat hår vart helt blöt. Haha när jag kom hem bytte jag om gjorde lite varm choklad och satte på mig mina tofflor och kollade på one tree hill.

söndag



Hejsan
Har suttit i kyrkan idag, ni får verkligen inte tro att jag gillar sånt för det gör jag verkligen inte. Man måste ju gå på det här föratt kunna vara med på lägret. Jag och några kompisar ska dit, folk vi känner som har varit där säger att det är grymt kul.. så jaaa det är därför vi är med!

Men efter tråkigheterna drog jag och sara till vällingby, kikade på lite julklappar till släktingar och så.
´Där träffade vi Ogge och Jonte så vi drog med dom hem till Jonte. Där chillade vi spelade lite guitar hero och kollade film :) Men nu är Jonte hos mig och snart ska jag ringa Sara, så får vi se vart vi tar vägen.
puss

lördag


helluuu people :)
Ikväll har jag varit med Linda klara och elin. Vi var lite hos klara och sen drog vi till jonte. Var mest chill där och sen drog dom flesta, jag kom hem för ett tag sen. Måste till kyrkan imorgon igen, är nån komfermations grej igen -.- skit trååkigt fattar inte varför jag går , hehe.

men nu ska jag sova, god natt <3

lördag

Hejsan
har inte blivit så mycket skrivande nu, har inte varit hemma så mkt. Men igår så var jag hemma hos jonte med några. Men imorse ringde Sara mig vid halv 10, min mobil är cpe så hon ringde hem. Men jag låg och sov då och klockan 10 skulle vi på en gudstjänst grej, för vi ska komfermera oss i sommar. Så jag fick springa upp och fixa mig sen fick mamma skjussa mig, Det där mötet var verkligen riktigt tråkigt... Var klart vid 3 och då åkte jag hem till Jonte och kollade på film. Nu ska jag snart äta och sen träffa klara. Men vi hörs
puss

torsdag

Hejsan,
försov mig imorse så sov lite längre och kom på andra lektionen istället. Så jag missade no:n men det suger ändå. Idag fick jag reda på att jag har massa prov, har 3 st till vecka 50 och 2 till nästa vecka -.-

Men när jag kom hem fick jag reda på att min bror har blivit påkörd av en traktor :S och förare började skrika på honom och frågade vafan han gjorde?! det var väll ändå hans fel vafan, blir så sur på sånt där. Mamma har ringt till komunen och skit nu. Så vi får se vart det här leder. haha .

men nu har jag snart träning ska bara se one tree hill och sen blir det mat.
puss

god kväll



Godnatt.
ikväll har jag varit med Ogge och Jonte, vi drog tll gården och träffa några. Var inte så lyckat, men det är najsigare och vara med folk än att sitta hemma ;)
Idag började det ju snöa som fan, så lite snöbollskrig har det ju blivit. Men jag är en sån person som är anti snö, jag tycker somsagt att det ska vara det på julafton och nyår , men annars kan det väll vara sol ? (A) hihi

men nu ska jag upp och tvätta av mig och sen lägga mig och läsa igenom lite läxor. puss

onsdag


Hej.
jag var helt slut när jag kom hem igår så blev inget skrivande..
Men idag är det osndag, känns inte som att helgen är så långt borta längre. Jag och tjejerna har massa planer. haha Nu har jag precis komit hem från skolan, ska käka lite och sen dra till Vällingby med ogge jonte och sofie :)

har alla haft en bra dag ?

stressad

Hejsan
har varit en gansla skön dag idag, har massa planer till helgen också . skit najs :)
men just nu ska jag på boxning med laget, är jävligt stressad slutade kvart i och nu har jag skit bråttom för bussen går halv och jag måste hinna äta ..

men skriver sen puss

tröttisch


Nu ska jag gå och lägga mig, har ett litet test i spanskan imorgon. Så ska ligga och läsa det lite nu
God natt alla
<3

hemma

Hejsan
Nu är det måndag igen, mina måndagar är ganska najs. Ganska kort dag i skolan och sen fotbollsträning. Men idag ska jag faktiskt hoppa den, mamma tycker inte att jag är riktigt frisk än. Men imorgon är det boxning med laget, får seom jag går på den ;)

Men nu sitter jag och jennifer i min soffa och väntar på att one tree hill ska börja, efter det blir det plugg på spanska och ett arbete jag och jennifer gör tillsammans om australien :)
puss

första snön



Halloj :)
Idag har jag varit hos min farmor, vi var jätte många där. Ingen hade ju ringt och grattat henne för att vi skulle ha en överasknings grej så när hon kom blev hon så överaskad så att hon stog och skakade. Hehe farmor är så söt det första hon sa var, "jag som trodde ni hade glömt bort mig ! "

men imorse kom ju första snön, jag vet inte riktigt hur jag ska reagera, själv skulle jag överleva utan snön faktiskt. Fast på julen måste det ju nästan vara snö ! :) vad tkr ni ?

Men här har ni en grej för julen, jag är själv medlem och försöker samla ihop poäng. Det är perfekt nu till julen. Man får gratis presentkort och om man har snålt med pengar elr nåt nu så är det ju skit bra, elr så kan man ju unna sig själv nåt :) så om ni tycker det låter som en bra grej bli medlem på den här länken --> http://www.gratismode.se/?c=9222 

Lördag



Hejsan.
Idag så har jag varit med lite kompisar, vi har varit i hässelby hallen och kollade på min brors innebandy match. Efter den matchen så var det hawks mot aik och alla som jag var med hejar på aik så dom började sjunga massa aik ramsor och jag skämdes som fan, ni vet väll hur killar kan skrika, haha jag satt och gömde mig bakom min jacka. Men resten av kvällen så satt vi bara ute, men det var så jävla kallt så alla började gå  så efter ett tag så skjussade danne hem mig. Så nu sitter jag här, imorgon så ska jag till min farmor. Hon fyller 70 år så vi ska överaska henne. För hon ville inte fira, så vi ska stå i hennes garage när hon kommer hem., hihi ska bli skit kul ;)

fredag

Fett najs med fredag. '
ikväll har jag chillat med massa från min skola. Har varit lite på gården men kom precis hem.Det var så jävla kallt. Men nu ska jag kolla på en film och sen ska jag sova.
puss

jag och bror :)

hemma

hejsan
sitter hemma med jennifer nu, känns lite bättre nu när jag har pratat ut med personen.
ikväll händer inte så mkt , har tomt hus ikväll ( igen ) så jag jennifer och helena ska chilla lite här, Andreas min bror ska kanske ta hit några också, men vi hörs ikväll
pussar <3

förlåt



Det blev en hemsk dag på slutet av skolan
Jag skäms och är riktigt ledsen över det. Men snälla stött inte bort mig, jag behöver dig och du behöver mig nu hoppas jag. Jag vill inte att det här förstör våran vänskap.

kväll



Nu ska jag gå och lägga mig, börjar känna mig riktigt trött.
Måste bara fixa lite bilder till min självbiografi :)
god natt allihopa


make me happy again




Jag har ett problem, jag hittar inte mina so papper. Om jag inte hittar dom får jag åka till skolan och hämta nya men det orkar jag inte och jag ser hemsk ut just nu. Men nu tittar jag lite på las vegas, har vilat i nån timme också. Ibland är det fan skönt att bara vara hemma. Göra vad man vill, vila, sitta vid datan , kolla film och äta nåt gott. Vad tkr ni? Man måste ju vila ut sig lite då och då. Men imorgon blir det skolan för mig, känner mig faktiskt bättre idag.

Runt 3 kommer Lisa, jag får egentligen inte ha några kompisar här så hon ska dra vid 5 för det är då min padre kommer hem ;) <3

torsdag

                                  


Godmorgon.
Min mamma visste inte att jag skulle vara hemma idag så hon springer in i mitt rum och skriker
" Emelie du börjar om 20 min !"
Och efter det kunde jag inte somna om, asså sånt är så sjukt. När man ska upp tidigt till skolan kan man ligga kvar i sängen hur länge som helst. Men sen när man är ledig då vaknar man tidigt och kan inte somna om -.-

Nu ska jag väll vila, sen måste jag plugga på kartprovet, jag kan typ ingenting och vi hade det provet igår när jag vara hemma..

ingen framgång



Sitter fortfarande med världens hosta och huvudvärk har jag börjat få också. Måste vara hemma imorgon också, pappa tycker att jag ska ta den lungt dom här dagarna.
Just nu sitter jag vid datan och kollar på james bond.
hörs


mums





Hejsan
Hittade en fryst påse med blåbär, skogsbär och lite sånt i frysen,
så jag tänkte att jag skulle göra en paj av det.
Den blev riktigt bra faktiskt ;).
Saknas bara vaniljsås men det kommer min lillebror A med snart.

men hur har ni alla haft det idag då ? :)
<3

(?)

Kom inte på nån rubrik.
Men nu sitter jag hemma, gick upp för inte så länge sen.
Just nu kollar jag på en film "tre systrar och en mamma". 
Men ska nog  vila en liten stund, har jätte ont i halsen..


Test: How much do you know about me?

kollade igenom mina gamla inlägg och såg min lila lista om mig själv,
men det var ju ungefär ett år sen jag skrev det här så tänkte se om jag har förändrats (?)  haha
(jag har tråkigt..)

Gamla listan
jag använder inte klackskor/pumps elr nåt , men jag har alltid velat..
jag fyller år tidigt på året (januari)
jag plattar alltid sönder mitt hår för mitt är alltid så våågit
jag har alltid hatat mina lår och armar
jag spelar fotboll i ett utvecklingslag (bp 94-1)
jag går i hässelby villastads skolan
jag bor väldigt öde , backlura
jag blir väldigt lätt kär
jag älskar att shoppa , men har aldrig pengar
jag är jävligt liten (på längden)
jag har blåa ögon
jag är inte så blyg

Nya listan
Jag använder pumps/klackskor, men ändå street skor
jag har ingen speciel stil , jag har på mig det jag tycker är snyggt.
jag är himla lätt flörtad
jag plattar alltid mig hår, fortfarande
är inte så nöjd med mig kropp
trivs nästan bättre med killkompisarna ibland
har blivit sämst i skolan, även fast jag försöker
har kort stubbin
garvar åt dom tråkigaste sakerna ingen garvar åt
är galen i mjölk
är alltid pank..
är väldigt känslig för blod




Men ikväll har jag varit med jacob johan dicken ogge jonte och jonas.
Vi gjorde nada, satt och chilla som vanligt.
Egentligen vad har vi för liv? ,
haha men det är mycket skönare och sitta ute med dom än att tex sitta hemma och inte göra nånting.
Men imorgon ska jag vara hemma, mår verkligen inte bra!
Jag vill ha värme&sol inte regn&storm -.-

men nu ska jag sova pappa tycker jag ska vila ut mig !
puss

host host

heeela tiden,! (rubriken)
Jag hostar och hostar och det gör så ont, det går inte och sluta heller. jag gick hem efter den lila utflykten i gillinge. Berättar lite mer om det sent, känner för att vila nu, värker i hela bröstet för att jag har hostar hela tiden

<3

mår inge bra

  

Hej
Har varit ute med jonte och några grabbar till. Vi skulle till gården men där var det stängt. Så vi drog till Röda dagiset och satt och chilla, kom några fler. Jag hade mina Host attacker hela tiden, så dom tyckte ju det var skit kul. När jag skulle gå fick alla flipp och började bära upp mig och grejer. Jonas la mig på hans axel och bar mig ända hem. Skönt och slippa gå men log där och bara hosta och det var inte så skönt. Men jaja, blev inget plugg orkade inte, så ska sova snart för jag är riktigt trött..

Hoppas ni mår bättre än vad jag gör.
puss

plugg



Hejsan
egentligen skulle jag slutat 3 idag, men hade ju omprov i hemkunskapen. Det var typ 11 killar och 3 tjejer, hehe. Men det kändes som att jag kunde mycket mer den här gången. Ogge hade omprov också och vi blev klara nästan samtidigt så vi åkte tillsamans hem. Jag drog hem och han till Jonte, efter en stund kom Jocke Ogge och Jonte hit. Vi kollade på one tree hill och sen drog dom. Nu ska jag snart käka och sen måste jag plugga på so:n vi har kart prov på onsdag.

senare ikväll ska jag gå till gården med jonte, nån som har lust och hänga med ? :)
<3

sjuk -.-

Godmorgon
har fått en jätte jobbigt hosta, är jätte snårig och täppt .. Vaknade inatt av att jag hostade och det gick inte att sluta. Hoppas att jag får en tia av mamma så jag kan köpa halstabletter i fritiden. Idag har jag träning men får inte gå på den för mamma. Hon tycker att min hosta bara kommer bli värre om jag går på träningen.
Men snart kommer Jennifer, så vi hörs
puss

sanningens ögonblick

Hejsan
sitter och kollar på sanningens ögonblick. Pluggade lite efter maten och sen drog jag ut med några grabbisar :) Vi hade inget att göra verkligen satt på ett dagis, sen vi halv 10 drog jag hem.

men efter det här ska jag gå igenom hemkunskapen och sen ska jag sova. Så god natt <3

my life sucks somethimes

hejsan
nu är jag hemma från jonte, jag jonte ogge och hendrik var där en stund. Vi gjorde inte så mkt, men nu skulle dom dra till Vällingby föratt köpa farsdags presenter. Jag ska snart käka så jag åkte hem. Ikväll ska jag plugga lite och ta en dusch tror jag. Ska bara chilla ikväll :)

<3

söndag

Hejsan
blev väll en lyckad kväll igår, fast jag började bråka med mamma när jag kom hem. Så det suger, men jennifer och lisa sov hos mig. Lisa satt och pillade på mig vid halv 11 -.- jag var sjukt trött och sen börjar jennifer och lisa sjunga "goodmogon goomorgon" så då tog jag mig upp, vi käkade lite frulle och sen drog lisa. Hon skulle på nån grej med familjen.

men ikväll måste jag plugga på hemkunskapen för jag har ompro´v imorgon -.-

puss

lördag



Godmorgon, sitter här och väntar på lisa. Tog en lång varm dusch imorse riktigt skönt :D
Idag ska jag och tjejerna vara hos mig och ha en liten tjejkväll, vi ska beställa pizza och dunka musik haha ! ;D
 Mina föräldrar kommer var borta hos en kompis så vi har huset för oss själva.

men vi hörs gullisar
<3
(på bilden är det jag och min barndomsvän helena )

friday

Blev en liten seg fredag, vi var ju somsagt hemma hos mig och runt 10 drog vi ut och träffade massa i gulsippan. Alla var inte på toppen humör direkt haha . Jennifer och Helena drog ganska snabbt, men jag var kvar till runt 12. Nu sitter jag hemma och är inte alls sugen på att gå och lägga mig. Så kommer sitta här ett tag, men men vi hörs

puss

  skaffa dig ett liv, jag har totalt glömt bort dig och du har ingen mening i mitt liv längre. Så låt mig vara för jag tänker inte låta dig behandla mig sådär igen!

fredag


Hejsan alla.
Sitter här med Jennifer och Helena, den här fredagen är riktigt seg...
Vi skulle gått till jonte men har verkar inte höra av sig, och han snacka om att dom skulle spela poker så jag antar att det bara är massa killar där. Men nu sitter vi iallafall framför tvn och kollar på idol, inte världens bästa program men vad ska man göra när man inte har nåt och göra på en fredag kväll...
puss


...

1. ta fram din mobil.
2. bläddra igenom din inkorg.
3. stanna när du räknat till 10 och skriv första meningen i sms:et.
4. gör samma på varje fråga

Vad skulle du säga om du fick reda på att din bästa vän hade haft sex med din pojkvän? men haha vilken tönt...<2
Vad skulle du säga om du vann en resa till Thailand? nä<3
Vad skulle du säga om du blev bjuden på fest av två fina killar? aah var e du ?
Vad skulle du säga om världen skulle gå under om en vecka? ah
Vad skulle du säga till killen du älskar? ska jag hjälpa dig med din blogg ? :)
Vad säger du till dom som står dig närmast? jag vet inte riktigt hur många jag har men typ 10 st <3

fredag :D

Godmorgon,
Råkade gå upp 1 timme för tidigt -.- hade ställt min mobil på 7.30 och jag vet inte det ringde 6.30 på nåt konstigt sett. Men nu sitter jag här klar, vid 8 ska jag gå över till Helena och hämta lite kläder som är mina. Men idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, något kul måste det ju vara, det är ju freeedag! :)

men nu ska jag käka frulle, pussisar

malin är min hjälte


Hehe nu är det fixat, äntligen fick lite småt panik där! nån som hann se hur det såg ut ? ;O
men jag tycker det blev bra, ny design än innan också har haft min andra jävligt länge.
men vad säger ni , blev det bra ?

KATASTROF

hahhahah jaa nu försökte jag mig på att ändra backrund på min blogg och såhär blev det -.-
nu får jag bara försöka få det tillbaka tills helena kommer hem för då MÅSTE hon hjälpa mig !

Vill nån annan hjälpa mig ? (a)

enjoy

Hitta massa bilder på datan på släkten och min farfar, saker som vi gjorde i sommras och så.
take a look :)

-Bror och jag i spanien i våran lägenhet.
- Min kusin David jag och bror i spanien.
- Utanför mina kusiners hus i spanien.
- pappa och bror på planet.
- våran egna midsommar stång
- pappa, mina kusiner, jag och min farbror
- min coola pappa :S
- min älskade kusin hanna
-bror
- jag (?)
- farbror pelle och faster karita och hennes mamma
- min andra faster carina (dom är tvillingar)
-farmor
- farfar som ung...men nu är han ju död
-bror och farmor efter farfars begravning

- jag och helena i ingarö





Nu blev den en jävla massa bilder här, haha <3


im tired


Hejsan.
jag var så sjukt trött idag, satt bara och sov på varje lektion. Så jag smsade ett gulligt sms till mamma och så fick jag åka hem. Så nu sitter jag här, har tagit hem typ alla böcker jag hade i skåpet. Så nu får jag väll bara sätta mig och plugga på. Har omprov i no och hemkunskap och sen har vi so prov på onsdag och ett litet test i engelska imorgon -.-
blää på skolan!

godnatt

hejsan
har varit på gården hela kvällen med jonte ogge och hendrik. Vi spelade lite pingis och jonte spelade gittar med diako och micke! ;D hehe imorgon börjar jag klockan 8 -.-  har också träning lite senare också, men ska kanske träffa sofie innan. Men nu ska jag faktiskt sova, så god natt allihopa :) <3

one tree hill dags

hejsan :)
sitter här hemma med jonte och ogge vi ska kolla på one tree hill ! :D
idag efter skolan drog vi hem till ogge, han har ju precis flyttat så jag ville se hans hus. Där kollade vi lite på en film och sen drog vi. Så nu sitter vi här , ska snart äta också. Men skriver ikväll

roliga komentarer från ogge och jonte
ogge: Jonte kan jag inte få äta hos dig idag, är fett sugen på burgare
Jonte: Men vi käkar bara det på sommaren
ogge; aha! vad käkar ni nu då?

haha garva åt det hur länge som helst, vissa kanske inte fattar menmen ! ;D

godmorgon,

jag är så klantig! först välter jag hela bordet med datan på så den flyger i golvet. och sen så går jag in i väggen och börjar blöda näsblod -.- haha jaja det är en skit bra start på dagen ! men nu ska jag äta frukost, är ganska tidig i dag. Gick upp 8 och börjar 10 över 9 . det kanske inte är så tidigt men dt är tidigt för mig ! ;D


puss

tisdag

Hejhej
Idag började jag 8.40, skulle gått upp 7 men blev kvart i 8. Så det var bara att skynda sig och sen dra till bussen. Men jag kom iväg i tid iallafall. Efter skolan fick jag skynda mig hem käka snabbt och sen ta bussen till vällingby och t-bana till Brommaplan. Där körde vi våran första boxning. Jag har ett blåmärke på min knoge och är helt öm på knogarna. vi slog utan hanskar så alla blev ganska upprivna hehe. Men det var kul faktiskt. Var inte alls taggad på att åka ditt men jag är glad att jag gjorde det :) Efter boxningen träffade jag Lisa, på vägen mötte vi Chrille och hans skulle till Jeppe, så vi följde med honom dit och där var Gurra och Richard också. vi körde lite sing star, och föresten jag äger på det! haha
men nu ska lillebrorsan köra cs, han har fått nån period nu och spelar det hela tiden!
puss


emelie moberg


hej,
känns så jobbigt nu när skolan börjar igen, man måste lägga sig i tid och gå upp tidigt nästa morgon -.- när kom nästa lov ?! :(  menmen jag får stå ut, idag på träningen gick det väll bra men var helt slut. Vi sprang typ hela tiden och det kändes som att jag skulle spy, elr kanske inte men jag blev trött ^ hihi imorgon kommer jag och mitt lag börja med boxning varje tisdag. Vi har träningen i bromma och den börjar halv 5. Jag slutar halv 4 på tisdagar så blir lite bråttom där. Men det ska bli kul tycker jag. Och den här veckan kommer vi ha en extra träning på söndag så jag kommer träna 4 gr den här veckan... -.-

men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, see you guys <3


Måndag

hellu :)
sitter hemma hos mig med Hendrik, Ogge, Jonte och helena. Sara och Jennifer var här nyss men dom drog. Har snart träning, som jag inte alls är taggad på. Är skit trött. Just nu sitter vi och kollar på one tree hill. As usual. men nu ska jag vara social
puss

godmorgon

Godmorgon
nu sitter jag här och käkar frulle. Börjar 20 över 9 så borde nog åka snart ; )
Ville inte upp i morse, pallar inte med skolan -.- men sånt är livet.
bloggen har blivit lite tråkig nu pga brist på bilder. men det är nåt fel och jag kan inte ladda upp några på datan. men pappa har lovat att kolla på det :D
men nu måste jag dra puss <3

söndag.

Hejsan.
Blev inget hos min farmor idag, alla i familjen hade massa annat och göra. Men mamma skjussade mig och sara till vällingby och vi tog tunnelbanan till hallonbergen. Kan ju bara säga att det var ett misstag och åka dit. På ett sätt känns det bara dumt att vi åkte ditt, Men eftersom vi ville åka dit så måste vi velat se vad som skulle hända lixom. menmen

Igår så var jag och jennifer hos gurra en stund. hände inte så mkt där så vi åkte hem och käkade vid 7. Runt 9 kom Oliver Albin och deras kompis. Vi hade väll kul en stund sen blev det kaos. Vid 1 tog dom bussen hem och jag jennifer och sara gick hem till mig. Vi var skit hungriga så vi tog några mackor och sen gick vi och la oss vid halv 3.

imorgon börjar skolan -.- it sucks

söndag

Hejsan,
hände en massa igår men det får jag skriva om lite senare för nu ska jag över till Sofie på fika med mamma, efter det ska jag till farmor i nälsta och sen ska jag åka till Hallonbergen med Sara. Så dagen är fullpackad. Men somsagt skriver när jag kommer hem
puss


lördag

Godmorgon
Kvällen var helt kaos igår, men för min del är det okej nu. Har snackat med mamma&pappa. Är mer orolig över Sofie, för hon ar tvungen och åka hem.

Men snart kommer Jennifer hit, vi ska nog träffa ogge och jonte tror jag.  men nu ska jag käka frukost och sen fixa mig.
puss

RSS 2.0